2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bebegmi korusun bn herseye razıyım tabi kilo da sorun degil zaten 47 kiloyum kilo almaya calısıyodum..

oh iyiymiş senin ben yeni vermiştim 15 kilo 4 kilosunu şimdiden aldım kilo almaktan çok korkuyom sonra verememkten bünyem çok müsait almaya
birden evdede yatmaya başlayınca kaçınılmaz son benimki aslında bakalım doğuma kadr kim en çok alcak
kesin ben alırım :roflol:

bi umut haziran 20 gibi geliyorum kalıyorum 20 25 gun arada yine geliyorum.bazen hafta sonların falan..
bizim evden üni görünüyor yakın sayılır üniye.

yaş kaçtı senin ecrin.geldiğinde buralara arkadaşlık etmek isterim sana

bnde sakarya geliniyim yazın bnde sakaryadayım siz neresindesiniz merkez mi

hakkaten folbiol kullanan arkadaş onu doktor hamile kalmadan yaklaşık 3 ay önce veyada hamile kalmadan herhangi bi zaman veriyor,folik plus var hamile kaldıktan sonrada onu kullanıyorsun 400mg ve içinde ayrıca d vitamini var diye biliyorum doktorun sana neden vermemiş.bana hamile kalmayı düşündügüm ay yani gecen ay başlamıştı folik plusı bi danış istersen doktoruna gerçi bi bildigi vardırda

ben 1 ayda 3 kilo aldım progesteron yüzünden ve ne yaptıysam veremedim aslında çok çabuk kilo verebilen bir insanken düşün artık

bende sadece folic plus kullanıyorum
kalmadan önce bide demir hapı alıyodum dr şimdilik bulantı yapabilir diye demirri bıraktırdı
folic asitte bu ikinci kutum önce başladım bende
bakalım 26 sında hayırlısıyla başka bişey vercekmi

bu arada ANKARA dan olan yokmu kızlar

mrb kızlar dün giremedim annemler vardı geçmişi okudum şimdi ktg cnm sakın morallerini bozma stresten gider bu seferde moral çok önemli ilacını kullan ve sırt üstü yat cnm ayağının altına yastık koymayı da unutma dinlen bi an önce atlatırsın inşallah

merhabalar kızlar bende aranıza yeni katıldım.6+4 günlük hamileyim satım 28 mart benide ekleyebilirmisiniz listeye.
bende progestan kullanıyorum ve 4 kg aldım

ben 1 ayda 3 kilo aldım progesteron yüzünden ve ne yaptıysam veremedim aslında çok çabuk kilo verebilen bir insanken düşün artık

bende 3 kilo aldım 1 ayda doğumdan sonra veremiycemmi kiloları şimdi geçtim çünki verilmez artık
ya çok gıcık bişi açım ve kilo alıyom

arkadaşlar bünyeye göre değişiyor herhalde kilo alımı bende progestanı uygulanan tedaviler sırasında 5 ay kullandım hiç kilo almadım herkese kilo aldırmıyo

merhabalar kızlar bende aranıza yeni katıldım.6+4 günlük hamileyim satım 28 mart benide ekleyebilirmisiniz listeye.

hoşgeldin aramıza tbrikler
tedaviylemi hamile kaldın
ya benim zamanımda tüple hamile kaln bi sürü arkidiş vardı onlar nerdeler anlamadım ki
ne zamndır kullanıyon progesteronu hapmı
benimki jel

daha gelmedi kan bakalım insallah gelmezde tavsiyelerin için tesekkür edrim i

arkadaşlar bünyeye göre değişiyor herhalde kilo alımı bende progestanı uygulanan tedaviler sırasında 5 ay kullandım hiç kilo almadım herkese kilo aldırmıyo

neydi canım seninki hapmı jelmi
benim crinone diye vagınal jel
sizinkiler?

hoşgeldin canımm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahh, kalp atışlarını duymaya ne zaman gideceksin??
bende 3 kilo aldım 1 ayda doğumdan sonra veremiycemmi kiloları şimdi geçtim çünki verilmez artık
ya çok gıcık bişi açım ve kilo alıyom

kızlar takmayın şu kilolarınızı yaa sağlıkla meleklerimize kavuşalım da diyetisyene gideriz rejimler yaparız veririz allahın izniylee..

myo cnm aşağıdaki takvimi nasıl yaptın beceremiyom ben:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…