neler yediiiiiiin???
aman allahım, bu ne gerginlik!!! kızlar inanın bahsettiğiniz problemlerin hiçbiri aşılamayacak şeyler değil, sadece bebişlere zarar veriyorsunuz...sweeti düşünün şu anda. hiç bebek sahibi olamayan insanları, evlatlarını kaybedenleri...herkesin yaşamında payına düşen bi sıkıntı darlık var, bunu içinden çıkılamayacakmış, dayanılamayacakmış hale getirmeyin lütfen, en azından eşleriniz çok anlayışlı ve sizi seviyorlar.
bakın şimdi eşim bana ne dedi şaka maka ama: hayatım hani sen ara sıra fransaya gitmek istiyordum, planlarım vardı, şunu yapmak istiyordum -ki öylesine söylüyorum- falan diyorsun da ben hiç takmaz gbi davranıyorum ya, aslında içten içe suçluluk hissediyorum, saçma ama mesela klozetin oturma yeri çok soğuk ısıtıcı taktır diye espri yaptığın halde ben onu bile yapamadığım için huzursuz oluyorum...
onların açısından da bakmamız lazım, hayat şartları zor ve sürekli talep ediyoruz, onlar da insan zorlanıyorlar, geleneksel rolleri de çok sıkıştırıyor, böyle düşünürsek hem kendimiz mutlu hissederiz, hem onları rahat hissettirir, motive ederiz..moral bozukluğu ne bizim, ne bebişlerin ne de eşlerimizin işine yarar...