Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oldu o kaşıntı kızlar mantarmış hamilelikte çoğunlukla oluyomuş alttan atılan bi fitil verdi kesti bi akşam attım bide 3gün sonra tekrar attım baya ii geldi kaşıntı akıntı kalmadısevcanım nıye kasınıyor kı?bende kasıntı yok
herkeşlere günaydın a.s.
bugün cibinliğim geliyor :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
netten ettiğim siparişlerde geliyir :lepi:
bi halılarım kaldı ev telide bosuldu adamlar ararsa ulaşamayacak
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bak hala kalkamazsın işte
otur sen sabahlara kadar kötükedihüso
yok bacım yaa anneme gittim sabah 9da akşam bana geldi aldım anacığımıda oturuyoruz şimdi dizi seyrediyoruz yoksam ayaktayım yanii uyumadımm
uyku sorunu yaşıyorum ben de
devamlı tuvalete kalkıyorum
ateş basıyor susuyorum bölük börçük uyuyorum hep
bir türlü derin uuykuya dalamıyorum
şimdide yanıyorum askılı kollu badi ile oturuyorum ter bastı göbeğim alev alev
ateşimi ölçtüm 36 çıktı içim
yanıyo galiba :bbo:
hay senin inadına ne diyim ki :mymeka:ya ben çok inadım ,bir kere kafaya koydum ya giderim artık,özel arabamız yok cnm çok oturgaçlı götürgeçle gidecüm,kocim yanımda olsa değişmicek yine çok oturgaçlı götürgeçle gidecüz yani,değişen pek bişe olmii
]
nese 1 ocaktan önce doğurcam insallahÖzel hastane hayal oldu - Mynet Haber
kızlar özellerde %30 %70 üçretlendirmenin haberi 1 ocakta uygulanacakmış
içine sinmediyse değiştir canımya aslında canımda sıkıldı eltim eşim ben almaya çıktık.iyi güzel begendik bi yerden aldık.sonra başka bi dükyana gittik orda daha güzelini gördüm yaaaa.bizimki lacivert kırmızı az önce geldi.çok koyu gözüktü gçzüme.söylemedimde eşime .sonra nevresim takımı uyku setine falan baktık.sinir oldum. başka şeylerede baktık eltim sonrada alınır sonrada alınır deyip durdu.onlarda yapıcak heralde bişiler.sürpriz olmasını mı istiyo anlamadım.kötü niyeti yok ama.gıcık günümdeyim işte ben.alınmış park yatagıda degiştiremeyiz şimdi.nese eşim gece 12 de gelcek gelince knşrz artık
ben geldimmm
ne var ne yok bakalım kızlar
bugün annemle kız kardeşim vardı
kızkardeşim mırın kırın etti sonradan ama
anneciğim yaa Allah dert vermesin yokluğunu aratmasın
heryeri temizledi camlar perdeler halılar
kıyamam
az ütü yaptım hemen kasıklarım ağrıdı iyimi
az işlerim kaldı
bide tabii hastane çantası nedense bi türlü hazırlayamdım yaa :mymeka:
benim de mide yanmalarım başladı gene.ne güzel geçmişti..nazar mı değirdim kendime ne..ben geldiiimmmmmmmm kızlar nasılsınız bakalımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım bende senin gibiyim ateş basıyo çok bölük pörçük uykum hep 2haftadır falan hep susuyorum okadar içmeme rağmen bu sabepten gece tuvalette geçiyo çok kalkıyorum okadar su içince normal tabi
pamuk86
Hosgeldin nasilsiniz?
benim de mide yanmalarım başladı gene.ne güzel geçmişti..nazar mı değirdim kendime ne..
selam ocak sekerleriii ben tarihte aralik annesiyim tabi nezaman olur ALLAH bilir
ben de yatmıştım ama uyuyamadım kalktım.midem yanıyo alev alev...selam kızlar nabarsınız
canım sıkıldı yatmaktan
kocemde hala siparişlerimi getirmedi :dilcikar:
canım hep yemek istiyir
aman benim az oluyo yanmam 3 4 defa oldu daha dikkat et şurup falan vermedimi drbenim de mide yanmalarım başladı gene.ne güzel geçmişti..nazar mı değirdim kendime ne..
hoş geldinnselam ocak sekerleriii ben tarihte aralik annesiyim tabi nezaman olur ALLAH bilir
selam kızlar nabarsınız
canım sıkıldı yatmaktan
kocemde hala siparişlerimi getirmedi :dilcikar:
canım hep yemek istiyir
benim de mide yanmalarım başladı gene.ne güzel geçmişti..nazar mı değirdim kendime ne..
selam ocak sekerleriii ben tarihte aralik annesiyim tabi nezaman olur ALLAH bilir
ilaç verdi içtim ama bi faydası olmadı nedense...bi doğursak hayırlısıyla da geçse şu rahatsızlıklar...aman benim az oluyo yanmam 3 4 defa oldu daha dikkat et şurup falan vermedimi dr
hoş geldinn
anam yinemi yemek yaa olsun annem yanımda bu sefer aç kalmam göbüşüm tıkabasa doluopuyorumnanaktan sende doldur bian öncee
anam yinemi yemek yaa olsun annem yanımda bu sefer aç kalmam göbüşüm tıkabasa doluopuyorumnanaktan sende doldur bian öncee