- 25 Ekim 2008
- 3.971
- 34
- 41
muhtemelen progestan vermiştir doktorun, bende de pko olduğu için progestan kullanıyorum sabah akşam 1 er tane, günde 3 taneye kadar içilmesinde sakınca yokmuş, istersen akşam da iç yatarken..
evet ilaç o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhtemelen progestan vermiştir doktorun, bende de pko olduğu için progestan kullanıyorum sabah akşam 1 er tane, günde 3 taneye kadar içilmesinde sakınca yokmuş, istersen akşam da iç yatarken..
bol bulantılı bi sabahtan sonra iyim çok şükür sen nasılsın.kaydirigubbakcemile5
evet ilaç o
yeliz olmadı bende orayı düşünüyorum arkadaşım gitmişti oraya bende sare davutoglunu düşünüyorum iyi bir doktormuş.hem dış işleri bakanının eşiymiş:)))
ndk canım senindemi kanaman olduda
progesteron kullanıyosun
smhssmh ben soracaktım ndkya tam o soruyu sen sordun cicim:)
çok şükür canım
yani biz normal gebelerin kullanmasına gerek yok dimi benm doktorum şimdilik sadece folbiol verdide
çok şükür canım
yani biz normal gebelerin kullanmasına gerek yok dimi benm doktorum şimdilik sadece folbiol verdide
yok canım aslında iyi beslensek hiç birşeye gerek yok ama.bende sadece folik asit içiyorum.eger bebek sağlıksızsa düşüyor progesteron bunu enggelliyor asla kullanmam.ilk gebeliğimde progesteron kullandım bebek içimde ölmüş progesteron yüzünden düşmedi mecburen kürtaj oldum.eger bebişin yiyecek ekmeği varsa yaşar hiç gerek yok bence.
progesteron acayip kilo yapıyor ve progesteron kilosunu vermek çok zor resmen hormon ilacı bu.
anlamadım kullanmayayım mı tehlikelimi bu progestoron
anlamadım kullanmayayım mı tehlikelimi bu progestoron
yok canım aslında iyi beslensek hiç birşeye gerek yok ama.bende sadece folik asit içiyorum.eger bebek sağlıksızsa düşüyor progesteron bunu enggelliyor asla kullanmam.ilk gebeliğimde progesteron kullandım bebek içimde ölmüş progesteron yüzünden düşmedi mecburen kürtaj oldum.eger bebişin yiyecek ekmeği varsa yaşar hiç gerek yok bence.
tatlım dr vermiş kullanman lazım ama dr vermeden kafadan kullanmak zararlı
kilo alıyon sadece ben 1 aydan fazladır kullanıyom 3 kutu bitirdim herbirinde 15 tane jel var düşün yani
ne yapım katlanıdığım şeyler yanında bu hiç