2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
işte ilginç olan bu...
sat 5 nisan...
hamile kaldığım tarihe göre (ki biliyorum) bebem daha 29 günlük...
nasıl bu kadar yüksek çıkıyor...
bilemedim...
cuma gidecem doktora bakalım o ne diyecek...
üstüne görme olabilir o zaman canım belki senin bebiş bizimkindende büyüktür benim 33. günümde 2707 çıkmıştı

dün 2 parti fotokopi çekilecekti başkan bana çektirmedi zararlı herhalde böle şeyler

sonunda becerdim takvim yapmayı beğendiğimi yapamadım ama neyse buda idare eder

ben de takvim yapmakla uğraşıyordum , bakalım olmuşmu?ee mesaj yazmadan görünmüyor..

ya kızlar ben 5+2 oldum ama hala midem bulanmıyo mide bulantısı artan hormonlardan dolayı olduğu için sağlıklı gebelik belirtisiymiş midesi bulanan arkadaşlar ne zaman bulantınız başladı kaçıncı hafta

kıslaaaaarrrr yaaaa içimdeki korkuyu atamıyorum ben ilk seferindede bulanmıyodu midem hiç ve o bebeğimi düşürdüm korkuyorum illa bulancak diye bişi yok ama korku var işte içimde

kıslaaaaarrrr yaaaa içimdeki korkuyu atamıyorum ben ilk seferindede bulanmıyodu midem hiç ve o bebeğimi düşürdüm korkuyorum illa bulancak diye bişi yok ama korku var işte içimde

bende bulanmıyorummmmmmm bende korktum şimdii (((((((((

ben de 6+2 günlük hamileyim,benim de bulantım yok,ama herkesin midesi bulanacak diy bişey yokki,benim bir arkadaşım 6 aylık hamile ve hiç bulant yaşamadı,

ben 2009 ocak annesiyim benim bulantılarım tam 7. hafta başlamıştı.hiç bulantı yaşamayıp sağlıklı gebelik geçiren de çok arkadaşımız oldu..

ben de 6+2 günlük hamileyim,benim de bulantım yok,ama herkesin midesi bulanacak diy bişey yokki,benim bir arkadaşım 6 aylık hamile ve hiç bulant yaşamadı,

biz senle aynıyız benimde bi arkadaşım var 9 haftalık hala bulanmadı kalbini falan duydu çok şükür sağlıklı yawrusu, biz daha kalbi duyamadık ya tırsıyoruz o yüzden :1no2:

inşallah kızlar hayırlısıyla kalbinin attığını görürüz o zaman içimizdeki korku hafifler anca siz benden 1 hafta öndesiniz cnm sizin az kalmış beklemek zor geliyor bana

kızlar middesi hiç bulanmayıp 9 ayı bulantılı geçirip 9 ayı lekeli kanamalı geçirip sağlıklı bebek dünyaya getiren o kadar çok insan varki
bulantı bir belirti fakat bus eferde bi kere miden bulanmsa bebğime bişeymi oldu diye başlıyo insan düşünmüyo niye bulanmıyo diye kuruluyo
bırakın bulanmasın güzelce besleniin su bile içtiğinizd çıkardığınızı düşünsenize ne zor ağzına lokma süremeyen serumla beslenenler var ne olur midem bulanmıyo bulansın diye düşünmeyin

neyse kızlar yaaa topik çok yavaş bende uzanayım şekerleme yapayım bari tek belirtim o zaten uyuya uyuya büyütçez artık kendinize ii bakın meleklerinizede tabiiki öptüm güzel hamişleeeeerrrrr:1hug:

a.s Merhaba arkadaslar
benimde dun beta hcg 146 cikti
son adet tarihim 10 nisan
yarin tekrar kan verecegim duzenli artis olduysa biraz olsun rahatlayacagim cunku onceden kanamayla gerceklesen bir dusugum olmustu neyseki doktorum son adet gununu baz alirsak degerin iyi oldugunu soyledi
Dualarinizi bekliyorum
Insallah buradaki herkes saglikli hayirli bir hamilelik gecirir..:Saruboceq: :Saruboceq:

bhcg>5000 olunca nooliiiirrrr????

işte ilginç olan bu...
sat 5 nisan...
hamile kaldığım tarihe göre (ki biliyorum) bebem daha 29 günlük...
nasıl bu kadar yüksek çıkıyor...
bilemedim...
cuma gidecem doktora bakalım o ne diyecek...
biliyordum hamile olduğunu
betty hoşgeldin aramıza
oo senin bu değere Allahın izniyle kalp atışlarını bile duyarsın
hadi güzel haberlerini bekliyoruz
maşallah

canım benimde midem hassaslaştı hafif bulantı tarzı rahatsızlığım var ama şuana kadar kusmadım
belkide erkendir daha

ben 2009 ocak annesiyim benim bulantılarım tam 7. hafta başlamıştı.hiç bulantı yaşamayıp sağlıklı gebelik geçiren de çok arkadaşımız oldu..
canım içime su serptin inan çok teşekkürler
hoşgeldin canım
demek hamişsin
hadi gözün aydın
rabbim tamamına erdirir inşallah:Saruboceq:

ranaale ve çirkin betty tebrik ederim sizleri
draje benim 10 günden fazladır bulantım var 5. haftada başladı
gözünüzü sevim bulantı istemeyin
ben bittim resmen kokulara karşıda hassasım aklıma yemek gelince kuscam nerdeyse
ağzımn tadı iğrenç
yemeği inan öğüre öğüre yiyom
kendi kokumdan bile tiksinmeye başladım
bunun neresi iyi çok kötüyüm benya

aramıza hoşgeldin cnm allah tamammına erdirsin dualarımız tüm isteyenlere inşallah rabbim aratmasın:Saruboceq:

selam kızlar....bugün doktordaydık ve kesemizi gördük....ilk fotoğrafımızda çıktı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…