• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

kızlar meleksen doğurdumu acaba

doğurmuş zehracım.
dün akşam 21:21 de 23 saat süren sancıların sonunda epidural normal doğum yapmış.
3.700 gr doğmuş özge bebek sonradan 3.550 ye düşmüş.
sabah bana mesaj atmıştı bende anca girip yazabildim oğlumdan dolayı malum :emir_bebek:
eşi msn de açıktı tebrik ettim bende.

melekçim tebbrikler canım sonunda kavuştun meleğine ikinizde biran önce aramıza dönersiniz inşallah........

aa meleksen de mi doğurdu. ayy sonunda. allah analı babalı büyütsün. eşine de kavuşacak sonunda. onun için daha bi zordu bu dönem. çok şükür sağlıkla atlattılar. çok sevindim valla.

ve tebrik edemediğim tüm arkadaşların da gözü aydın.

doğurmuş zehracım.
dün akşam 21:21 de 23 saat süren sancıların sonunda epidural normal doğum yapmış.
3.700 gr doğmuş özge bebek sonradan 3.550 ye düşmüş.
sabah bana mesaj atmıştı bende anca girip yazabildim oğlumdan dolayı malum :emir_bebek:
eşi msn de açıktı tebrik ettim bende.

melekçim tebbrikler canım sonunda kavuştun meleğine ikinizde biran önce aramıza dönersiniz inşallah........

canım ya hadi gözü aydın.oda atlattı...

e bu kızın dun msn ı acıktı yaw hangı ara dogurmus :dance:
melekcım gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun kaldımı baska dogurmayan (:

Melekcım gözün aydın canım!!!!

özge bebekde dünyaya gözlerini açmış biraz zorluklar geçirmişler ama ikiside iyilermiş çok şükür çok da tatlı bir bebek maşallah ....

yeni doğum yapmış arkadaşlar. hepinizin gözü aydın. sağlıkla, analı babalı büyüsünler inş.

benden sonra doğum yapmış annelere de sağlıklı günler diliyorum.Fırsat bulamadığımdan ancak yazabiliyorum.Şimdi anladım doğum yapmışlar neden giremiyormuş.Hep bizi terkettiler derdik ama olmuyormuş,yaşayınca anladım.

çoğu sezeryanla doğurmuş dimih:44:

evet, normal olmasını çok istesek de (çoğumuz) kısmet olmadı.
mesela ben, 5-6 saat suni sancı sonrası, bazı nedenlerden dolayı sezeryan olmak durumunda kaldım.
VAY BEEE, NE GÜNLERDİ AMA...

sağlıkla alın sizde bebeklerinizi kucağınıza.

Son düzenleme:
Back