• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

turkkahvesi,umarım ikiniz de iyisinizdir.Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak büyütmeni nasip etsin inşallah.Haberlerini bekliyoruz.

summiffer pınarcım allah analı babalı büyüt inşallah oglunu.geçmiş olsun.tez zamanda ayaklan rahat ol.öptüm.

Maviyeşil, Candy inşallah sağlıkla almışsınızdır kollarınıza meleklerinizi...Allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlatlar olsuınlar inş.

MaŞallah ya doĞum yapan tÜm arkadaŞlarımı ve mınık kuzularını oĞluŞumla ÖpÜyoruz.allah analı bablı saĞlıklı sıhatlı bÜyÜtsÜn.

Fikirevi canım. Gözyaşlarıyla okudum mesajını. Allah Ela Bebeğe hayırlı uzun ömürler versin, Analı bablı büyüsün inşallah çıyı pıyı hanımımız...

ay bu ne hız artık bebişlere yetişemiyorum
bebişlerine kavuşan arkadaşlar hepinizin gözü aydın analı babalı büyütün Allahım sağlıklı sıhhatlı hayırlı uzun ömürler versin inş. size de çok geçmiş olsun :nazar::nazar:

biricikmericik maviyeşill candy hayırlı olsun canlarım.. tüm dogum yapmış anneleri kutluyorum.. darısı kolaylıkla bizim başımıza..:emir_bebek:

maviyeşil candy fikirevi sizlerde yavrularınıza kavuşmuşsunuz.analı babalı büyüsün inşallah kuzularınız.

kızlar nıhayet ewımıze geldık... sukur kızımda bende cok ıyıyız... dogum hıkayemı yazıp resım topıgıne de resım eklemeye calısıcam yarıda kesılırse ıpek hanımdan bılınız :)
bebısın adı: ipek biçer
beklenen dogum tarıhı: 25 subat
planlanan sezeryan tarıhı: 18 subat
bebegın dogdugu tarıh: 8 subat (37+4)
boy kılo: 2.900 gr ve 47 cm
:nazar:

herkese teşekkür ederim arkadaşlar
şu anda hastanedeyim.
kızım sabah 9:55 te dünyaya geldi
çok şükür sağlıklı
2.830 gr 48 cm boyunda
spinal anestezi yapıldı.çok ağrım oldu gündüz ama bildiğimiz miyomdan başka sürpriz bir miyom daha çıktı patolojiye gönderilicek dua edin.
kızım memeden ayrılmak istemiyor ayrılınca ağlıyor eve gidincede resmini eklerim inşallah
bekleyen tüm arkadaşlarım darısı tez zamanda başınıza çok muhteşem bir duyguymuş
bebek bakımı için az önce kızımı aldılar yanımdan ve şimdiden özledim rabbim herkese nasip etsin
hepinizi öpüyorum canlar dualarınıza amin diyorum

kızlar nıhayet ewımıze geldık... sukur kızımda bende cok ıyıyız... dogum hıkayemı yazıp resım topıgıne de resım eklemeye calısıcam yarıda kesılırse ıpek hanımdan bılınız :)

Maşallah Zeynebim ikinize de. O kadar sıkıny-tı yaşadın. Aldın sabrının ödülünü...Allahım kem gözlerden korusun...

herkese teşekkür ederim arkadaşlar
şu anda hastanedeyim.
kızım sabah 9:55 te dünyaya geldi
çok şükür sağlıklı
2.830 gr 48 cm boyunda
spinal anestezi yapıldı.çok ağrım oldu gündüz ama bildiğimiz miyomdan başka sürpriz bir miyom daha çıktı patolojiye gönderilicek dua edin.
kızım memeden ayrılmak istemiyor ayrılınca ağlıyor eve gidincede resmini eklerim inşallah
bekleyen tüm arkadaşlarım darısı tez zamanda başınıza çok muhteşem bir duyguymuş
bebek bakımı için az önce kızımı aldılar yanımdan ve şimdiden özledim rabbim herkese nasip etsin
hepinizi öpüyorum canlar dualarınıza amin diyorum

Canım maşallah ikinize de...İnşallah tahlil sonuçların temiz çıkar. Sen de rahatla büyütürüsün bebişini... Çok geçmiş olsun canım...

canım özünaydın analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah beraber olucaktık ipek hanım sabırsız çıktı benimde 18 inde inşallah bizler için dua et

mrb kızlar
hepinize çok çok tşk ederim...doğumdan sonra evden çıkamadım ayrı kaldım sizlerden
kızımın bilgileri yazılmış ama eksik olanları vereyim teyseleride listeye ekleyin
kilo:4360 gr
boy:54 cm

Hulen, Ebruli,Duygu, Cellwe, Dineva kızlar inşallah yavrularınızı sağlıkla almışsınızdır kollarınıza...iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Dogum yapan arkadaslar hepinize gözünüz aydin diyorum Masallah dogum yapanlara yetisemez olduk
pes pese geliyo subat bebisleri;
Allah hepsini anali babali Büyütsün insallah:nazar:

kızlar SUDURU (Burcu) arkadaşımızın bebeği Duru da 9 şubatta 16:10 da dünyaya geldi. Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürler versin :nazar: :nazar: :nazar:

Back