Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynep Beyza bebege uzun,sağlıklı bir ömür dilerim opuyorumnanaktan
Beyza Bebeğe kocamna bir maşallah
maşallah canım bebişine analı babalı büyütürsünüz inş.
bilgen canım sende kavuşmuşsundur bebişine Allah sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin güzel yazılar yazsın inş. :Saruboceq:
doremi seninde bebişini Allah analı babalı büyütmek nasip etsin size bağışlasın inş.:Saruboceq:
doğum yapan arkadaşlar sizi ve meleğinizi öpüyorum tebrik ederim canlarıım
kurbis doremi bilgen sumifer gözünüz aydın ALLAH analı babalı büyütsünhayırlı evlat olsunlar inşallah.
caneylom rabbim evladını hayırlı sağlıklı eylesin eylesin
yeni doğum yapıp anneliğe adım atan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün. ömürleri uzun sağlıklı olsunlar.
çok şükür ikimizde iyiz küvezde kaldı 28 gün kavuştuk yavrumla sonra teyzesi oda iyi bende çok şükür.
Slm kizlar size haber verebilmek icin internete girdim. Allah'a sukur dunyalar guzeli kizimiza kavustuk..Kizim nazli diye soylenip duruyordum ama o hic bekletmeden beklenen tarihinde geldi aramiza..simdilik bilgileri size haber vereyim daha sonra vaktim olunca da hikayemi paylasirim insallah..Tebriklerinize cvp yazamazsamda hepsini cani gonulden kabul ediyorum, Dogum yapmamis arkadaslara da Allah yardimcilari olsun.. Hepinizi opuyorum.
Kizimin adi Beyza, Beklenen Dogum tarihi ve Dogum tarihi 5 Subat 2010.Kilosu 3730, boyu 51,5. Dogum sekli de normal..gerci epidural okadar cok istedim ki doktorumu ikna ettigimde 9 cm olmus acilmam ve oyuzden yapmadi..
Doğum yapmış tüm anneleri kutluyorum. Allah yavrularını analı babalı büyütsün, hayırlı ömür nasib etsin inşallah.
Ben de kuzum utku doruk'uma 02.02.2010 da 39+3te epidural sezeryanla kavuştum. Oğluşum 3.330 gr, 51 cm olarak dünyaya geldi.
Doğum yapmış tüm anneleri kutluyorum. Allah yavrularını analı babalı büyütsün, hayırlı ömür nasib etsin inşallah.
Ben de kuzum utku doruk'uma 02.02.2010 da 39+3te epidural sezeryanla kavuştum. Oğluşum 3.330 gr, 51 cm olarak dünyaya geldi.