saol nuris opuyorumnanaktan
seninde beişini allah nazarlardan korusun
iyi geceer askitooooooooooooolaelaelaelaelae
Yok canim hastanedeyim size bakayim dedim
aa cidenmi pasta falan yedincanım valla ben tam olarak uymuyorum diyete.senin drun fazla mı abartmış ne?tamam öyle her zaman şeker içeren besinler almıyoruz ama vücudumun şekere de ihtiyacı var ve ben arada pasta filan yiyorum .zaten son ay iştahım çok açıldı.yemesem bunalıma gireceğim o yüzden fazla abartmadan yiyorum.sen de kendini üzüp durma.insilün filan kullanıyormuydun sen?neden o kadar korkuttu ki dr un seni?kaç çıkmıştı şekerin?
bi erken gelecek bebek daha hımmiyi geceler kızlar..
bende 35+3 üm ama en son 21 Aralık'a kadar olmazsa sezeryanla alacağını söyledi doktorum. o zamana kadar bile beklemeyeceğini söyledi.
bende şeker de yoktu ama son 10 günde biraz fazla kilo almış bebişim. bugün bile doğum başlamış mı diye kontrol etti. rahmim doğuma hazırlık sancılarına başlamış. öyle söyledi. zaten iki gündür fazla sancım oluyodu. dün gece burda yazmıştım hatta..
öle işte.. iyice heyecanlanmaya başladım..
sizinle paylşamak istedim.
dualarınızı bekliyorum..
ona neymiş acaba :dilcikar:
aman kanka tıka kulaklarını
Yok canim hastanedeyim size bakayim dedim
arkadaşlar, domuz gribi aşısı oldunuz mu, bir de mide yanmaları, nefes darlığı ve kasık ağrıları yaşayan var mı, geceleri durmadan tuvalete kalkıyorum, uyurken bir yandan bir yana dönemiyorum, ayakta uzun kalınca da ayaklarım şişiyor, ayrıca çok çabuk sinirleniyorum ve çok sık ağlıyorum, bu kadar çok sorun yaşayan var mı, yoksa benim yaşımdan dolayı mı bu kadar zor geçiyor bu hamilelik, 37 yaşındayım ve üçüncü çocuğum, ayrıca da 20 kilo aldım, ama normalde çok zayıfım, 51 kilo ile başladım hamileliğe, yani öyle çok kilo almış gibi görünmüyorum, yalnız karnım şişiyor, doğumum 2 ocakta inşaallah, amma çok şikayetim varmış ha, yazarken farkettim, kusura bakmayın, ama bir nevi dertleşiyoruz burada, aşı da oldum, inşaallah bebeği kötü etkilemez, doktorum önerdi ama şimdi ona da evham yapmaya başladım...
az kaldı canım sık dişini.belli bi yaştan sonra zor tabi hamilelik .benim de 3. çocuğum ve bu hamileliğim zor geçiyor.ilki çok kolay geçti 2. çocuğumda5.aydan sonra zorlandım ama bunda hjamileliğimin başından beri çok zorlanıyorum.aslında 35 yaşından önce doğurmak gerekiyor.35 ten sonra gerçekten zormuş hamilelik onu anladım.2 çocuk en ideali aslında.arkadaşlar, domuz gribi aşısı oldunuz mu, bir de mide yanmaları, nefes darlığı ve kasık ağrıları yaşayan var mı, geceleri durmadan tuvalete kalkıyorum, uyurken bir yandan bir yana dönemiyorum, ayakta uzun kalınca da ayaklarım şişiyor, ayrıca çok çabuk sinirleniyorum ve çok sık ağlıyorum, bu kadar çok sorun yaşayan var mı, yoksa benim yaşımdan dolayı mı bu kadar zor geçiyor bu hamilelik, 37 yaşındayım ve üçüncü çocuğum, ayrıca da 20 kilo aldım, ama normalde çok zayıfım, 51 kilo ile başladım hamileliğe, yani öyle çok kilo almış gibi görünmüyorum, yalnız karnım şişiyor, doğumum 2 ocakta inşaallah, amma çok şikayetim varmış ha, yazarken farkettim, kusura bakmayın, ama bir nevi dertleşiyoruz burada, aşı da oldum, inşaallah bebeği kötü etkilemez, doktorum önerdi ama şimdi ona da evham yapmaya başladım...
günaydın canım.nasılsın*bu arada günaydın kızlar
eminim güzel ciciler yollamıştır bebişine.benim de görümcem ingilterde.yaza gelirse o da getirir bebişime ciciler heralde...güdaydın kızlar
eşimi işe gitti
ama erken gelicek beni havalandırmaya çıkaracak
malum yarı açık cezaevindeyim
saat sayıyorum
şöleeeeeeee arabayla tur attırır yine yerime bırakır
bu arada kuzenim ingiltereden bana paket yolladı
daha doğrusu bebişe
daha elime geçmedi,
bitaraftanda onu merak ediyorum
nası ciciler gelicek
günaydın kızlarrr
anneolmakistiyorum bebenin yanaklarına bayıldım tam ısırmalık olmuşlar
hoş bulduk canım bugün carpıntın ne haldehoşgeldin bocukum
günaaaaaaaaaayyyyyyyyyyddddddddddııııııııııınopuyorumnanaktangünaydın günaydın güzel hamişleropuyorumnanaktan
o yanakları ben niye göremiyorum
hani nerde