• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

bu arada havvacım listeyi güncellerken benim meleğin kilosunu boyunu üstteki arkadaşa eklemişin :))))

aryaa (seçil ) canım sende almışsındır bugün meleğini kucağına umarım kolay bir doğum olmuştur
Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inş. sana da geçmiş olsun

Slm kizlar size haber verebilmek icin internete girdim. Allah'a sukur dunyalar guzeli kizimiza kavustuk..Kizim nazli diye soylenip duruyordum ama o hic bekletmeden beklenen tarihinde geldi aramiza..simdilik bilgileri size haber vereyim daha sonra vaktim olunca da hikayemi paylasirim insallah..Tebriklerinize cvp yazamazsamda hepsini cani gonulden kabul ediyorum, Dogum yapmamis arkadaslara da Allah yardimcilari olsun.. Hepinizi opuyorum.

Kizimin adi Beyza, Beklenen Dogum tarihi ve Dogum tarihi 5 Subat 2010.Kilosu 3730, boyu 51,5. Dogum sekli de normal..gerci epidural okadar cok istedim ki doktorumu ikna ettigimde 9 cm olmus acilmam ve oyuzden yapmadi..

Zeynep Beyza bebege uzun,sağlıklı bir ömür dilerim opuyorumnanaktan

Beyza Bebeğe kocamna bi:nazar:r maşallah

maşallah canım bebişine analı babalı büyütürsünüz inş. :nazar::nazar:

bilgen canım sende kavuşmuşsundur bebişine Allah sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin güzel yazılar yazsın inş. :Saruboceq::nazar:

doremi seninde bebişini Allah analı babalı büyütmek nasip etsin size bağışlasın inş.:Saruboceq:

doğum yapan arkadaşlar sizi ve meleğinizi öpüyorum tebrik ederim canlarıım

kurbis doremi bilgen sumifer gözünüz aydın ALLAH analı babalı büyütsünhayırlı evlat olsunlar inşallah.
caneylom rabbim evladını hayırlı sağlıklı eylesin eylesin

yeni doğum yapıp anneliğe adım atan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün. ömürleri uzun sağlıklı olsunlar.

çok şükür ikimizde iyiz küvezde kaldı 28 gün kavuştuk yavrumla sonra teyzesi oda iyi bende çok şükür.

Slm kizlar size haber verebilmek icin internete girdim. Allah'a sukur dunyalar guzeli kizimiza kavustuk..Kizim nazli diye soylenip duruyordum ama o hic bekletmeden beklenen tarihinde geldi aramiza..simdilik bilgileri size haber vereyim daha sonra vaktim olunca da hikayemi paylasirim insallah..Tebriklerinize cvp yazamazsamda hepsini cani gonulden kabul ediyorum, Dogum yapmamis arkadaslara da Allah yardimcilari olsun.. Hepinizi opuyorum.

Kizimin adi Beyza, Beklenen Dogum tarihi ve Dogum tarihi 5 Subat 2010.Kilosu 3730, boyu 51,5. Dogum sekli de normal..gerci epidural okadar cok istedim ki doktorumu ikna ettigimde 9 cm olmus acilmam ve oyuzden yapmadi..

hepinize teşekkür ederiz teyzoşlar darısı henüz doğum yapmamış arkadşlara
xdaisyx allah analı babalı büyütsün canım kızlarımız adaş:)) benim kızımda adı zeynep beyza:))

zeynom gecmis olsun hadi gözün aydin.. İpek hanım hoşgeldi öpüyorum ıkınızıde

zeynepçim hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün.geçmiş olsun.aramızda 1 gün vardı ben çarşamba giriyorum nasipse sezeryana

ipek hanım hoşgeldi sefa getirdi zeynepcimzemuszemus gözün aydın canım hem şaşırdım hemde inanılmaz sevindim bizim yerimizede öp ipek hanımı Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin sana da geçmiş olsun inş. çabucak iyileşirsin olumunekankayizsmile

Zeynepçim gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Ne güzel ana kız koklaşıyosunuzdur şimdi. Bizim yerimize de kokla yavrunu...

ZEYL Allah hayırlı ömür versin yahya toprak beye...

zeynepb ipek hanıma da hayırlı ömür versin Rabbim...

türkkahvesi85 naz hanım da gelmiş, Allah hayırlı ömür versin...

Zeyl, Türkkahvesi canlarım Allah uzun ömür versin evlatlarınıza. Gözünüz aydın. bizi habersiz bırakmayı kızlaaaarrr

Doğum yapmış tüm anneleri kutluyorum. Allah yavrularını analı babalı büyütsün, hayırlı ömür nasib etsin inşallah.

Ben de kuzum utku doruk'uma 02.02.2010 da 39+3te epidural sezeryanla kavuştum. Oğluşum 3.330 gr, 51 cm olarak dünyaya geldi.

ne kadar çok annemiz doğum yapmış isimleri takip edemiyorum artık herkesi kutluyorum hepinizin gözleri aydın canlarım Allah analı babalı büyütsün sağlıklar mutluluklar versin :nazar:

Doğum yapmış tüm anneleri kutluyorum. Allah yavrularını analı babalı büyütsün, hayırlı ömür nasib etsin inşallah.

Ben de kuzum utku doruk'uma 02.02.2010 da 39+3te epidural sezeryanla kavuştum. Oğluşum 3.330 gr, 51 cm olarak dünyaya geldi.

Canım gözün aydın ne güzel maşallah oğlusuna Allah nazarlardan korusun inşallah...:nazar:

ayy zeynep'im de doğurmuş. maşallah canım, tebrik ederim. Allah analı babalı,sağlıklı büyümeyi nasip etsin inş.kokla miniği bizim yerimize de.

zeyl biricikmericik zeynep türkkahvesi hepinizin evlatlarına saglıklı ömürler diliyorum.allah analı babalı büyütsün.

zeyl biricikmericik zeynep türkkahvesi gözünüz aydın arkadaşlar. Güle güle büyütün yavrularınızı, sütünüz bol olsun..:Saruboceq:
Tebrik edemediğim doğum yapmış tüm annelerimizin gözü aydın. Allah analı babalı büyütsün..:nazar::nazar:

ZEYNEPCIM Canim gözün aydin Allah anali babali büyütsün Ipek hanimi çok sevindim senin için kavustun sende yavruna ....

ZEYL TURKKAHVESI BIRICIKMERICIK Sizinde gözünüz aydin kizlar Allah hepsine saglikli uzun ömürler nasip etsin Anali babali büyütsün insallah

Back