canım neyini beceremedim linki verimmi?
kızlar aranızda hayvan besleyen varmı gebelik süresince onlara yaklaşımlarınız nasıl olucak eğer varsa tabi ki benim 3 köpeğim 2 kuşum 1 tanede su kaplumbağam var köpeklerim bahçede duruyor ben hiç uzaklaşmak istemiyorum aşıları var ama annemler fazla samimi olma diyolar ama ben onları kucaklamadan duramıyorum bahçeye çıkınca üzerime atlıyolar sevinçten
kızlar aranızda hayvan besleyen varmı gebelik süresince onlara yaklaşımlarınız nasıl olucak eğer varsa tabi ki benim 3 köpeğim 2 kuşum 1 tanede su kaplumbağam var köpeklerim bahçede duruyor ben hiç uzaklaşmak istemiyorum aşıları var ama annemler fazla samimi olma diyolar ama ben onları kucaklamadan duramıyorum bahçeye çıkınca üzerime atlıyolar sevinçten
sakaryalılarda kayboldu
bebeğim kalp atışını duymaya bugün gideceğim iş çıkışı
bana doktorum her türlü tüylü ve ev hayvanından uzak durmamı söyledi ayy çok güzel bir duygu dimi kızlar anne olduğunu hissetmek bu acılar bile insanın hoşuna gidiyor
kıslar bişi sorcam benim şirkette fotokopi makinası hemen yanımda duruyor fax ta fotokopiye bağlı çok sık fotokopi çekilmiyor ama sürekli fax geliyor bi zararı varmıdır sizce, içime kurt düştü birden:uhm:
ya ben denedim ama yine beceremedim takvimi
bhcg>5000 olunca nooliiiirrrr????
hamile oluyor cnm tebrik edrim:dance::teytey:
6-7 haftalık hamile oluyorsun.