Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğlum ömer 17 subat saat 15 de doğdu..
kızlar tek tek yazamadım ama herkese cok tesekkurler... havva,esra,serap,tuğba demek hepimiz aynı gun dogum yapmısız...ebrikler.. benim hikayem biraz uzuuun olucak ve su an pek vakit bulamıyorum ilk defa bilgisayara geldim bugun hemen size yazayım dedim..hep aklımdaydınız hastanede yattığımız sürece dogum sırasında herkese de dua ettim.. hepinizi öptük..opuyorumnanaktan
kızlar tek tek yazamadım ama herkese cok tesekkurler... havva,esra,serap,tuğba demek hepimiz aynı gun dogum yapmısız...ebrikler.. benim hikayem biraz uzuuun olucak ve su an pek vakit bulamıyorum ilk defa bilgisayara geldim bugun hemen size yazayım dedim..hep aklımdaydınız hastanede yattığımız sürece dogum sırasında herkese de dua ettim.. hepinizi öptük..opuyorumnanaktan
havvacım hadi gözün aydın.
havvacım canım tebrik ederimmm alkisalkisalkis
srpp, tuba, canbahar ve havva gözünüz aydın arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün..
Tebrik edemediğim arkadaşlarım varsa onlarında gözü aydın. Hayırlı evlat olsun kuzucuklarınız inş..
havva,canbahar,srp,tuba gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün inş. ....
havvacım inş.istediğin gibi bir doğum olmuştur canım ......
bekleyen birkaç arkadaşımız kaldı herhalde, darısı size kızlar hayırlısıyla inş......
Merhaba tatlı anneler :) Bugün fırsat bulabildim yazabiliyorum. 15.02.2010 da Uzay bebişime Normal doğum ile kavuştum. 3550 gr 51 cm doğdu. Doğum zorlu geçsede herşeye değer. şimdi uzayımı sık aralıklarla beslemeye ve sarılık olmamasına çalışıyorum. doğum öykümü bir ara yazacağim... Bu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum kalan annelere sağlık sabır ile bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum.
havvacım,srp,tuba
canbahar gozunuz aydınnnnnnnnnnnnnn
havva tubıs canbahar serappp kızlar gozunuz aydın Allah mınıklerınıze uzun saglıklı omurler versın
tuğba,havva,serap,canbahar kızlar sizlerinde gözleri aydın olsun
doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın hepinizin bebişlerine maşallah Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin
bekleyen arkadaşlarında Allah yardımıcısı olsun bir avazda kurtulursunuz bir an evvel meleklerinize kavuşursunuz dilerim
havva serap esra ve ben bekledik en sona kaldık derken bebişlerimizin doğum tarihi aynı gün olmuş ne güzel ya elele doğuma gideriz belki diyorduk çok güzel birşey :asigim:zemuszemus
doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın. analı babalı büyütün inş. darısı da bekleyen arkadaşlara olsun.
havva,esra,serap,tuğba gözünüz aydın kızlar. Allah bebeklerinize sağlık sıhhat versin inş.
dogum yapan herkesı tebrık eder mınıklerınızın totosundan ısırırım :teytey:
Ay on gün giremedim bilgisayarim çöktü
bakiyorum ben yokken herkez dogurmus masallah
Allah anali babali büyütsün tüm bebislerimize 41 kere masallah
allah analı babalı büyütsün tebrikler canım..:lepi:Merhaba kızlar a.s.
Oğlum Yiğit Eymen'i 12.02.2010 12.05 te sezeryanla dünyaya getirdim, uzun süre yazamadım kusura bakmayın,
Bu arada doğum yapan tüm arkadaşlarımın gözüaydın olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
Merhaba kızlar a.s.
Oğlum Yiğit Eymen'i 12.02.2010 12.05 te sezeryanla dünyaya getirdim, uzun süre yazamadım kusura bakmayın,
Bu arada doğum yapan tüm arkadaşlarımın gözüaydın olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
Merhaba kızlar a.s.
allah analı babalı büyütsün tebrikler canım..:lepi:
canım bizde seni merak ediyorduk.maşallah allah analı babalı büyütsün..
canım Fatmacım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin gözünüz aydın canım
Merhaba kızlar a.s.
Merhaba kızlar a.s.
Merhaba kızlar a.s.
Merhaba kızlar a.s.
Merhaba kızlar a.s.