üstüne görme olabilir o zaman canım belki senin bebiş bizimkindende büyüktür benim 33. günümde 2707 çıkmıştıişte ilginç olan bu...
sat 5 nisan...
hamile kaldığım tarihe göre (ki biliyorum) bebem daha 29 günlük...
nasıl bu kadar yüksek çıkıyor...
bilemedim...
cuma gidecem doktora bakalım o ne diyecek...
kıslar bişi sorcam benim şirkette fotokopi makinası hemen yanımda duruyor fax ta fotokopiye bağlı çok sık fotokopi çekilmiyor ama sürekli fax geliyor bi zararı varmıdır sizce, içime kurt düştü birden:uhm:
kıslaaaaarrrr yaaaa içimdeki korkuyu atamıyorum ben ilk seferindede bulanmıyodu midem hiç ve o bebeğimi düşürdüm korkuyorum illa bulancak diye bişi yok ama korku var işte içimde
ya kızlar ben 5+2 oldum ama hala midem bulanmıyo mide bulantısı artan hormonlardan dolayı olduğu için sağlıklı gebelik belirtisiymiş midesi bulanan arkadaşlar ne zaman bulantınız başladı kaçıncı hafta
ben de 6+2 günlük hamileyim,benim de bulantım yok,ama herkesin midesi bulanacak diy bişey yokki,benim bir arkadaşım 6 aylık hamile ve hiç bulant yaşamadı,
bhcg>5000 olunca nooliiiirrrr????
biliyordum hamile olduğunuişte ilginç olan bu...
sat 5 nisan...
hamile kaldığım tarihe göre (ki biliyorum) bebem daha 29 günlük...
nasıl bu kadar yüksek çıkıyor...
bilemedim...
cuma gidecem doktora bakalım o ne diyecek...
canım benimde midem hassaslaştı hafif bulantı tarzı rahatsızlığım var ama şuana kadar kusmadımya kızlar ben 5+2 oldum ama hala midem bulanmıyo mide bulantısı artan hormonlardan dolayı olduğu için sağlıklı gebelik belirtisiymiş midesi bulanan arkadaşlar ne zaman bulantınız başladı kaçıncı hafta
canım içime su serptin inan çok teşekkürlerben 2009 ocak annesiyim benim bulantılarım tam 7. hafta başlamıştı.hiç bulantı yaşamayıp sağlıklı gebelik geçiren de çok arkadaşımız oldu..
hoşgeldin canıma.s Merhaba arkadaslar
benimde dun beta hcg 146 cikti
son adet tarihim 10 nisan
yarin tekrar kan verecegim duzenli artis olduysa biraz olsun rahatlayacagim cunku onceden kanamayla gerceklesen bir dusugum olmustu neyseki doktorum son adet gununu baz alirsak degerin iyi oldugunu soyledi
Dualarinizi bekliyorum
Insallah buradaki herkes saglikli hayirli bir hamilelik gecirir..:Saruboceq: :Saruboceq:
a.s Merhaba arkadaslar
benimde dun beta hcg 146 cikti
son adet tarihim 10 nisan
yarin tekrar kan verecegim duzenli artis olduysa biraz olsun rahatlayacagim cunku onceden kanamayla gerceklesen bir dusugum olmustu neyseki doktorum son adet gununu baz alirsak degerin iyi oldugunu soyledi
Dualarinizi bekliyorum
Insallah buradaki herkes saglikli hayirli bir hamilelik gecirir..:Saruboceq: :Saruboceq:
aramıza hoşgeldin cnm allah tamammına erdirsin dualarımız tüm isteyenlere inşallah rabbim aratmasın:Saruboceq: