i.mezmiyim hiç hem rennie hem gaviscon içiyorum ama dediğim gibi hiçbişri tam olarak geçirmiyo....doğurursak geçecek biliyorum...ben rennie duo diye bi şurup kullanıyorum günde 3kez içebiliyosun memnunum dene istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
i.mezmiyim hiç hem rennie hem gaviscon içiyorum ama dediğim gibi hiçbişri tam olarak geçirmiyo....doğurursak geçecek biliyorum...ben rennie duo diye bi şurup kullanıyorum günde 3kez içebiliyosun memnunum dene istersen
neden kendin yıkanamıyosun cnm anlamadım :sm_confused:
ben yapabiliyorum da canım....ayakkabılarımı filan bağlayamıyorum eşim bağlıyo sağolsun...
kızlar nasılsınız bnde nete girdim normalde bu saatte hiç girmezdim sabah işe gitceğim için doğru yatağa giderdim ama artık iş yok izne ayrıldım kaydirigubbakcemile3 bi bakıyım kızlar ne kaynaştrmış dedim neler yapıyosunuz
juieti facede görmüştüm iyiym gün sayıyorum diyodu kadus bakarsa orda oluyo hep juli.kaydirigubbakcemile3
önceden cok cesaretliydimkorkma korkma .....bi şekilde çıkcek bebekler...içerde kalan bebek hiç gördün mü?artık öyle çok ağrı sancı da çekilmiyo...epidurali var spinali var....öyle çok zor olsaydı ben 3.ye niyetlenirmiydim.?
adaş 21.e yakın canım ..
bebek.normalmış..yani en son 2.5 kiloydu 1 aydır gitmedim kontrole..
yerın veya bir gün gidcem eşiimn işleri çok yogun gidemdik .
ben 62 le hamile kaldım..
şu an82 bucukum...akannehir
yasaklımıydı neydi sanki öyle kalmış aklımda...juieti facede görmüştüm iyiym gün sayıyorum diyodu kadus bakarsa orda oluyo hep juli.kaydirigubbakcemile3
iyi iyi bende merak etmiştim haber alan var demekki kaydirigubbakcemile3
ohh ohh gelim o zaman sositosositogeçmiş olsun walla ayy gel bacım ben doyururum bu akşam seni malzeme sağlam ikimizede yeter
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3juieti facede görmüştüm iyiym gün sayıyorum diyodu kadus bakarsa orda oluyo hep juli.kaydirigubbakcemile3
face mi giriyorlar juliciğim ?neden buraya uğramıyorlar?
önceden cok cesaretliydim
bayramda herkes doğum anısını anlattı
tırtım
aynı gidiik desene
maşallahımız var![]()
yasaklımıydı neydi sanki öyle kalmış aklımda...
artık oha demek istiyorum kendiime ne maşallahı ..
daha 2 haftadan fazla alırım 1ikaç kilo daha..mafoldumben
öyle diyordu...:bbo:
ohh ohh gelim o zaman sositososito
gel walla kapım açık canım montumda üstümde unutma
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen arada faceye bak
buraya yazamadıklarımız oliii :jeyyar:
adamcaza ne işkence ediyon sedoş :roflol:oturunca yada çömelince falan yıkanıyorumda zor geliyor öylede bide oturarak yıkanamıyorum artık niyeyse sanırım tedavi sırasından kalma alışkanlık ozaman yasaktı oturarak yıkanmak :) alışkanlık oldu demekki
juli milelete ne bakıyın çatır çatır dogur kıs..
abartıyolar.benim normal dogumum çok kolay olmştu...