• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

Merhaba tatlı anneler :) Bugün fırsat bulabildim yazabiliyorum. 15.02.2010 da Uzay bebişime Normal doğum ile kavuştum. 3550 gr 51 cm doğdu. Doğum zorlu geçsede herşeye değer. şimdi uzayımı sık aralıklarla beslemeye ve sarılık olmamasına çalışıyorum. doğum öykümü bir ara yazacağim... Bu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum kalan annelere sağlık sabır ile bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum.

gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün....

Merhaba tatlı anneler :) Bugün fırsat bulabildim yazabiliyorum. 15.02.2010 da Uzay bebişime Normal doğum ile kavuştum. 3550 gr 51 cm doğdu. Doğum zorlu geçsede herşeye değer. şimdi uzayımı sık aralıklarla beslemeye ve sarılık olmamasına çalışıyorum. doğum öykümü bir ara yazacağim... Bu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum kalan annelere sağlık sabır ile bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum.
gözün aydın canıııımmmmm

kızlar boş kaldım doğum hikayemi yazayım dedim....

01.02.2010 pazartesi sabahı hatta gece diyebilirim sancılarım başladı ama inanamıyodum gene kandırmaca sanıyodum geliyo gidiyo baktım aslında düzenlide değildi sonra 10 a doğru 10 dakikada gelmeye başladı düzenli bi şekilde bu sefer doğum olur belki diyerek yemek felean yemedim azcık bi ekmekle bişeyler yedim sancılar devam ediyodu ikindi vaktine kadar 10 dakikada geldi 45 50 saniye sürdü ama dayanılmayacak gibi değildi baktım sanki daha sıklaşıyo eşimle aldık çantayı gittik hastaneye ablamda geldi doktorumu aradım gitmeden gider gitmez aldı muayne etti açılma başlamış dedi zaten benim açılmam önceden olmuştu hemen yatış verdi o akşam eşimle kaldık hastanede doktorum çok iyi sağolsun suni sancı taktırmadı nöbetçi doktorları tembihledi çok ilgilendiler.. sabaha kadar sancı çektim bide 12 den sonra gene bişey yedirmediler zaten açtım tek kompomsto verdiler o kadar sabah doktorum baktı 7 cm açılmam vardı doğumhaneye aldılar 10 gibiydi su kesesini patlattılar sancılarım şiddetlendi sıklaştı önlük giydirdiler sadece alt tarafımı soydular.ama işte ondan sonrası çok uzun sürdü doğum başladı ama ben aç bitkin olduğumdan ıkınmayı beceremedim doktor ebe hepsi son anda artık karnıma bastılar o zaman çok acı çektim saat 15:55 miş doğum gerçekleştiğinde sadece bebeğimin çıkışını ve ağlamasını duydum ve bayılmışım sonra doktor bana narkoz verip dikelimmi dedi bende kabul ettim yarım saat sonra doğumdan çıkmışım sonra işte o büyük an odaya geldim eşim sarıldı ağladık beraber ve bebişimiz mucizemiz kollarımızdaydıı artık... herşeye değermiş...

Son düzenleme:

01.02.2010 pazartesi sabahı hatta gece diyebilirim sancılarım başladı ama inanamıyodum gene kandırmaca sanıyodum geliyo gidiyo baktım aslında düzenlide değildi sonra 10 a doğru 10 dakikada gelmeye başladı düzenli bi şekilde bu sefer doğum olur belki diyerek yemek felean yemedim azcık bi ekmekle bişeyler yedim sancılar devam ediyodu ikindi vaktine kadar 10 dakikada geldi 45 50 saniye sürdü ama dayanılmayacak gibi değildi baktım sanki daha sıklaşıyo eşimle aldık çantayı gittik hastaneye ablamda geldi doktorumu aradım gitmeden gider gitmez aldı muayne etti açılma başlamış dedi zaten benim açılmam önceden olmuştu hemen yatış verdi o akşam eşimle kaldık hastanede doktorum çok iyi sağolsun suni sancı taktırmadı nöbetçi doktorları tembihledi çok ilgilendiler.. sabaha kadar sancı çektim bide 12 den sonra gene bişey yedirmediler zaten açtım tek kompomsto verdiler o kadar sabah doktorum baktı 7 cm açılmam vardı doğumhaneye aldılar 10 gibiydi su kesesini patlattılar sancılarım şiddetlendi sıklaştı önlük giydirdiler sadece alt tarafımı soydular.ama işte ondan sonrası çok uzun sürdü doğum başladı ama ben aç bitkin olduğumdan ıkınmayı beceremedim doktor ebe hepsi son anda artık karnıma bastılar o zaman çok acı çektim saat 15:55 miş doğum gerçekleştiğinde sadece bebeğimin çıkışını ve ağlamasını duydum ve bayılmışım sonra doktor bana narkoz verip dikelimmi dedi bende kabul ettim yarım saat sonra doğumdan çıkmışım sonra işte o büyük an odaya geldim eşim sarıldı ağladık beraber ve bebişimiz mucizemiz kollarımızdaydıı artık... herşeye değermiş...
allah hayırlı ewlat etsın cnm
çok dikişin oldumu cnm gercı dıkısın azıda coguda aynı işkence ama az olunca daha cabuk ayaga kalkılıyor

ZEHRA gözün aydın canım allah uzun ömürler versin bebeğine 1 gün arayla doğum yapmışız 02.02.2010 da yaptım bende
bebeğinde çok tatlı beklediğine değdi bak :))

ZEHRA gözün aydın canım allah uzun ömürler versin bebeğine 1 gün arayla doğum yapmışız 02.02.2010 da yaptım bende
bebeğinde çok tatlı beklediğine değdi bak :))
aynı gün doğurduk canım benim sancılarım 01.02.2010 da başladı ertesi gün doğurdum....... evet o bi mucize aşkımızın bahar tomurcuğu allahım ona ve tüm bebişlere sağlıklı uzun ömür versin........:lepi:

10 şubatta spinal anesteziyle doğum yaptım.kızımı 37.haftada kucağıma aldım.adını ebru betül koydum.tüm bebek bekleyen annelerin, hayırlısıyla evlatlarına kavuşmaları duasıyla.....

doğuranlar gözünüz aydın...................

ayşe 85 çok üzüldüm ya ne zor olmuş....kıs zeh valla 3 dikiş bişi deil kıs sen korkudanmı bayıldınki

srpp-tuba-canbahar tebrik ederim gözünüz aydın

serap tubıs ve canbahar Allah kuzucuklarınıza uzun saglıklı omurler versın ınsallahhhhh

havva,canbahar,srp,tuba gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün inş. ....
havvacım inş.istediğin gibi bir doğum olmuştur canım ......
bekleyen birkaç arkadaşımız kaldı herhalde, darısı size kızlar hayırlısıyla inş......

havvacım,srp,tuba
canbahar gozunuz aydınnnnnnnnnnnnnn

havva tubıs canbahar serappp kızlar gozunuz aydın Allah mınıklerınıze uzun saglıklı omurler versın
sağolun canlarım Allah razı olsun hepimizin kuzucuklarını bize bağışlasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zehracım ne güzel ama beklediğine de değdi Allah bebişinizi size bağışlasın uzun ömürler versin

tuğba,havva,serap,canbahar kızlar sizlerinde gözleri aydın olsun

sağol canım opuyorumnanaktan

doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın hepinizin bebişlerine maşallah Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin:nazar:
bekleyen arkadaşlarında Allah yardımıcısı olsun bir avazda kurtulursunuz bir an evvel meleklerinize kavuşursunuz dilerim
havva serap esra ve ben bekledik en sona kaldık derken bebişlerimizin doğum tarihi aynı gün olmuş ne güzel ya elele doğuma gideriz belki diyorduk çok güzel birşey :asigim:zemuszemus

doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın. analı babalı büyütün inş. darısı da bekleyen arkadaşlara olsun.

Kızlar ben de bebeğimi aldım kucağıma. Darısı bebeğini bekleyen tüm annelerin başına.

Kızlar ben de bebeğimi aldım kucağıma. Darısı bebeğini bekleyen tüm annelerin başına.

oy oy şükür sende aldın demek.allah analı babalı büşütsün.vay bee ilk zamanlar aklıma geldi biz midemiz bulanıyo diyoruz.sen diyosun bende yok.neden var bi terslikkaydirigubbakcemile3..ya al işte sana bi prensesopuyorumnanaktan

Back