iyi geceler kızlar ben ve mikilim kacıyoruz
37+5 im, ilk iki çocuğumda özellikle birincide hiç sıkıntı yaşamadım ama bunda hemen herşey var, o baskı bende de var ayrıca sağ böbrekte bazen şiddetli ağrı ve sol ayağımda flebit var, varis çorabı olmadan gezemiyorum, bu saatlarde uyuyamıyorum, ancak sabahları rahat uyuyorum, teşekkür ederim cevabın rahatlattı, Allah razı olsun, Allah senin de yardımcın olsun...kaç haftalık bengisu?
söyledğin tüm beliritler normal, herkes farklı farklı yaşar, ama gebelik sıkıntıları içinde senin söylediğin herşey var ve sorumlusu hormonlar. nefes zorluğu arada sırada, mide yanması son üç gündür var, kasık ağrısı değil de vajen üsütünde yoğun baskı hissediyorum, psikolojik zaafiyet allahın emri zaten o herkeste var,geçmiş sayfaları oku bak bizimkiler neleri takıyo kafalarına...sen de anormal bir durum yok, ya da diğerleri kadar güçlü değil değilsin...ben zor bir hamilelik geçirmiyorum mesela en basitinden en başta mide bulantım dahi olmadı ama 10 kilo veren arkadaşlar var ilk üç ayda kusmaktan, onlarda da bendeki ve bir kaç arkadaştaki plasenta previa problemi yok, yani annelik bedava değilmiş ben onu anladım:)
Allah hamişlerimizi nazarlardan korusunn, sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza almamızı nasib etsin inşallahhh...
inşaallah, Allah hepimize yardımcı olsun, ilgin için çok teşekkürler, ben sadece ilk ikide bunları yaşamadığım için panik yaptım, ama cevapları görünce biraz rahatladım...Bengısu
bunların hepsı bendede var
uzulme gececek
normal yanı
37+5 im, ilk iki çocuğumda özellikle birincide hiç sıkıntı yaşamadım ama bunda hemen herşey var, o baskı bende de var ayrıca sağ böbrekte bazen şiddetli ağrı ve sol ayağımda flebit var, varis çorabı olmadan gezemiyorum, bu saatlarde uyuyamıyorum, ancak sabahları rahat uyuyorum, teşekkür ederim cevabın rahatlattı, Allah razı olsun, Allah senin de yardımcın olsun...
hayy senin mikiline :roflol: :roflol: :roflol:
kızım dünya küçük damadın olur belimi olur:roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
amin...senin problemlerin fizyolojik gibi daha çok, bu sıkıntın psikolojini de etkilemiş ama çok az zamanın kalmış arkadaşım, kurtulacaksın inşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür.
jjuliett çok teşekkürler, ilgin için sağol, hepinize teşekkürler, cevaplarınız rahatlattı, şimdi gidip yatmayı deneyeceğim ama büyük ihtimal midem yanacak, hepinize iyi geceler...
hadi al mikilinide yatmaya git bekem :icecream:
iki üç yastık koyuyorum, şurup içiyorum, bana mısın demiyor, sonra bir ara sızıyorum ama saat kaçta hiç bilmiyorum, çok teşekkürler önerin için, bir tek karbonat içince biraz rahatlıyorum ama o da mideye zararlı, neyse üç hafta daha dayanıcam inşaallah, Allah senin de yardımcın olsun...başının altına iki yastık koy da birde dene
Merhaba kizlar, Artik uzun süre bilg. basinda oturamiyorum, bugün de ancak gelebildim.
Scedced dogum yapmis, kacinci haftasindaydi acep,
bir de neden bugün hesap disi bir durum mu olmus?
cok lazım dın :dilcikar:pişşt yine ben
:dilcikar: :dilcikar:kızzzzzzııııııııııınnnnnnnnnnnıııııııııııımmmmmmmmmmıııııııııııııııı kıskandın kıız
Merhaba kizlar, Artik uzun süre bilg. basinda oturamiyorum, bugün de ancak gelebildim.
Scedced dogum yapmis, kacinci haftasindaydi acep,
bir de neden bugün hesap disi bir durum mu olmus?
cok lazım dın :dilcikar:
:dilcikar: :dilcikar:
37 haftasın da sabaş nişan gelmiş sonra su hastaneye gidince suyu boşalmış sancısı olmadıgı için epidural sezaryan olmuş kızı 2500 küsüratlı birşeymiş kuveze koymamışlar
Iyi canim erken digilmis, Maasallah ins. bir an önce toparlanir da bebebgini de kucagina alir saglikli bir sekilde.
1 gün düzgün bakamadim foruma neler olmus. Julinin doktoru, Askitomundu galiba bir sikintisi vardi aman hatirlatmisim on ada sikintilarini. ara ara takip etmeye calisitm ama bugün kocam evdeydi birde pnu uyutmaya calisirken ben de uyumusum simdi yeni uyandim kaydirigubbakcemile3