Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben giriyorum arada bu arada belim çok ağrıyor sırtım ağrıyor pek oturamıyorum bilgisayarın başında okuyup çıkıyorum çoğu zaman.....Feyzae nerdesın cnm kadus sende yoksun kacgundur
Krızalıt cnm senın ne kadar kaldı
ben 16 kılo aldım
napacaz bılmem tombulak oldum cıktım[/QUOTE
34 günüm kaldı aşkitom, sen kaçıncı haftadasın, çizelge yapsana kendine...
burdayım canım uyuyamdım geldim bakıyım dedim ne yapıyorlar
aşkitom sen kaç haftalıksın canım benim..sizin sohpetlerinizi dinliyordum.durumunu çok iyi anlıyorum evet şu an zor bi durumdasınız gerçekten ama .her zorluğun altından gelebilecek bi güç gördüm ben senin yüzünde..faceden gördüm resmini.kolay kolay pes etme eşim ve bebişim için diren.başını dik tut ve şimdi hayata daha sıkı sarıl en azından sana 2 kişinin daha ihtiyacı var...
senle aynıyız krizalit.bana dr ocak 6 sı 7 si gibi alırız dedi.sana herhandi bişey söyledi mi?Krızalıt cnm senın ne kadar kaldı
ben 16 kılo aldım
napacaz bılmem tombulak oldum cıktım[/QUOTE
34 günüm kaldı aşkitom, sen kaçıncı haftadasın, çizelge yapsana kendine...
aşkitom benim sezeryan olacağı için 6-7 gibi alacak sr um.normalde 17 ocak tarihimiz ama işte 10 gün önce alacakKadus senın de 34 gunun kaldıysa
ocak 6 7 degıldır
yanlıs olmasın
benım ocak 5
ve 22 gunum kaldı kısmetse
nasısın feyza
heycan var mı heycan
kayınvaliden ne diyor bu duruma.var değil mi kayınvaliden?karı kız yazınca acaba yok mu ki dedimYok kadus
Öz be Öz
adamın dını ımanı para
ve karı kız
allah ıslah etsın
dıger kaynım da ustumuzde oturuyor
ondan ıstemıyor bu kadar sıkıstırmıyor
valla ben face e pek bakmıyorum.kk açık ya bu aralar o yüzden .ama bi ara girerim canım.kabul ewderim merak etme senBu arada kadus
sana faceden arkadaslık yolladım bırkacgun once
hala beklemede
nıye kabul etmedın bakımmm
son durumun nedir, feyza? ne zaman alacaklarmış?
heyacanlıyım ilaç bugün bitti bu hafta etkisni göstercek canım pazartesi sabh erkenden doktor çağırdı bakalım durumlar nasıl