bebegmi korusun bn herseye razıyım tabi kilo da sorun degil zaten 47 kiloyum kilo almaya calısıyodum..
bi umut haziran 20 gibi geliyorum kalıyorum 20 25 gun arada yine geliyorum.bazen hafta sonların falan..
bizim evden üni görünüyor yakın sayılır üniye.
yaş kaçtı senin ecrin.geldiğinde buralara arkadaşlık etmek isterim sana
ben 1 ayda 3 kilo aldım progesteron yüzünden ve ne yaptıysam veremedim aslında çok çabuk kilo verebilen bir insanken düşün artıkdemi bende niye bu kadr aldım diyom tdv esnasında 1 kilo almıştım tek 57 kiloydum o zamn 1 aydan fazladır kullanıyom toplam 3 kilo daha aldım ve üstelik açık bişi yiyemiyom bulantımdan vermek bi yana sanki hala alıyom
kaç ay daha kulanıcaz bi bilgin varmı canım :1shok:
ben 1 ayda 3 kilo aldım progesteron yüzünden ve ne yaptıysam veremedim aslında çok çabuk kilo verebilen bir insanken düşün artık
merhabalar kızlar bende aranıza yeni katıldım.6+4 günlük hamileyim satım 28 mart benide ekleyebilirmisiniz listeye.
bende progestan kullanıyorum ve 4 kg aldım
mrb kızlar dün giremedim annemler vardı geçmişi okudum şimdi ktg cnm sakın morallerini bozma stresten gider bu seferde moral çok önemli ilacını kullan ve sırt üstü yat cnm ayağının altına yastık koymayı da unutma dinlen bi an önce atlatırsın inşallah
arkadaşlar bünyeye göre değişiyor herhalde kilo alımı bende progestanı uygulanan tedaviler sırasında 5 ay kullandım hiç kilo almadım herkese kilo aldırmıyo
hoşgeldin canımm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahh, kalp atışlarını duymaya ne zaman gideceksin??merhabalar kızlar bende aranıza yeni katıldım.6+4 günlük hamileyim satım 28 mart benide ekleyebilirmisiniz listeye.
bende progestan kullanıyorum ve 4 kg aldım
bende 3 kilo aldım 1 ayda doğumdan sonra veremiycemmi kiloları şimdi geçtim çünki verilmez artık
ya çok gıcık bişi açım ve kilo alıyom
myo cnm aşağıdaki takvimi nasıl yaptın beceremiyom ben:çok üzgünüm: