2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
günaydın kızlar
hemen bir haber veriyim çıkacam
eşim haber türk gazetesi almış
tesadüf gazete, bebeklere örgü kazak hırka tulum battaniye örnekleri falan veren bir dergi veriyor ilgilenen varsa alsınlar tulumlar çok tatlı bi tane denizci takımı var
sonra görüşürüz

Günaydın Ben de gördüümm çok tatlıı kırmızı beyaz çizgili.Ben de beceremem örgü filan ama anneme gösteririm diye sakladım.

h1n1 aşısı olanlar
sizin de aşı yeriniz acıyor mu
tetenoz aşısında da böyle olmuştu gerçi

hoya cnm ben daha olmadım
drum ol dedı ama
cok kararsızım
persembe gıtcem yıne
tekrar sorarım
o zaman karar verırım

valla kızlar bugun kocam evde ama keyıf yapamıcaz
bısey yıyemıcek
yarına kolonoskopısı var
ılaclarını almaya gıttı
5 bıskuvı ve cayyy
bende sevınmıstım guzel sofralar hazırlarım dıye
bu aralar aklım bogazımda gezıyorum hep

selam
benim aşı yerim hiç acımadı tetenozda feci ağrı yapmıştı ama eşimde oldu aşı onda ağrı yaptı 2 gün hemşire kişiden kişeye değişir 3 gün falan sürer şikayetleriniz dedi

selam
benim aşı yerim hiç acımadı tetenozda feci ağrı yapmıştı ama eşimde oldu aşı onda ağrı yaptı 2 gün hemşire kişiden kişeye değişir 3 gün falan sürer şikayetleriniz dedi

o zaman yarın bitecek şikayetlerim

kızlar bugün bisde temizlik var.ben pek bişey yapmadım ama yoruldum yine de..:sinifsinif:
ya siz hiç rüyanısta bebişinizi gördünüz mü?ben ne zaman görsem hep gece uyanmayı unutmuşum aç kalmış ve üşümüş görüyorum. bide emzirirken görüyom bööle resmen süt geliyo görüyorum. benim ilk bebişim bilinç altımamı yerleşti nedir ya uyanamazsam diyefisfisfis

kolay gelsin hula
algıda seçicilik var ya anneler bebesinin sesine uyanır merak etme

hoş geldiniz hep mavi ve aşkitom

Günaydın canım:lepi:

Aşı olmak istiyorum ama burada aşılama pazartesi başlayacakmış.Cuma aradığımda öyle söylediler.Eşim yaptırmamı istemiyor.O ,oğlum,annem,babam,karedşim yani bebeğin ve benim etrafımdakiler aşı oldular hasta olmamak için.Ben daha önce de grip aşıaı oldugum için sıkıntım yok ama bebeğe birşey olur diye dır dır ediyo başımda.

Bugün gazetede Sağlık Bakanı açıklama yapmış ölenlerden 20tanesi gebeydi.Hamileler aşılanmayı ihmal etmesinler diye.Önümüzdeki 1-2 hafta içinde de ebeler evlere gelerek aşılandırma için bilgi vereceklermiş.Öyle yazıyor.

Eşim de zaten şurda 3 hafta kaldı ,bağışıklık kaznaan kadar doğurmuş olursun diyor.Salı günü randevum var.Dokotruma soracakmış.CADIARZU

Ben kendimden ziyade beek için istiyorum.Doğduğunda bağışıklık kazanmış olur diye.Artık salı günü doktorum yaptır derse ikna olur.Burdan yazarım size.:1hug:

korkma hula
bunlar normal
bende sımdıye kadar 2 kez sezeyan olmus goruyorum kendımı
benımde ılk cocugum
buarada hula cnm
sen tıp fakultesınde derslere gırıyor muydun?

benim eşim de nereden duyduysa ocaktan sonra salgında 2. dalga gelecekmiş diyor
daha çok ölen olacakmış
aşı olmazsam hastalanırım diye korkuyor
ben de tırstım oldum tabii

korkma hula
bunlar normal
bende sımdıye kadar 2 kez sezeyan olmus goruyorum kendımı
benımde ılk cocugum
buarada hula cnm
sen tıp fakultesınde derslere gırıyor muydun?

ben okulu bitirdim şimdi anestezi uzmanlığı yapıyorum asistan doktorum yani:)
ya bebişler rüyada gördüklerimize benzer mi ki.opuyorumnanaktan
ben hep tombik nanaklı görooooom daopuyorumnanaktan:dance:

benim eşim de nereden duyduysa ocaktan sonra salgında 2. dalga gelecekmiş diyor
daha çok ölen olacakmış
aşı olmazsam hastalanırım diye korkuyor
ben de tırstım oldum tabii

Doğrusunu yapmışsın bence.Eşimin yakın bir tanıdığının gebeyken olduğu aşıyla ilgili anlatmak istemediğim bir deneyimi var da sanırım o yüzden taktı bu kadar.Yoksa oğlum 7 yaşında hemen götürüp aşılattı.O bana değil bebeğe birşey olur diye tırsıyor.

Ben de konu kendim olsam onu takmam da sonuçta çocuk onun da çocuğu.Tek başıma sorumluluk almak istemiyorum.Salı günü hocada randevum var.Onunla konuşsun ikna olsun öyle karar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…