iyi geceler kızlar..
bende 35+3 üm ama en son 21 Aralık'a kadar olmazsa sezeryanla alacağını söyledi doktorum. o zamana kadar bile beklemeyeceğini söyledi.
bende şeker de yoktu ama son 10 günde biraz fazla kilo almış bebişim. bugün bile doğum başlamış mı diye kontrol etti. rahmim doğuma hazırlık sancılarına başlamış. öyle söyledi. zaten iki gündür fazla sancım oluyodu. dün gece burda yazmıştım hatta..
öle işte.. iyice heyecanlanmaya başladım..
sizinle paylşamak istedim.
dualarınızı bekliyorum..
hadii bakalım hayırlısı
inşallah güzel haberler alırsın doktordan
allah yardım etsin canım az kalmış fazla düşünme bi şeklde olcak sezeryansa uyandığında bbeşin yanında olcak zaten anlamıycaksın bile.hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim
hoya alalh hayırşı doğumlar nasip etsin vallaha scedcedu ne güzel bi anda gitti doğdu ben bugün doğurcak gb ağrı çektim belimden ama ne gelen var ne giden bu kız beni bayağı zorlayacak gb pazartesi olsa bi gitsem ne durumda baksam
iyi geceler kızlar..
bende 35+3 üm ama en son 21 Aralık'a kadar olmazsa sezeryanla alacağını söyledi doktorum. o zamana kadar bile beklemeyeceğini söyledi.
bende şeker de yoktu ama son 10 günde biraz fazla kilo almış bebişim. bugün bile doğum başlamış mı diye kontrol etti. rahmim doğuma hazırlık sancılarına başlamış. öyle söyledi. zaten iki gündür fazla sancım oluyodu. dün gece burda yazmıştım hatta..
öle işte.. iyice heyecanlanmaya başladım..
sizinle paylşamak istedim.
dualarınızı bekliyorum..
hoşgeldinben geldim
kızlar bu günüm kalp çarpıntılarıyla geçti
benim için zorlu bi gündü
aslında bu gün dışarı çıkıp hava almayı planlıyodum
o gücü bulamadım kendimde
tam bir haftadır evden dışarı adım atmadım
geçen pazarda eşim kayınvalidemlere götürdü o kadar
onun öncesinde de dışarı çıkmamıştım
vah vah ben bu durumlara gelecek avratmıydım zincirlerle bile beni evde tutamazlardı
hiç bişi bulamasam vitrinlere bakardım fisfisfis
fatmur
hazırlıklarını tamamladınmı
Allah bi seste kurtarsın canım
tesekkur ederım
dedımya onceden calısıyordum,daha kolaydı hersey
zaten 4 aydır bu evdeyız
neredeyse 3 aylık kıra parası verdık bu adama
ama ac gozlu
kımseye mınnet etmeyız bız esımle
gercekten cok gucluyum cnm
10 yasından berı babasız buyudum
cok fakırlık gordum anlatsam aglarsın ınankı
okuyamadım
ama llaha sukur cok ıyı bır esım var
allahım cok buyuk
bıraz sabretmelıyız
bu hayatta nıcın yasıyorsun dersen
canım esım ve bebegım ıcın
gercekten sagol
senle aynıyız krizalit.bana dr ocak 6 sı 7 si gibi alırız dedi.sana herhandi bişey söyledi mi?
benim ticker sabah 6 da değişiyor:) 35+1 oldum 12 itibariyle aslında 34 gün kaldı...doktor geçen kontrolde plasenta başı çok damarlı sezaryen olur yüksek ihtimalle 7 ocakta alırız dedi, ama son kontrolde damarlanma gerilemiş dedi biraz umut doğdu sanki, sancılarına kadar bekleyelim bakalım, son ana kadar dedi...karışık yani ben normal için çok bastırıyorum, normal olmasa bile en azından suyum gelsin bi doğurduğumu anlayayım istiyorum, son ana kadar ısrarla bastıracayim yani, kısaca 16 ocak görünüyor...
canım ilacım bugün bitti hafta içi bekleriz normal doğum olcağı için sonuna kadr beklycem ama ayak ağrısı denilen şey çok bnde bugün bel ağrısı hat safhada doktoru aradım çok normal dedi her an beklycez belki 10 sürcek belki 1 gün ama kanala düşmüş bizim kızım doğum yolunda ne zman isterse gelcek.pazartesi sabh erkenden gel dedi pazartesi sabh gitcem allah izin verirse
hadi hayırlısı bakalım feyza, inşallah en güzel yolla kurutlusun ve bebişine kavuşursun canım
hayret bişey yahu .Allah hidayete eriştirsin.takma sen de kafana fazla.inş.Allah size bol para verir de oturmak zorunda kalmazsınız onun evinde.59500
asla degısmez o adam
merhametı yok kı
KADUS CANIM KAYNANAYLA 3 YILDIR AYRILAR
ADAM 35 YASINDA KADIN ALDI
KENDI 55 YASINDA
RESMI NIKAH KAYNANADA
AMA AYRILAR
ÖYLE YANI
PARA ICIN OGLUNU BILE SATAR OOO
dimple sana da geçmiş olsun.düzeldi mi tansiyonun?fatmur
hazırlıklarını tamamladınmı
Allah bi seste kurtarsın canım
aynen canım şu anda bel ağrısından geberiyorum ben debende burdayımm kızlar geçmişi okudum geldim bugün benimde çok bel ağrım oldu iki kere üst üste minoset içmek zorunda kaldım birde bebek karnımı çok acıtıyor göbek deliğimden çıkacak sanki oyüzden çok bilgisayar başında oturamıyorum sayfa hep açık arada bakıp yatıyorum tekrardan
Allah kurtarsın canım seni de bizi de...sağol canım. herşey hazır sayılır ama biraz erken olduğu için endişeliyim..
canım ilacım bugün bitti hafta içi bekleriz normal doğum olcağı için sonuna kadr beklycem ama ayak ağrısı denilen şey çok bnde bugün bel ağrısı hat safhada doktoru aradım çok normal dedi her an beklycez belki 10 sürcek belki 1 gün ama kanala düşmüş bizim kızım doğum yolunda ne zman isterse gelcek.pazartesi sabh erkenden gel dedi pazartesi sabh gitcem allah izin verirse
sağol aşkitom gördüm yazını
oferta
göbek ağrısı bende de var hatta göbek deliğimin sağ tarafı elma büyüklüğünde bi alan
el değmiyo içi yara gibi
dr a sordum bebiş poposunu dayamış var gücüyle itiyomuş
ondan oluyomuş
doğum pozisyonuna girdiklerinde popoş yukarı geliyo
fatmur
hiç edişelenme herşey çok güzel olacak
canım aynen dediğin gibi benimde göbeğimin içinde yara var gibi el değmek mümkündeğil hatta hareket ettikçe bile acıyor bugün çok kötü özellikle demek bebek itiyor olabilirmiş ondan mı acaba.
saol jasminimkızlar merhaba bu arada yalel bugun 2. mesajı gonderdim ama iletildi raporu yine gelmedi teli kapalı herhalde iyice merak ettim ben yaleli ya bir problem mi var acaba
julicim cok bilincli bir doktor degilmis tulay cunku bilincli doktorlar eger mecburi sezaryan olacaksa bile 39. haftayı bekliyorlar ki bebegin gelisimi en iyi anne karnında oluyomus son haftalarda ayrıca bir sebep yokkken sezaryan demesi de ayrı bir muamma hani catın dar olur bebek irti olur anlarım ama muayene bile etmemis ki catı darlıgı icin
sema hastanesini kesinlikle dusunme yogun bakımı kotu diye duydum ayrıca burhan sesenin oglu pisi pisine orda oldu gencecik cocuk medical parkta da gecen gun bir olay duydum gerci her hastanede olabilri terslik de insanın ici curuyor benim kardesim medipolde yaptı dogumunu dogum hastanesi bebk hemsireleri yogun bakım unıteleri odaları falan gayet guzelmis orda sema hanım var ısrarla normal dogum taraftarıymıs adı normal dogum doktoruymus kardesime de 16 saat normal dogurtmaya calıstı ama bizim veelt gelemdi boynuna kordon dolanmıs inmedi asagı son anda mecburi sezaryana aldı aclık falan gerekmiyor mecburi son anda olursa lavman yapıyolar tavsiye ederim bir konus istersen orayla da
nasıl gidiyor annelik canmHepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederiz biz hala hastanedeyz buyuk ihtimalle yarin cilacagiz cep telefonumdan baglaniyorum agrilarim var ama onun da cozumu var tahminimden cok daha kolay oldu. Sabah once nisan geldigini gordum sonra suyum gelmeye basladi hastaneye geldik suyum bosaldigi ve sancim olmadigi icin sezeryana aldilar bizden haberler boyle
ona neymiş acaba :dilcikar:çookk gerginim çook mafoldumben
ağlayasım var
uffffakannehir
akşam annemlere küçük eltimler ve kayınvalidem yemekli davetliydi ordaydık
kadın ha bire sezeryan olma 2 yıl çekersin acısını
evde kalma gel bizde kal hastane bize yakın
oturma evde gez çocuk şişer
doğum kolay olmaz
lohusayken 15 gün bizde kal 15 gün annende
(oldu herşeye karış ) hoş kalmasamda karışacak ve yüzde yüz eminim o bende kalacak
bana soldan soldan geliyolar
ay Allahım yaaa neden böyleyim ben kısmet dedim olmaz diye cevapta vermedim
çocuk daha doğmadan düşündüğüm dert ettiğim şeylere bak
üstüne üstlük doymuyorum artık ben
samimi söylüyorum ağlıycam diyet diyet onu yeme bunu ye senağlama
Allahım sabır ver bana ne olur :Saruboceq::Saruboceq:
allah kolaylık versin tatlımcanım net maası 650 tl
mesaılerle 1000tl oluyor ortalama
burda en basıt kıra 350 400
aylık 250tl aksam lısesı taksıdımız var
dıger masraflar ınt falan 150
laptopun taksıdı 100