2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bnde yarın itibariyle o duyguyu yaşacağım ama kısa süreli olcak galiba dinlenmem açısından benim doğumum en geç 15 güne kadr olcak doktorun dedğine göre hatta 10güne kadr

mesela her ayağa kalktığımda oluyor neredeyse ama çok kısa sürüp geçiyor bu arada hiç ağrı sancı olmuyor ama son günlerde sıklaşması canımı sıktı :çok üzgünüm:

bu yalancı sancılar 26. haftada bile başlayabiliyor.ama genel olarak 30. hft. civarı.dikkat etmek gereken on dakikda bir den az olması,ve giderek şiddetinin ve sıklığının artmaması.sancı geldiğinde sol tarafına uzanıp dinlen,4-5 bardak su iç ki zaten günde en az 2 litre su içmeli bir gebe hele de rahatsız eden kasılmaların varsa 3 litr içmelisin. erken kasılmaların ilk tedavisinde damardan sıvı veriliyor zaten eğer düzelmez ise ilaç tedavisine başlanıyor.benimde bir ara her ayağa kalkışımda kasılmam oluyordu,hala ara ara oluyor. sıvı gerçekten ii geliyor ihmal etmeyin arkadaşlar.dinlenmek de çok önemli tabi.:)ama ne olursa olsun şüpheniz versa doktorunuza gidin ,mutlaka yerimseniben

bnde yarın itibariyle o duyguyu yaşacağım ama kısa süreli olcak galiba dinlenmem açısından benim doğumum en geç 15 güne kadr olcak doktorun dedğine göre hatta 10güne kadr

bencede yataktan kalkmazsan uzar o süre inşallah senin sorunun neydi doğum belirtin varmı şu an

Günaydin kizlar, Dün gece öylece sizmisim,

Eda seni kendi Facebookuma ekledim.

Askito, senin kocan hep evde mi yoksa bugün mü tatil? Burda tatil. Tatil oldugu icin ucaklar cok dolu esim yer bulabilirse bu aksam gelicek. Walla yer yoksa da kokpitte gel ben anlamam dedim :roflol:

Gece terlemeler bende de basladi bi uyaniyorum heryerim terlemis. ben de uyurken farketmiyorum terledigimi arada bir anda uyanirsam farkediyorum hamileleikle ilgili bisey galiba. Sabah dus aldim rahatladim ama daha kahvalti etmedim ben kahvalti hazirliyim yavas yavas yoksa bebek hareket etmiyor :1no2:

Son düzenleme:
herhangi bir sorunum yok canım sadece cuma sancılandım kasılmalarım adet sancısı gb sancılarım oldu doktora gittim ve sancı çıktı 3 gün üst üste nst girdim ilaç verdi içmemi ve dinlerek uzatcağını söyledi ama her an bekle dedi .bizde çok erken olacak diye bi bekleme içerisndeyiz hakkımzdan hayırlsı 2 hafta beklese çok iyi olacak 22 aralığı devirsek oğlak burcu olsun bari

herhangi bir sorunum yok canım sadece cuma sancılandım kasılmalarım adet sancısı gb sancılarım oldu doktora gittim ve sancı çıktı 3 gün üst üste nst girdim ilaç verdi içmemi ve dinlerek uzatcağını söyledi ama her an bekle dedi .bizde çok erken olacak diye bi bekleme içerisndeyiz hakkımzdan hayırlsı 2 hafta beklese çok iyi olacak 22 aralığı devirsek oğlak burcu olsun bari

Ben de benimkinin yay olmasini istemiyorum kizlarin yay burcu iyi oluyor da erkeklerin yay burcu cekilmiyor sanki, özgürlügüne düskün erkekten koca olmaz ki gelinime yazik

bu yalancı sancılar 26. haftada bile başlayabiliyor.ama genel olarak 30. hft. civarı.dikkat etmek gereken on dakikda bir den az olması,ve giderek şiddetinin ve sıklığının artmaması.sancı geldiğinde sol tarafına uzanıp dinlen,4-5 bardak su iç ki zaten günde en az 2 litre su içmeli bir gebe hele de rahatsız eden kasılmaların varsa 3 litr içmelisin. erken kasılmaların ilk tedavisinde damardan sıvı veriliyor zaten eğer düzelmez ise ilaç tedavisine başlanıyor.benimde bir ara her ayağa kalkışımda kasılmam oluyordu,hala ara ara oluyor. sıvı gerçekten ii geliyor ihmal etmeyin arkadaşlar.dinlenmek de çok önemli tabi.:)ama ne olursa olsun şüpheniz versa doktorunuza gidin ,mutlaka yerimseniben

teşekkür ederim bilgiler için
sizde doktorsunuz galiba sıvı bol almaya çalışıyorum doktoruma ulaşamadım acaba başka doktora gitsemmi diye düşünüyorum cuma kendi doktorumda randevum var ama içim rahatlasın tedirgin oluyorum
birde nbeni sağlık ocağından aradı hemşirem şimdi domuz gribi aşısı başlamış istersen ol dedi eşimde ol diyor neyacağımı bilmiyorumfisfisfis

Ben de benimkinin yay olmasini istemiyorum kizlarin yay burcu iyi oluyor da erkeklerin yay burcu cekilmiyor sanki, özgürlügüne düskün erkekten koca olmaz ki gelinime yazik

poseidon çok güldüm şimdi sana kaydirigubbakcemile3 oğlunu değil gelinini düşünüyorsun öylemi allahım ya düşündüğün şeye bak

benim kızım olcak allah nasip ederse oğlak burcunun özellklerini çok seviyotum eşimde annmde oğlak istyorum ki kızımda oğlak burcu olsun

sizde doktorsunuz galiba sıvı bol almaya çalışıyorum doktoruma ulaşamadım acaba başka doktora gitsemmi diye düşünüyorum cuma kendi doktorumda randevum var ama içim rahatlasın tedirgin oluyorum
birde nbeni sağlık ocağından aradı hemşirem şimdi domuz gribi aşısı başlamış istersen ol dedi eşimde ol diyor neyacağımı bilmiyorumfisfisfis

çok canını sıkıyorsa bir hastaneye git kasılmam var diyince nst ye bağlarlar zaten.hatta tıp fak. varsa olduğun yerde acilden git daha çabuk hallolur.
valla aşıya gelince ben yaptırmayı düşünmüyorum:umursamaz: zaten artık evdeyim pek te biryere çıkmıyorum. herkesin kendi kararı tabi.a.s

:1no2:ben oğlumu kiselere vermem diyorum da etrafımdakiler gülüyor bana. şu oğlunun dibinden ayrılmayan annelerden mi olacam yoksa:sm_confused:
gelini düşünmek süper:1rolleyes:

ben de oğlak olsun istiyorum ya burcunu ama kovada olabilir kova istemiyorum ona göre doğuracam işallah

hula kocaelide nerde doktorluk yapıyosun canım

poseidon çok güldüm şimdi sana kaydirigubbakcemile3 oğlunu değil gelinini düşünüyorsun öylemi allahım ya düşündüğün şeye bak

benim kızım olcak allah nasip ederse oğlak burcunun özellklerini çok seviyotum eşimde annmde oğlak istyorum ki kızımda oğlak burcu olsun

benim de esim de annem de kova burcu o yüzden kova olsun istiyordum ama gün farkindan tutturamadim sata göre 19 ocak :( bi de benim ki erken mi gelisti ne ultrasona göre 14 ocak oldu kova burcu iyicene hayal oldu :(

Benim doktorum da kaygı duyuyorsan olabilirsin dedi.Gerçi ben de evdeyim,eşim v eoğlum aşılandı ama sonuçta hastahane ortamında doğum yapacaz.Bir d edoğumdan sonra bebeği de korumak adına aşı olunabilir diye düşünüyorum.

heralde kimseye vermicez oğullarımızı biz onları doğurana kadar neler çekiyoruz sonra gelsin elin kızı alsın gitsin yolarım o gelini valla ben biraz kıskanç bi kaynana olucam galiba

heralde kimseye vermicez oğullarımızı biz onları doğurana kadar neler çekiyoruz sonra gelsin elin kızı alsın gitsin yolarım o gelini valla ben biraz kıskanç bi kaynana olucam galiba

AAA olur mu ben oglumu bana ne zaman Torun vereceksin diyerek seviyorum. :roflol:

ben de oğlak olsun istiyorum ya burcunu ama kovada olabilir kova istemiyorum ona göre doğuracam işallah

hula kocaelide nerde doktorluk yapıyosun canım

ben üniversite hastanesindeyim.yerimseniben
ya bu arada neden kova istemiyorsun ki benim oluşum kova olacak opuyorumnanaktan

poseidon ultrosan göre hesap yapıyolar canım benimde ilk 9 ocaktı 3 ocağa düştü sonra git gide azalıyor .hepsini geçtim oğlak burcu olsun o yeter bana artık tarihe takılmıyorum

sağol cnm,pamuk yorganım var o da çok kalın daha çok terletirse diye korkuyorum kullanmaya,aslında hamilelikten kaynaklanan bir durum sanırsam,çünkü geçen senelerde hiç böyle sorunum yoktu,olmassa battaniyeyle yatmayı deneyeyim birde,battaniyeniz üzerine de bir pike örterim daha iyi olur,hatta bugün deneyeyim ben bunua.s

canım nasılsın?

izne ne zaman ayrılıyorsun sen?

ben aftaya cuma son...:lepi:

Back