2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
muhtemelen progestan vermiştir doktorun, bende de pko olduğu için progestan kullanıyorum sabah akşam 1 er tane, günde 3 taneye kadar içilmesinde sakınca yokmuş, istersen akşam da iç yatarken..

evet ilaç o

bol bulantılı bi sabahtan sonra iyim çok şükür sen nasılsın.kaydirigubbakcemile5

iyim canımm çok şükürrr
ben hiç bulanmıyorummmmmmmm, bii arkadaşım var oda benden 2 hafta önce hamiş kaldı oda hiç bulanmıyooo kaydirigubbakcemile3 allah sağlıklı bebelerimize kavuştursun da bulantılar fasa fiso....naniknanik

korkma canım progestan bebişin sıkı sıkı tutunmasına yarıyor, doktorum bana progestanı düzenli iç allahın izniyl korkma demişti, hergün aynı saatte iç sakın ihmal etme..
3 aylık olana kadar kullanacağım ben..

kızlar tünaydın geçmişi okumak uzun sürüyo
ben bol bulantılı bi sabaha daha uyandım artık yemek yiyemez durumdayım herşeyden tiksiniyom kokular beni mahvediyo
yeni arkadaşları tbrik ederim
julicim: o pıt pıt ları duymak nasıl bi duygu maşallah allah devamınıda sağlıklı bi şekilde getirsin darısı bizlerin başına
ktg: üzülme canım iki damla kanla bişi olmaz bi çok tanıdığım adt görür gibi kanama görmüştü bişi olmadı
belki regli zamanındı bazı kadınlar hep üstüne görürlermiş
her ay regli zamnda kanama gören var
şimal :canım üzme ltfen kendini hayırlı zamnda allah nasip etsin kandamı negatif çıktı

yeliz olmadı bende orayı düşünüyorum arkadaşım gitmişti oraya bende sare davutoglunu düşünüyorum iyi bir doktormuş.hem dış işleri bakanının eşiymiş:)))

o hastanede yeni doktorlardan biri, benim doktorum emine hanım. Senin içinde tüm hamişler içinde en hayırlısı olsun. Nezaman gideceksin ?
cumartesi 14:00 kadar bazen 12:00 a kadar hafta içi 18:00 kadar çalışıyorlar. Oraya gitmek için işten izin almam gerekecek ama bakalım artık...

ndk canım senindemi kanaman olduda
progesteron kullanıyosun

smhssmh ben soracaktım ndkya tam o soruyu sen sordun cicim:)

kızlar bende progesteron jel kullanıyom
kanamam olduğu için değil tüp tdvsi ile hamile kaldığım için

ndk canım senindemi kanaman olduda
progesteron kullanıyosun

smhssmh ben soracaktım ndkya tam o soruyu sen sordun cicim:)

canlarımm yokk kanamam olmadı, ama ben 9. Ayımda kavuştum meleğime pko var bende tedaviyle oldu gebelik, pkolularda düşük riski normale göre daha fazla oyüzden progestan verdi doktorum..
Hamile kalmadan önce 2 aydır kullanıyodum zaten, rahim hazırlansın diye çok şükür kavuştum meleğime..

çok şükür canım
yani biz normal gebelerin kullanmasına gerek yok dimi benm doktorum şimdilik sadece folbiol verdide

çok şükür canım
yani biz normal gebelerin kullanmasına gerek yok dimi benm doktorum şimdilik sadece folbiol verdide

doktor zaten düşük riskin varmı yokmu anlıyor, sende karın ağrısı, lekelenme tarzında kanama vs. şikayetleri varsa progestan veriyor. sizde sorun yok çok şükür ki doktor vermemiş progestan ama gebeliğe hiçbir zararı yok faydası var bu ilacın, kullanmanın sakıncası yok yani, ama risk yoksa kullanmaya da gerek yok..

yok canım aslında iyi beslensek hiç birşeye gerek yok ama.bende sadece folik asit içiyorum.eger bebek sağlıksızsa düşüyor progesteron bunu enggelliyor asla kullanmam.ilk gebeliğimde progesteron kullandım bebek içimde ölmüş progesteron yüzünden düşmedi mecburen kürtaj oldum.eger bebişin yiyecek ekmeği varsa yaşar hiç gerek yok bence.

çok şükür canım

forbioli bn hamile kalmadan öce 1 ay kullandım simdi doktor folic plus verdi hem folk ast hem demir hem kalcıum varmıs onda günde 3 tane alıyorum...

progesteron acayip kilo yapıyor ve progesteron kilosunu vermek çok zor resmen hormon ilacı bu.

anlamadım kullanmayayım mı tehlikelimi bu progestoron

progesteron acayip kilo yapıyor ve progesteron kilosunu vermek çok zor resmen hormon ilacı bu.

demi bende niye bu kadr aldım diyom tdv esnasında 1 kilo almıştım tek 57 kiloydum o zamn 1 aydan fazladır kullanıyom toplam 3 kilo daha aldım ve üstelik açık bişi yiyemiyom bulantımdan vermek bi yana sanki hala alıyom
kaç ay daha kulanıcaz bi bilgin varmı canım :1shok:

eger bebek sağlıklı degilse düşüyor canım ama bu ilaç bebek nasıl olursa olsun düşmesini engelliyor.bana ilk bebeğimde doktor düşük tehliken var dedi progesteron ilaç ve iğne verdi bu sefer bebek içimde ölmüş halen düşmüyor.çok zorlu bir kürtaj geçirmek zorunda kaldım.bebeğin sağlıklı ise kullan tabiki ama amam ben asla kullanmam.doktor yine yazdı ama kullanmıyorum.

tatlım dr vermiş kullanman lazım ama dr vermeden kafadan kullanmak zararlı
kilo alıyon sadece ben 1 aydan fazladır kullanıyom 3 kutu bitirdim herbirinde 15 tane jel var düşün yani
ne yapım katlanıdığım şeyler yanında bu hiç

canım sürekli doktor takibindeydim ben aylarca gebe kalmadan yumurtam çatlarken bile takipteydim gebelikte de takipteyim allah korusun bi sorun olsa doktor görür zaten.. hem ben pko hastasıyım benim düşük riski için iğne veya ilaç kullanmam şart, kendi haline bırakamam, senin dediğine göre düşük riski olanlara hiçbi şekilde müdahale edilmemesi gerekiyor, ama olmaz öyle.. hep sağlıksız bebekler düşmüyorki, rahim kaldıramıyor düşükler oluyor illa sağlıksız olmuyo yani. bunu bana doktorum söyledi, sağlıksız bebek düşer diye bir kural yok kan pıhtılaşması oluyor progesteron hormonu düşüklüğü oluyor anne karnındaki kistler engelliyor düşükler olabiliyor.. doktor öneriyorsa mutlaka kullanılmalı bence

bebegmi korusun bn herseye razıyım tabi kilo da sorun degil zaten 47 kiloyum kilo almaya calısıyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…