AAA olur mu ben oglumu bana ne zaman Torun vereceksin diyerek seviyorum. :roflol:
ben üniversite hastanesindeyim.yerimseniben
ya bu arada neden kova istemiyorsun ki benim oluşum kova olacak opuyorumnanaktan
yoo uyandım:dilcikar: eşimi işe yolladım azıcık burda takıldım sonra cuup yatağagece kuslarııııı
gece cok yazdınız sabahta uyanamadınız demı
gece yazanlardan bıtek bocuk yaazıyor
hi hi hi kaydirigubbakcemile3 sen bizdeki tembelliği görsengünaydın kızlar nasılsınız ?
biz bugün çok tembellik yaptık daha yeni yataktan kalktım biraz kahvaltı yapıp evi toplamam lazım
savaş alanı gibi olmuş evim, sonra da gidip geçmişi okuyayım diyorum 2-3 gündür hiç bakamamıştım maşallah döktürmüşsünüz, yarına kadar gelemem heralde buraya opuyorumnanaktan
mehlikasu canım iki gece üst üste 3 saat uyudum inat ettim uykum düzelir diye ama bana mısın demedi meretgünaydın tombik annişlera.s.
kızlar ya artık o kadar çok yazıyorsunuz ki,(gece bile)size zor yetişiyorum,zamanım geçmişi okumakla geçiyor..
maşaallah benim uyku sorunum yok,gece 22:30 da yatıyorum sabah 6:45 te kalkıyorum,
gece bir kaç kez wc ye kalkıp geri yatıyorum,siz uyuyamıyorsunuz sanırsam,
ama ben gündüz hiç uyumuyorum,hala çalışıyorum malum,
galiba siz gündüz uykunuzu alıyorsunuz ve haliyle gece uyuyamıyorsunuz...
ben de 2 hafta sonra izne ayrılacam inş.,benim de uyku düzenim bozulacak sanırsam...
gece bir ara sucuk gibi uyandım yine,uykumun ağırlığından terlediğimi hissetmiyorum,
wc ye kalkınca bir bakıyom ki yine vıcık vıcık terlemişim,
yatak odamda petekler kapalı ve sadece bir elyaf yorganla üzerimde de atletle yatmama rağmen çok terliyorum ne hikmetse:sm_confused:
fatmazehra,sivribiber,delf,scedcedu,anneolmakistiyorum,bocuk,krizalit
maşaallah bebişlerinize
kızlar unuttuğum varsa alınmayın herkesin bebişine maşaallah
yaşasın çok seviniyom rapor alanlarakaydirigubbakcemile2kızlar son iş günüm rapor alıyorum artık rahatım
bu yalancı sancılar 26. haftada bile başlayabiliyor.ama genel olarak 30. hft. civarı.dikkat etmek gereken on dakikda bir den az olması,ve giderek şiddetinin ve sıklığının artmaması.sancı geldiğinde sol tarafına uzanıp dinlen,4-5 bardak su iç ki zaten günde en az 2 litre su içmeli bir gebe hele de rahatsız eden kasılmaların varsa 3 litr içmelisin. erken kasılmaların ilk tedavisinde damardan sıvı veriliyor zaten eğer düzelmez ise ilaç tedavisine başlanıyor.benimde bir ara her ayağa kalkışımda kasılmam oluyordu,hala ara ara oluyor. sıvı gerçekten ii geliyor ihmal etmeyin arkadaşlar.dinlenmek de çok önemli tabi.:)ama ne olursa olsun şüpheniz versa doktorunuza gidin ,mutlaka yerimseniben
ben anladım sızdığını zatenGünaydin kizlar, Dün gece öylece sizmisim,
Eda seni kendi Facebookuma ekledim.
Askito, senin kocan hep evde mi yoksa bugün mü tatil? Burda tatil. Tatil oldugu icin ucaklar cok dolu esim yer bulabilirse bu aksam gelicek. Walla yer yoksa da kokpitte gel ben anlamam dedim :roflol:
Gece terlemeler bende de basladi bi uyaniyorum heryerim terlemis. ben de uyurken farketmiyorum terledigimi arada bir anda uyanirsam farkediyorum hamileleikle ilgili bisey galiba. Sabah dus aldim rahatladim ama daha kahvalti etmedim ben kahvalti hazirliyim yavas yavas yoksa bebek hareket etmiyor :1no2:
ben de 22 aralıktan sonra doğurmak istiyorumposeidon çok güldüm şimdi sana kaydirigubbakcemile3 oğlunu değil gelinini düşünüyorsun öylemi allahım ya düşündüğün şeye bak
benim kızım olcak allah nasip ederse oğlak burcunun özellklerini çok seviyotum eşimde annmde oğlak istyorum ki kızımda oğlak burcu olsun
ben bi kere gitmiştim tıpaçok canını sıkıyorsa bir hastaneye git kasılmam var diyince nst ye bağlarlar zaten.hatta tıp fak. varsa olduğun yerde acilden git daha çabuk hallolur.
valla aşıya gelince ben yaptırmayı düşünmüyorum:umursamaz: zaten artık evdeyim pek te biryere çıkmıyorum. herkesin kendi kararı tabi.a.s
:1no2:ben oğlumu kiselere vermem diyorum da etrafımdakiler gülüyor bana. şu oğlunun dibinden ayrılmayan annelerden mi olacam yoksa:sm_confused:
gelini düşünmek süper:1rolleyes:
delikafadulden delikafadulden delikafaduldenculi
neden erenlere evliyalara karıştın
bak hala kalkamazsın işteanaaa herkes gidiyo yavaştan nere be oturuyoduk ne güselllll
selam canım seninle günlerimiz aynı 19 mart mı son adet bselam sekerim yok oyle bekliyom tik yok yalanci sanci falanda yok galiba bende ocakta dogurursam sasmayinnn
günaydın kızlar
yaşasın bi izinli dahacanım nasılsın?
izne ne zaman ayrılıyorsun sen?
ben aftaya cuma son...:lepi:
yani olacak derken allah bilir tabi acele etmez ise şayet kaydirigubbakcemile3
ohooo culiherkeşlere günaydın a.s.
bugün cibinliğim geliyor :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
netten ettiğim siparişlerde geliyir :lepi:
bi halılarım kaldı ev telide bosuldu adamlar ararsa ulaşamayacak
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bak hala kalkamazsın işte
otur sen sabahlara kadar kötükedihüso
selam canım seninle günlerimiz aynı 19 mart mı son adet b
ünaydın bacım
ne zaman uyudun ne zaman uyandın bakim zemuszemus
ben bi kere gitmiştim tıpa
30. haftamda bacak aram ağrıyo dedim anam yapmadıkları tetkik kalmadı
erken doğuracam sandılar
her şeyin normal olduğunu görünce niye gedin ki dedi doktor bana
CADIARZU bazen öle oluyo tabi çok yoğun orası ondandır. Takmicaksın sen ii olduğunu öğrendin ya gerisi hikaye kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
ben bi kere gitmiştim tıpa
30. haftamda bacak aram ağrıyo dedim anam yapmadıkları tetkik kalmadı
erken doğuracam sandılar
her şeyin normal olduğunu görünce niye gedin ki dedi doktor bana
CADIARZU bazen öle oluyo tabi çok yoğun orası ondandır. Takmicaksın sen ii olduğunu öğrendin ya gerisi hikaye kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
evet canım yaa
oradaki hastaları görünce benimki dert mi dedim
ve bir sürü kafama takılanı sordum rahatladım
canım nasılsın?
izne ne zaman ayrılıyorsun sen?
ben aftaya cuma son...:lepi:
kızlar son iş günüm rapor alıyorum artık rahatım
slm kızlar
4 bebek doğmus diğer başlıkta baktım yazdım kımse yazmadı.öğretmenımı biliyorum
ruzgar yapmıs onun nıye erken oldu normal doğummu yaptı?
diğer 2 si kım?
benımde haftaya bellı olucak doğum seklım belkı bende aralık annesı olurum..
korku heyecan sttres bir arada
iyiyim canım sağol,sen nasılsın,yemekteydim yeni gördüm yazını,
benim de haftaya cuma sonzemuszemus
süperrr benimde cuma son kısmetseeee:lepi:
sivricim seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı o zaman,haftaya cuma 37 haftayı doldurmuş oluyorsun diimi?
hepinize teşekkürler. Bugün artık bu siteye son girişlerim. Eşim d ebeni daah kötü etkilediğini düşünüp interneti kaptıyoruz. çünkü her an kendime teselli arıyorum. Benim durumumda olanlar varmış diye. şimdi bi ikilemdeyim. Vazgeçmekle tutunmak arasında. Bunu yaşamayan kimse anlaaymaz. Yine de yanımda olmaya çalıştığınız için teşekkürler. Umarım allah yine yüzümüzü güldürürür. Size sağlıklılı hayırlı evlatalr nasip eder. Hepiniz kendizie ii bakın. Kkya bir sonraki girişlerim inşallah size yine müjdeli haberler vermek için olur tabi bunun için uzunca bi zaman aihtiyacımız var. Bu topik sizler okadar büyük yer etmişsinizki hayatımda. şimdi boşluktayım. Ama o hayayllerimzizin sevinçlerimizin olduğu satırlaar baktıkça mahvoluyorum ben. Bu boşluğu nasıl doldurucam bilemiyorum. Evin heryerinde koca karnımla dolştığım analr geliyo gözümün önüne,karnımı okşayıp oğlum denizim diye seslenişim.bunu atlatabilecekmiyim yoksa kendimi koyuvericekmiyim onu d abilmiyorum. Sırf eşim ve sevdiklerim görsün diye yemek yiyorum ilaç içmek için. Ama eşimi mutlu etmek için yola devam etmem gerek diyorum biyandan o baba olmayı çok hakediyo. Bi yandan sen şanssız doğmuşsun zorlama daha fazla vazgeç gitsin diyorum. Artık zman. Aylar gösterecek bunu. Maa buralarda olmıcak.neti kapattırıyorum. Ilerde ben de hamiş olursam yine bakarım bebişlrinizin resimlerine butdan. Neolur dualarınızı eksik etmeyin. Meleklrinize söyleyin. Bizimd e yüzünmüzü tekrar güldürsün denizimin krdeşlerini hayırlı ve sağlıklısıyla göndersin tez vakitte. Hoşçakalın. Kendinzie çok iyi bakın. Allaha emanet olunnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?