selam kızlar ben yavrularıma kavuştum darısı sizlere oldun in ş.içinizi ferah tutunn.30 09 2010 da geldiler minnoşlarım mışıl mışıl uyuyolar bakalım şimcilik:))))
selam kızlar ben yavrularıma kavuştum darısı sizlere oldun in ş.içinizi ferah tutunn.30 09 2010 da geldiler minnoşlarım mışıl mışıl uyuyolar bakalım şimcilik:))))
kızlar merhaba :) iyi dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun hepinizi vakitlice kavuştusun yavrularınıza...
02.10.2010 tarihinde davşanlarım sabah 10.02 ve 10:03de dünyaya merhaba dediler... onlardan 15 dakika sonra da ben uyandım ve küveze girmediklerini öğrendim... mehmedimi 2280 alimi 2220 olarak verdiler kucağıma... hemen yavrularımla buluştuk, ağlaştık sevinçten.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın..
ikiz annesi olmak çok güzel bir duygu gerçekten.. 5 gündür bu dünyada değilim sanki... biraz da o yüzden geç yazdım.. emzirdim çok şükür sütüm var, gazını aldım altlarını değiştirdim. uyuyorlar şimdi melekler gibi... nasıl anne olurum ben derken baktım ki, oğullarımın tüm işini kendi başıma yapabiliyorum.. bu kadar küçük olurlarsa nasıl tutarım diyordum öyle bi tutuluyorlar ki.. ve de bu kadar küçük oldukları için öyle bi tatlılar ki ki sormayın :))
benden başka herkes karıştırıyor tek yumurta olduklarından... en ufak bi leke ben vs iz yok ayırt edebilecek.. ama çok farklı yüzleri ve babaları bile çoğu zaman yanılıyor.. ben de farklı renk giysiler giydiriyorum ki annem eşim vs karıştırmasın :)))
kızlar her ne kadar normal zaman da doğum yapılsa bile ikizler küçük oluyor gerçekten.. size tavsiyem en azından 1 tane hastane çıkışını prematüre takım alın.. az giyeceklerse bile değer çünkü zor oluyor kocaman gelen giysileri onlara giydirmek.. hem de çok komik görünüyorlar normal bebeklere olan giysilerin içinde :))
neyse bende durumlar böyle.. cerencim de kavuşmuş meleklerine... çok şükür hepimiz böyle sağ salim ve küvezsiz kurtulacağız inşallah...
Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok öpüyoruz teyzeleri hepinizi
biri 2600 diğeri 2370 doğdu teyzelerii küvöze grmediler şükürler olsun 36+0 37 ye grdiğim hafta aldılar kuşları....drısı sizlere olsun inş....
kızlar bende cok şukur 25 09 2010 da cumartesi akşam 19 35 te biri 19 36 da biri dünyaya geldiler 34 haftalık dogdular biri 2 580 gram digeri 2610 gram dogdular oglum 5 gun kuvezde kaldı kızım girmedi cok şukur şimdik hepimizde iyiyiz evimizdeyiz gaz problemi var bide sutum yetmiyo malum mama takviyesi yapıorum mecburen
yeni annişler siz vereiyonuzmu mama yavrularınıza yoksa sadece emziriyomusunuz sutunuz yetiyomu
Maşallah canım yavrularakızlar bende cok şukur 25 09 2010 da cumartesi akşam 19 35 te biri 19 36 da biri dünyaya geldiler 34 haftalık dogdular biri 2 580 gram digeri 2610 gram dogdular oglum 5 gun kuvezde kaldı kızım girmedi cok şukur şimdik hepimizde iyiyiz evimizdeyiz gaz problemi var bide sutum yetmiyo malum mama takviyesi yapıorum mecburen
yeni annişler siz vereiyonuzmu mama yavrularınıza yoksa sadece emziriyomusunuz sutunuz yetiyomu
Canım Allah yardımcın olsun.Zor zamanlar ilk zamanlar zaten.İnşallah çabucak atlatırlar sarılığıkızlar merhaba yazamadım ne zamandır... hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. anne olanları tebrik ediyorum sırası gelenlere de kolaylıklar diliyorum.. inşallah kazasız belasız atlatırsınız siz de...
annelik çok güzel evet de bir o kadar da zormuş..
elinden gelenin fazlasını yaptığın halde yetemeyince insanın psikolojisi bozuluyor...
sarılıktan küveze girdik 24 saat.. tam düzeldi derken değerler yine arttı... besliyorum ama yetmiyor.. o kadar küçükler ki ememiyorlar bile doğru düzgün.. sütüm çok diye sevinirken kilo almadıklarını görünce doktor mama yazdı.. hoş onu da yiyemiyorlar uykudan... yemeyince de sarılıkları artıyor.. kısır bir döngü içine girdik...
Allahın izniyle şu 40ımızı bi atlatsak da sarılık tehdidinden kurtulsak içim rahatlayacak.. ama daha 13 günlük olduk, yarılayamadık bile.. zor bi hamileliğin üstüne annelik de böyle olunca benim de psikolojim bozuldu... bir de bana yardımcı olacak kimse yok gibi.. annem sadece 40ıma kadar bekleyecek.. elinden gelen bu kadar naapsın.. kv ise ben istemiyorum.. çok pis hiç temizlik anlayışı yok ve geldi gördü bebekleri tutmaya bile korkuyor.. çocuklarıma bakamaz ve hastalık bulaştırır...
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
hepinizi öpüyorum
Hayırlı olsun.İki çocuktan sonra,doğal yoldan mı ikiz oldu?Sağlıkla gelsinler inşallaharkadaşlar merhaba çok uzun zamandır yazamıyorum.hatırladınızmı 36 yaşında 17 yaşında oğlu 10 yaşındada kızı olan ikiz annesi adayıyım ben. umarım unutmamışınızdır.bügün tam 29 haftayı doldurdum.kontrolum bugündü kızım 1300 gr oğlum 1200 gr mış.doktor çok iyi olduklarını söyledi.bu arada kızlar hem idrar yolu hemde bağırsak enfeksiyonu geçirdim yaklaşık 15 gün hastanede yattım.kabus gibiydi ama geçti.doğum tarihleri normalde 16 ocakmış ama doktorum 15 aralığı görürsek riske atmayıp alacağını söylüyor.bayramdan sonra onları doğuma hazırlamaya başlıcam dedi.günde 3 progestan 1 magnezyum ve demir alıyorum.nidilatı sadece hastanede günde 4 kez verdiler çıkıncada 5 gün devam ettim artık bıraktım.başından beri tam6 kilo aldım.şunu bilin ki asıl kilo son 3 ayda alınıyo dikkat edin.bu arada benimkiler ters durumdaymış yani popoları aşşağıda öyle canımı yakıyolar ki anlatamam size bi dünyaya gelsinler bende onlara rahat vermicem bırkalayıp durucam onları.15 güne indi kontroller bakalım ayın 27 sinde ne olucak beni tek düşündüren kiloları ve gelişimleri.allah herkesin bebeğini vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah.görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.
cnm bnde en başlar veriyodum 3 4 öğün mama mecbuer ama şimdi sağıp veryrm sadece bir öğün mama vryrm...en bşlarda süt az ama snra artıyo bide emziriyrm ama riske atamıyorum cc olarak sağıp veryrm..:asigim:
merhaba günaydın arkadaşlar...bizler de kalan işlerle uğraşmaktan henüz girebildim.esengülüm ve eminenisa hayırlı olsun canım...darısı başıma.allah nasip ederse benim doğumum da haftaya .sizlere epidural anestezi mi yaptılar?ayrıca usg de size en son söylenen kilolarıyla aynı kiloda mı doğdular?yazarsanız çok sevinirim ve bebek çantasına neler koydunuz ve hangileri kullanılmış?
20,10 2010 da inşallah 37 ye ühangi tarihi isterdiniz?son haftalara doğru kilo alımı gerçekten hızlanıyor başta iyi giderseniz sonda çok önemsemeden özgürce yersiniz mesala ben gece 12 de bile bişey yer oldum.bol bol su içmeyi ihmal etmeyin.bu arada yeni yayınlanan araştırmaya göre dişler çok önemli diş iltihapları erken doğum yapıyor.mutlaka fırçalayın canlarım.
malesef henüz isim konusunda da mutabakata varamadık umarım iyi karar verebiliriz.sanırım sitemizde sıra bende ,lütfen dua edin.hepinizi çok öpüyorum...
kızlar merhaba yazamadım ne zamandır... hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. anne olanları tebrik ediyorum sırası gelenlere de kolaylıklar diliyorum.. inşallah kazasız belasız atlatırsınız siz de...
annelik çok güzel evet de bir o kadar da zormuş..
elinden gelenin fazlasını yaptığın halde yetemeyince insanın psikolojisi bozuluyor...
sarılıktan küveze girdik 24 saat.. tam düzeldi derken değerler yine arttı... besliyorum ama yetmiyor.. o kadar küçükler ki ememiyorlar bile doğru düzgün.. sütüm çok diye sevinirken kilo almadıklarını görünce doktor mama yazdı.. hoş onu da yiyemiyorlar uykudan... yemeyince de sarılıkları artıyor.. kısır bir döngü içine girdik...
Allahın izniyle şu 40ımızı bi atlatsak da sarılık tehdidinden kurtulsak içim rahatlayacak.. ama daha 13 günlük olduk, yarılayamadık bile.. zor bi hamileliğin üstüne annelik de böyle olunca benim de psikolojim bozuldu... bir de bana yardımcı olacak kimse yok gibi.. annem sadece 40ıma kadar bekleyecek.. elinden gelen bu kadar naapsın.. kv ise ben istemiyorum.. çok pis hiç temizlik anlayışı yok ve geldi gördü bebekleri tutmaya bile korkuyor.. çocuklarıma bakamaz ve hastalık bulaştırır...
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
hepinizi öpüyorum
arkadaşlar merhaba çok uzun zamandır yazamıyorum.hatırladınızmı 36 yaşında 17 yaşında oğlu 10 yaşındada kızı olan ikiz annesi adayıyım ben. umarım unutmamışınızdır.bügün tam 29 haftayı doldurdum.kontrolum bugündü kızım 1300 gr oğlum 1200 gr mış.doktor çok iyi olduklarını söyledi.bu arada kızlar hem idrar yolu hemde bağırsak enfeksiyonu geçirdim yaklaşık 15 gün hastanede yattım.kabus gibiydi ama geçti.doğum tarihleri normalde 16 ocakmış ama doktorum 15 aralığı görürsek riske atmayıp alacağını söylüyor.bayramdan sonra onları doğuma hazırlamaya başlıcam dedi.günde 3 progestan 1 magnezyum ve demir alıyorum.nidilatı sadece hastanede günde 4 kez verdiler çıkıncada 5 gün devam ettim artık bıraktım.başından beri tam6 kilo aldım.şunu bilin ki asıl kilo son 3 ayda alınıyo dikkat edin.bu arada benimkiler ters durumdaymış yani popoları aşşağıda öyle canımı yakıyolar ki anlatamam size bi dünyaya gelsinler bende onlara rahat vermicem bırkalayıp durucam onları.15 güne indi kontroller bakalım ayın 27 sinde ne olucak beni tek düşündüren kiloları ve gelişimleri.allah herkesin bebeğini vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah.görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.
merhaba günaydın arkadaşlar...bizler de kalan işlerle uğraşmaktan henüz girebildim.esengülüm ve eminenisa hayırlı olsun canım...darısı başıma.allah nasip ederse benim doğumum da haftaya .sizlere epidural anestezi mi yaptılar?ayrıca usg de size en son söylenen kilolarıyla aynı kiloda mı doğdular?yazarsanız çok sevinirim ve bebek çantasına neler koydunuz ve hangileri kullanılmış?
20,10 2010 da inşallah 37 ye giriş yapıyoruz drum bundan itibaren siz ne vakit isterseniz alalım dedi siz olsaydınız hangi tarihi isterdiniz?son haftalara doğru kilo alımı gerçekten hızlanıyor başta iyi giderseniz sonda çok önemsemeden özgürce yersiniz mesala ben gece 12 de bile bişey yer oldum.bol bol su içmeyi ihmal etmeyin.bu arada yeni yayınlanan araştırmaya göre dişler çok önemli diş iltihapları erken doğum yapıyor.mutlaka fırçalayın canlarım.
malesef henüz isim konusunda da mutabakata varamadık umarım iyi karar verebiliriz.sanırım sitemizde sıra bende ,lütfen dua edin.hepinizi çok öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?