canım mevlam kolaylık versin ikiniz içinde hayırlısı neyse o olsuniyi geceler kızlar..
bende 35+3 üm ama en son 21 Aralık'a kadar olmazsa sezeryanla alacağını söyledi doktorum. o zamana kadar bile beklemeyeceğini söyledi.
bende şeker de yoktu ama son 10 günde biraz fazla kilo almış bebişim. bugün bile doğum başlamış mı diye kontrol etti. rahmim doğuma hazırlık sancılarına başlamış. öyle söyledi. zaten iki gündür fazla sancım oluyodu. dün gece burda yazmıştım hatta..
öle işte.. iyice heyecanlanmaya başladım..
sizinle paylşamak istedim.
dualarınızı bekliyorum..
ben yatmaya gidyorum kızlar iyi geceler size bu akşam tadım yok hiç yarın açamam sabah kayınvaldem geliyor öğleden sonra doğum gününe gitcem kuzenin bebği 1 yaşına gircek akşamda açamam pazartesi görüşürz kendinize iyi bakın öptüm sizleri
saol jasminim
medipolde aklımda
sen böle yazınca orayamı gitsek dedik eşimle
pendik cok uzak ama medipol coom yakın bizr
eşim evdeyken gelse bebiş iyide
bide o işteyken gelmeye kalkarsa taksiyle kim bilir ne kadar zamanda giderim
nasıl gidiyor annelik canm
ona neymiş acaba :dilcikar:
aman kanka tıka kulaklarını
allah kolaylık versin tatlım
bebişiniz kısmetiyle gelecek insallah
krizim sen hangi hastaneye gidiyon
culim ben medipole gidiyorum...27. haftadan beri ve doktorumdan çok memnunum, güveniyorum herşeyden önemlisi...daha doğurmadım ama bence çok iyi bir hastane, çok yoğun omasına rağmen sistemi öyle güzel kurmuşlar ki hiç hissetmiyorsun yoğunluğu, memnun olmayan yok gibi,bence elini çabuk tut ve bir an önce medipole git, tamam hospitaliumdan daha pahalı ama bir kere doğuruyoruz güvenilir bir yer olmalı, womarch da oraya gidiyor ve aynı doktora gidiyoruz o da memnun.
kime gidiyorsun peki
fiyatlar atla deve değil
950 normal doğum ssk lıya
birde randevuyu bi ay sonrasına veriyorlar falan diyolar bazı topiklerde
sen kaç gün önceden alıyon
leyla hanıma gidiyorum ama şu anda ameliyatlı haftaya başlayacakmış, evet doğru ilk randevuyu bir ay sonrasına verdiler, sonra seri olarak alıyorsun randevuyu...özellikle sema hanım, hakan bey ve leyla hanıma bir aydan önce randevu vermiyorlar.
durumunu anlatırsın, belki sana bir kolaylık yaparlar...
leyla hanım nasıl
normal yanlısımı yoksa sezaryan mı
ay ben şimdi nası randevu alcam
hakan beydoğumlara girmiyormus die duydum yoğun muş cok
leylaa hanımda bi hafta olmadığına göre ben bi sema hanımamı gitsem acep
offfffffffffffffffffffffffffffffff :bbo:
seytan dio hiç biyere gitme sancı gelince zeynep kamile gidersin kafamçokkarıştı
arkadaşlar, domuz gribi aşısı oldunuz mu, bir de mide yanmaları, nefes darlığı ve kasık ağrıları yaşayan var mı, geceleri durmadan tuvalete kalkıyorum, uyurken bir yandan bir yana dönemiyorum, ayakta uzun kalınca da ayaklarım şişiyor, ayrıca çok çabuk sinirleniyorum ve çok sık ağlıyorum, bu kadar çok sorun yaşayan var mı, yoksa benim yaşımdan dolayı mı bu kadar zor geçiyor bu hamilelik, 37 yaşındayım ve üçüncü çocuğum, ayrıca da 20 kilo aldım, ama normalde çok zayıfım, 51 kilo ile başladım hamileliğe, yani öyle çok kilo almış gibi görünmüyorum, yalnız karnım şişiyor, doğumum 2 ocakta inşaallah, amma çok şikayetim varmış ha, yazarken farkettim, kusura bakmayın, ama bir nevi dertleşiyoruz burada, aşı da oldum, inşaallah bebeği kötü etkilemez, doktorum önerdi ama şimdi ona da evham yapmaya başladım...
ii geceler dimple a.s.hiç sorma bocukum
canımdan bezdim
anneme diyorum bari beni hastaneye yatırın gözünüzün önünden gideyim dedim
benle birlikte onlarda üzülüyo
kızlar bu gece bende çok klamıycam gidip yayıcam öptüm hepinizi
juli inşallah kısa zamanda halledersin dr işini
hepimiz rahatlarız
domuz asısı olmadım önceliklearkadaşlar, domuz gribi aşısı oldunuz mu, bir de mide yanmaları, nefes darlığı ve kasık ağrıları yaşayan var mı, geceleri durmadan tuvalete kalkıyorum, uyurken bir yandan bir yana dönemiyorum, ayakta uzun kalınca da ayaklarım şişiyor, ayrıca çok çabuk sinirleniyorum ve çok sık ağlıyorum, bu kadar çok sorun yaşayan var mı, yoksa benim yaşımdan dolayı mı bu kadar zor geçiyor bu hamilelik, 37 yaşındayım ve üçüncü çocuğum, ayrıca da 20 kilo aldım, ama normalde çok zayıfım, 51 kilo ile başladım hamileliğe, yani öyle çok kilo almış gibi görünmüyorum, yalnız karnım şişiyor, doğumum 2 ocakta inşaallah, amma çok şikayetim varmış ha, yazarken farkettim, kusura bakmayın, ama bir nevi dertleşiyoruz burada, aşı da oldum, inşaallah bebeği kötü etkilemez, doktorum önerdi ama şimdi ona da evham yapmaya başladım...
sarapcı tülay kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3sağlıklı olanın yanlısı gibi...önce normal tercih ediyor, ama riske atmıyor, leyla hanım pzt. de gelebilir bence ara ve kendisiyle konuş culi, durumum bu bu de. ben orada muayeneyi beklerlken öyle bir telefon gelmişti, uzun uzun durumunu anlattı, ameliyat olacaktı, iyi bir insan...
hakan beye hiç bulaşam çünkü riskli gebelik bakıyor ve dediğin gibi doğumlara girmiyor galiba...sema hanıma da tel.le ulaşmayı dene.
sancı gelince zeyep kamile dayanmak da fana bir fikir değil, ama stres yapma, stres yaparsan bebişin geleceği tutar pat diye, dört bi taraf hastane bulursun doğurtacak bir yer, ama şarapçı tülayı boşver.lülülülülülü