2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

Türkiyeye gidicem ama ellerimizi sürekli steril tutarsak, kalabalikta maske kullanirsak, bir de bünyeyi saglam tutarsak iyi beslenip bbisey olacagini sanmiyorum. bebek icin bilemem onu doktora isin ehline sormak lazim. ben doktor digilim sadece birden fazla doktoru dinleyip icind ebulundugum duruma göre kendi ne yapmak istedigimi söylüyorum. sonucta herkesin kendi bedeni üzerinde karar verme hakki kendisine aittir ..... o yüzden olucam diyeni de olmicam diyeni de elestirmem. Herkesin durumu farkli. Bakalim belki doktorum asi ol der ona göre tekrar gözden geciririm. :sm_confused:

kızlar benim de elim ayak tabanlarım çok yanıyordu kaşınıyordu
sebebini eşim buldu
yatarken yün yorgan kullanıyoruz yerde oturmayı seviyorum yün minderde kalorifere yapışık şekilde
halımız da ısparta halısı yani yün
o yüzden sıcaklıyormuşum ondanmış
:roflol:

denızcım bende kesınlıkle olamam olmam dıyodum.eşimde izin vermıyordu
ama drum bugun mutlaka ol deyınce duşunmeye aldık esımle.
bıraz daha dusuneyım olmazsa haftaya gıttıgımızde tekrar sorcam
eşiminde kafası karıstı
o zamana kadar arastırayım bıraz

yok canım arkadaşlık teklifi vardı bende baktım kimdiye avatar resmi söyledigim şeydi hemen redettim benim koca duysa oo bittim kk zaten hayalde zaten pek girmemi istemiyor hani bu siteye erkekler üye olamıyordu yaaa

Nerden biliceklerki sen cinsiyeti kadin yazarsin, o kadar cok üye vardirki burda hepsini de sürekli kontrol edmiyorlar demekki.

Askitom benim esim de uyku düzenimi takip ediyor, gece gizli gizli kalktigimi anlayinca beni yatagageri götürüyor neti d ekapatiyor :) Uyku düzeni saglik icin önemliymis ya.

hepmavi
Saka bi yana buraya geldigimde ilk dikkatimi ceken sey o olmustu.Adamlar cidden kafa yormuyorlar bazi seyler var hele 150 senedir yapiliyorsa yapiyorlar hic düsünme yok tartisma yok senin benim fikrim yok.Dogru bu ispatlanmis ne düsünücem der en fazla.Arada beklenmeyen bisi olursa hemen herkesi haberdar ederler neydi ne yapilmasi gerekiyor diye mesela belediyeden okullara velilere sürekli mektup gönderilir. Eskiden 38 derece ateste doktora gidilmezdi biraz daha bekleseydin denirdi.Simdi okul sene basinda yazi verildi 38 derece ates görüldügü an kuru öksürük varsa hemen doktora gidilecek okula sabah 8 de en gec haber verilmis olacak vs vs yani sistem neyse onu hemen alip kullanmaya basliyorlar.Bi yandan monotonluk asiri oluyor o baska ama trafik gibi önemli yerlerde de faydasi oluyor.Kaza olmasi cok ekstra durumdur burda.Benim babam yalova da otobüs duraginda otobüs beklerken arabanin dalmasi ile vefat etmisti yillar önce .O zamandan beri ayni bu olayi bilmem kac kez duydum acidir ama dahada duyariz Türkiye de.Burda konusurken babam vefat etti diye konu gelipte nasilini anlatinca adamlarin gözleri kocaman oluyor hayalini bile kurmamislar hayatlari boyunca. En sakin yer otobüs duragi dimi onlar icin. Bazen diyorum bunlardan 10 tanesini Türkiye ye göcmen yolla bakalim ortalama hayat süreleri gene 90 i bulurmu yoksa 1 ay dayanabilirlermi?

aman denızcım ya
bıara bende gecelerı uyuyamayıp kalkıp kalkıp
pc ye oturuyodum
esım farketmez sandım
meger adam her kalkısımı farkedıyomus
her sabah az daha gelmezsen gelecektım gece dıyordu
o yuzden sımdı cok uykum olsada uyuyamıyorum

meltem abla basın sagolsun
gecen burda bıze cok yakında 3tane temızlıkcı kadın vefat ettı
yazık varya ınsanın degerı yok burda hıc
oradakı sıkıyonetımı her konudakı cok begenıyorum

Yazilar google de aratincada cikiyor kizlar yazip yazip silecekmiyiz En iyisi rahatsiz edeni yönetime söylemek oda ciddi olarak bisey yapsin.

Meltemcim öncelikle babanı böyle elim bir kazada kaybetmiş olmana çok üzüldüm.Allah sizler eömür versin.

Sistem denen şey orda oturmuş anlaşılan ve oranın mantığıyla burada gerçekten yaşanmaz.Çok zor olur.Sizin orda kurallara riayet var ve önlem alınmış zaten.Baksana 38dereceyi geçen ateş kuru öksürük de direk tedavi başlanıyor.Burda kimse takmaz ki,öğretmen olduğum için biliyorum çocuğu kabakulak olduğu halde çocuğun kulak kısımları kocaman kabarmış ya da su çiçeği olduğu halde okula gönderen veliler var.Grip öçnlemi alın deniyor burda da okıyorzu hasta insanlar hamile kadınların suratına suratına hapşırıyor,öksürüyor.

Almanyada yaşamak Türkiyede yaşamaktan bu anlamda daha kolay olmalı.kafamçokkarıştı

Askitom
Sagol canim.O haberide dinemistim ( Bi seferde yoldan giden japonlarin üstüne ucmustu taksi adamlar sok olmus Japonyada yüzyil yasasa yasayamayacagi seyi yasamislar Istanbul da .

Ben hastaneye dogum icin kayit oldugumda, bana bir kagit verdiler ister imzalarim ister imzalamam mesela burda özel hastanelerde normal dogum icin bile doktorunun erkek ya da kadin olup olmayacagini seycebiliyorsun, ben devlet hastanesine kayit oldum ve bana sordular, bizim doktorlarimiz cogunlukla erkek dediler ve özel hastanelerin prosödürünü anlattilar o kadar hosuma gittiki, ben de farketmez diye imzaladim.

Mezuniyetimde de normal törende herzaman bir hacin üzerine ellerini koyup yemine der mezun olanlar ben mezuniyet sabahi telefon ettim ben müslümannim o yüzden baska bir dinin rutuelini uygulamak istemiyorum dedim tabiki dediler hatta Diploma verilirken dekanin eli sikiliyor normalde eger siizn icin sorun olacaksa onu da not alalim dekana onu da heber verelimd e di ben de sorun olmaz dedim, not aldilar ve ben o sopayi kullanmadan yemin ettim. Burda aslinda her alanda hastanin da ne düsündügü cok önemli. mesela gecen gün esim grip oldu diye acile gittik acil oldugu haldle Avusturyalilar minimum yarim saatten önce doktorun yaninda cikmiyordu ama bizim türklerin girmeleriyle cikmalari bir oluyor, tabiki dil problemi doktora aklina her geleni soramiyoruz

kızlar ben geldiiim
nasılsınız ne var ne yok?
cok uzun zaman oldu
sızı cok ozledım ben yaa..
dogum yapanlar olmus
hemen onlara bakıp yıne gelıyorum
cooook opuyorum :))))))))))

Gece yazismalarini okudugumda sasirmistim ben de böyle herkesin girebildigi bir forumda neler konusuyorlar diye

hatta bazi sayfalarda nicklerle digil birbirimize isimlerimizle hitap ediyoruz, sapik takip etse kimin kim oldugunu bulur :umursamaz:

Internet ortamina güven olmaz kizlar yine de dikkatli yazmak lazim ve cok özele girmemek lazim,

hepmavi
Sagol canim.Kimse takmazki kismi cok kötü geliyor kulaga (((( Burda yaslilarla sohbet ediyorum bi cok sey soruyorum anlatiyorlar cok aci günler gecirmisler ama ders almislar .Bizde yillardir her gün aciyla geciyor ama kalip cümleler var onu söyleyip hersey dogalmis gib hayata devam ediyorlar Simdi neler yazmak isterdim burdan ama bu seferde hamile forumu konu uctu gitti denmesin.Nasilsa yazsakta bisi degismiyor (
Burda günes yok hemde hic yok ( Birde monoton her gün otomatik gibi ayni seyi yapiyosun. Birde parana cok dikkat etmen gerekiyor. Ben Migros a girerdim alirdim kasada aa ne cok tuttu derdim :)) Burda süt reyonunda bikac dakika durup üstünde ne yaziyor neden bu para diye düsünmek gerekiyor :))) Ürünleri taniyinca fiyatlarida ögreniyorsun icinde ne var ne yok ama her markette farkli marka farkli ürün .Neyse neyi nerden alicam artik ögrendim. 1 centin hesabini yapiyoruz desek yeridir ama sadece bizim aile degil burda herkes böyle. Cocuklar var diye sabrediyorum ama eski günleri özlüyorum valla. Bogazda balik yemeye giderdik.Coluk cocuk yok tabiii hesap cokta gelse aman ayip olmasin der öderdik.Simdi düsünüyorum yaza cocuklarla gitsem hesap asiri gelse itiraz edicem yolu yok deli derler herhalde :))) Sonra ne oluyor biliyormusun bi bakmisin tüm hayatin maddiyat olmus (((((

kızlar ben geldiiim
nasılsınız ne var ne yok?
cok uzun zaman oldu
sızı cok ozledım ben yaa..
dogum yapanlar olmus
hemen onlara bakıp yıne gelıyorum
cooook opuyorum :))))))))))

canım nerdesin sen yaaa özlettin kız kendiniopuyorumnanaktan

Basin sagolsun meltemcim

Haklisin isin icine cocuk girince insan dikkat etmeye basliyor, aile olma icgidüsü galiba cocuklari düsünüyorsun eskisi gibi gününü gün edemiyorsun :)

Simdi disarda yemek yemege gidelim dese esim önce bir düsünüyorum eskiden olsa göbek ata ata giderdim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…