2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar aranızda hayvan besleyen varmı gebelik süresince onlara yaklaşımlarınız nasıl olucak eğer varsa tabi ki benim 3 köpeğim 2 kuşum 1 tanede su kaplumbağam var köpeklerim bahçede duruyor ben hiç uzaklaşmak istemiyorum aşıları var ama annemler fazla samimi olma diyolar ama ben onları kucaklamadan duramıyorum bahçeye çıkınca üzerime atlıyolar sevinçten

kızlar aranızda hayvan besleyen varmı gebelik süresince onlara yaklaşımlarınız nasıl olucak eğer varsa tabi ki benim 3 köpeğim 2 kuşum 1 tanede su kaplumbağam var köpeklerim bahçede duruyor ben hiç uzaklaşmak istemiyorum aşıları var ama annemler fazla samimi olma diyolar ama ben onları kucaklamadan duramıyorum bahçeye çıkınca üzerime atlıyolar sevinçten

uzak durman lazım diy biliyorum benim hayvanım yok ama tüyleri fln boğazından kaçar zararlı
uzak dur bi süre bence

canım benimde evde 4 tane su kaplumbağam var, ama ben oldum olası elleyemiyodum zaten kociş bakıyo temizliğine falan, ama çok tatlılar bitanesi kocaman oldu elim kadar kaydirigubbakcemile3

bence dokunma bebeğinden kıymetlimi onlar. tama onlarda çok sevimlidir ama hiçbir hayvan insandan özelliklede kendi yavrundan degerli olmaz bencede fazla yaklaşma

bebeğim kalp atışını duymaya bugün gideceğim iş çıkışı
bana doktorum her türlü tüylü ve ev hayvanından uzak durmamı söyledi ayy çok güzel bir duygu dimi kızlar anne olduğunu hissetmek bu acılar bile insanın hoşuna gidiyor

kıslar bişi sorcam benim şirkette fotokopi makinası hemen yanımda duruyor fax ta fotokopiye bağlı çok sık fotokopi çekilmiyor ama sürekli fax geliyor bi zararı varmıdır sizce, içime kurt düştü birden:uhm:

bebeğim kalp atışını duymaya bugün gideceğim iş çıkışı
bana doktorum her türlü tüylü ve ev hayvanından uzak durmamı söyledi ayy çok güzel bir duygu dimi kızlar anne olduğunu hissetmek bu acılar bile insanın hoşuna gidiyor

döndüğünde bize haber ver bencede dünyanın en gzl duygusu

kıslar bişi sorcam benim şirkette fotokopi makinası hemen yanımda duruyor fax ta fotokopiye bağlı çok sık fotokopi çekilmiyor ama sürekli fax geliyor bi zararı varmıdır sizce, içime kurt düştü birden:uhm:

canım radyasyon varmı bilmiyom ki
bi onu araştır varsa zararlı ama blg dada var tvdede var
benim uyju saatim geldi kızlar
12 de kalkıyom 3 te tkrar uyuyom
valla ben doğana kdr iyce şişcem
size iyi sohbetler

6-7 haftalık hamile oluyorsun.

işte ilginç olan bu...
sat 5 nisan...
hamile kaldığım tarihe göre (ki biliyorum) bebem daha 29 günlük...
nasıl bu kadar yüksek çıkıyor...
bilemedim...
cuma gidecem doktora bakalım o ne diyecek...

Son düzenleme:
X