- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Denizcim
Sen bebek dogunca yaza Türkiye ye gitmeye niyetli misin? Burdaki ortamda asiyi vermiyor doktorlar ama Türkiye ye giderken ortam farkli gene asi yapmayacak mi? Bende onu anlamaya calisiyorum.Hamileyken asi olunca bebekte korunuyormus.Bakalim yaza kadar sartlar heryerde gene degisir.Ben karar veremiyorum doktor ol derse olacagim olma derse olmayacagim öyle karisik bir durum.Birde oglum 2 yasindayken güney almanyada kizamik salgini oldu bayagi cocuk öldü.Asi yapilmiyormu diye sordugumda kizamik mikrobu yok olali cok uzun zaman oldu asi yapilmiyor dendi bana. Ama neyin ne zaman olacagi hic belli olmuyor.
bocuk sil mesajlarını istersen.bula bula bu sayfalarımı bulmuş sapukkkkkkkkkkkkkkkkkk
yok canım arkadaşlık teklifi vardı bende baktım kimdiye avatar resmi söyledigim şeydi hemen redettim benim koca duysa oo bittim kk zaten hayalde zaten pek girmemi istemiyor hani bu siteye erkekler üye olamıyordu yaaa
hepmavi
Saka bi yana buraya geldigimde ilk dikkatimi ceken sey o olmustu.Adamlar cidden kafa yormuyorlar bazi seyler var hele 150 senedir yapiliyorsa yapiyorlar hic düsünme yok tartisma yok senin benim fikrim yok.Dogru bu ispatlanmis ne düsünücem der en fazla.Arada beklenmeyen bisi olursa hemen herkesi haberdar ederler neydi ne yapilmasi gerekiyor diye mesela belediyeden okullara velilere sürekli mektup gönderilir. Eskiden 38 derece ateste doktora gidilmezdi biraz daha bekleseydin denirdi.Simdi okul sene basinda yazi verildi 38 derece ates görüldügü an kuru öksürük varsa hemen doktora gidilecek okula sabah 8 de en gec haber verilmis olacak vs vs yani sistem neyse onu hemen alip kullanmaya basliyorlar.Bi yandan monotonluk asiri oluyor o baska ama trafik gibi önemli yerlerde de faydasi oluyor.Kaza olmasi cok ekstra durumdur burda.Benim babam yalova da otobüs duraginda otobüs beklerken arabanin dalmasi ile vefat etmisti yillar önce .O zamandan beri ayni bu olayi bilmem kac kez duydum acidir ama dahada duyariz Türkiye de.Burda konusurken babam vefat etti diye konu gelipte nasilini anlatinca adamlarin gözleri kocaman oluyor hayalini bile kurmamislar hayatlari boyunca. En sakin yer otobüs duragi dimi onlar icin. Bazen diyorum bunlardan 10 tanesini Türkiye ye göcmen yolla bakalim ortalama hayat süreleri gene 90 i bulurmu yoksa 1 ay dayanabilirlermi?
kızlar ben geldiiim
nasılsınız ne var ne yok?
cok uzun zaman oldu
sızı cok ozledım ben yaa..
dogum yapanlar olmus
hemen onlara bakıp yıne gelıyorum
cooook opuyorum :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?