2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

canım benim yaa hemen umutsuz olma, kırmızı kartı görmeden umutsuzluğa kapılmak yokk, olmadı bidahaki ay için hepimiz dua ederiz sanaa :teselli:

slm arkadaslar biraz canım sıkkın bnmki bugün 6 haftalık oldu gece 2-3 damla kan geldi cok korktum sizdee oldu mu

ktg doktora git bence canım keseyi görmüşmüydünüz en son ne zaman gittin doktora canım

en son p tesi gittim gördük keseyi sabah yine gittim bi ilac vardi 1 tane iç dedi artarsa 2 tane içersin dedi böyle takma takmaktan gidecek dedi ama duramıyorum iste...

ktg ilaçlarını kullan çokda üüzlme takma birşeycik olmaz inş.bebişine..

Ecrincim tatlım halanın hikayesine bayıldım. :))

Hastane konusunda sanırım biraz tereddütün var. Ben Bahçelievlerde oturuyorum. Onun içinde medical Park Bahçelievlere gidiyorum. Oradaki doktorların gerçekten hepsi iyi.. Bence kendin ve bebek için bir hastane araştırıyorsan emin ol ilk bakman gereken "yenidoğan yoğun bakım ünitesi kendi hastane bünyesinde var mı "diye bakmak olmalı diye düşünüyorum. Sende araştırmalarını bu soruyu sorarak başlayabilirsin... Gerisi önemli değil... Sevgiler

ktg ciğim merhaba 2-3 damla kal kafaya takılacak bir şey değil ama ben sana dinlenmeni sadece sırt üstü uzanıp yatmanı tavsiye ederim, kafana da sakın bir şey takma olumsuzluklar olumsuzlukları getiriyor çünkü...
Sevgiler

slm arkadaslar biraz canım sıkkın bnmki bugün 6 haftalık oldu gece 2-3 damla kan geldi cok korktum sizdee oldu mu

korkma kuzummm normallllllllll
artmadığı ve ağrı olmadığı sürece normaldirr, ayaklarını yukarı kaldır uzan dinlenmeye çalış, bende olmadı ama olan çok arkadaşım var kokulacak bişey yok ağrı artar kanama hızlanırsa problem var demektir... korkma meleğin seninle annesiii, oyun oynuyo içerde sadece farkında olmadan biyerleri zedelemiştirrr kaydirigubbakcemile3

sagolun iç.im rahatladı valla 8 aydır oldsun die ugrasıyoduk şimdi korkuyorum işte

en son p tesi gittim gördük keseyi sabah yine gittim bi ilac vardi 1 tane iç dedi artarsa 2 tane içersin dedi böyle takma takmaktan gidecek dedi ama duramıyorum iste...

muhtemelen progestan vermiştir doktorun, bende de pko olduğu için progestan kullanıyorum sabah akşam 1 er tane, günde 3 taneye kadar içilmesinde sakınca yokmuş, istersen akşam da iç yatarken..

ha tamam o zaman ktgcım doktor kontrolundeymişsin zaten ve doktorunun haberi varmış o zaman napmiceezz takmicezz üzülme cicim olur böle şeyler ii düşün ii olsunn

kesildi zaten bi daha da gelmedi bakalım insallah gelmezde daha yatayım bari bn biraz ilaç uyku yapıyomus yatarken için diyo aksam mı içsem simdi mi içsem ...

yeliz olmadı bende orayı düşünüyorum arkadaşım gitmişti oraya bende sare davutoglunu düşünüyorum iyi bir doktormuş.hem dış işleri bakanının eşiymiş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…