HULA,ilayda81 aramıza hoşgeldinizopuyorumnanaktan
HULA aramıza bir doktorun katılmasına çok sevindim:lepi:
bu zamana kadar nerdeydin yahuu
hoşbulduk a.s
buralardaydım yerimseniben; kaçak takip yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hülyaeyüp,esmeralda,rüzgar,tutku,öğretmenim doğum yaptılar canım..
rüzgarın bebeğinin gelişimi yavaşlamıştı bir de suyu azalmıştı sanırım
onun için erken aldılar..
hepinize teşekkürler. bugün artık bu siteye son girişlerim. eşim d ebeni daah kötü etkilediğini düşünüp interneti kaptıyoruz. çünkü her an kendime teselli arıyorum. benim durumumda olanlar varmış diye. şimdi bi ikilemdeyim. vazgeçmekle tutunmak arasında. bunu yaşamayan kimse anlaaymaz. yine de yanımda olmaya çalıştığınız için teşekkürler. umarım Allah yine yüzümüzü güldürürür. size sağlıklılı hayırlı evlatalr nasip eder. hepiniz kendizie ii bakın. kkya bir sonraki girişlerim inşallah size yine müjdeli haberler vermek için olur tabi bunun için uzunca bi zaman aihtiyacımız var. bu topik sizler okadar büyük yer etmişsinizki hayatımda. şimdi boşluktayım. ama o hayayllerimzizin sevinçlerimizin olduğu satırlaar baktıkça mahvoluyorum ben. bu boşluğu nasıl doldurucam bilemiyorum. evin heryerinde koca karnımla dolştığım analr geliyo gözümün önüne,karnımı okşayıp oğlum denizim diye seslenişim.bunu atlatabilecekmiyim yoksa kendimi koyuvericekmiyim onu d abilmiyorum. sırf eşim ve sevdiklerim görsün diye yemek yiyorum ilaç içmek için. ama eşimi mutlu etmek için yola devam etmem gerek diyorum biyandan o baba olmayı çok hakediyo. bi yandan sen şanssız doğmuşsun zorlama daha fazla vazgeç gitsin diyorum. artık zman. aylar gösterecek bunu. maa buralarda olmıcak.neti kapattırıyorum. ilerde ben de hamiş olursam yine bakarım bebişlrinizin resimlerine butdan. neolur dualarınızı eksik etmeyin. meleklrinize söyleyin. bizimd e yüzünmüzü tekrar güldürsün denizimin krdeşlerini hayırlı ve sağlıklısıyla göndersin tez vakitte. hoşçakalın. kendinzie çok iyi bakın. Allaha emanet olunnnnnnn
canım sakın kendini koyuverme ve vazgeçme,atlatacaksın inş.hepinize teşekkürler. bugün artık bu siteye son girişlerim. eşim d ebeni daah kötü etkilediğini düşünüp interneti kaptıyoruz. çünkü her an kendime teselli arıyorum. benim durumumda olanlar varmış diye. şimdi bi ikilemdeyim. vazgeçmekle tutunmak arasında. bunu yaşamayan kimse anlaaymaz. yine de yanımda olmaya çalıştığınız için teşekkürler. umarım Allah yine yüzümüzü güldürürür. size sağlıklılı hayırlı evlatalr nasip eder. hepiniz kendizie ii bakın. kkya bir sonraki girişlerim inşallah size yine müjdeli haberler vermek için olur tabi bunun için uzunca bi zaman aihtiyacımız var. bu topik sizler okadar büyük yer etmişsinizki hayatımda. şimdi boşluktayım. ama o hayayllerimzizin sevinçlerimizin olduğu satırlaar baktıkça mahvoluyorum ben. bu boşluğu nasıl doldurucam bilemiyorum. evin heryerinde koca karnımla dolştığım analr geliyo gözümün önüne,karnımı okşayıp oğlum denizim diye seslenişim.bunu atlatabilecekmiyim yoksa kendimi koyuvericekmiyim onu d abilmiyorum. sırf eşim ve sevdiklerim görsün diye yemek yiyorum ilaç içmek için. ama eşimi mutlu etmek için yola devam etmem gerek diyorum biyandan o baba olmayı çok hakediyo. bi yandan sen şanssız doğmuşsun zorlama daha fazla vazgeç gitsin diyorum. artık zman. aylar gösterecek bunu. maa buralarda olmıcak.neti kapattırıyorum. ilerde ben de hamiş olursam yine bakarım bebişlrinizin resimlerine butdan. neolur dualarınızı eksik etmeyin. meleklrinize söyleyin. bizimd e yüzünmüzü tekrar güldürsün denizimin krdeşlerini hayırlı ve sağlıklısıyla göndersin tez vakitte. hoşçakalın. kendinzie çok iyi bakın. Allaha emanet olunnnnnnn
hepinize teşekkürler. bugün artık bu siteye son girişlerim. eşim d ebeni daah kötü etkilediğini düşünüp interneti kaptıyoruz. çünkü her an kendime teselli arıyorum. benim durumumda olanlar varmış diye. şimdi bi ikilemdeyim. vazgeçmekle tutunmak arasında. bunu yaşamayan kimse anlaaymaz. yine de yanımda olmaya çalıştığınız için teşekkürler. umarım Allah yine yüzümüzü güldürürür. size sağlıklılı hayırlı evlatalr nasip eder. hepiniz kendizie ii bakın. kkya bir sonraki girişlerim inşallah size yine müjdeli haberler vermek için olur tabi bunun için uzunca bi zaman aihtiyacımız var. bu topik sizler okadar büyük yer etmişsinizki hayatımda. şimdi boşluktayım. ama o hayayllerimzizin sevinçlerimizin olduğu satırlaar baktıkça mahvoluyorum ben. bu boşluğu nasıl doldurucam bilemiyorum. evin heryerinde koca karnımla dolştığım analr geliyo gözümün önüne,karnımı okşayıp oğlum denizim diye seslenişim.bunu atlatabilecekmiyim yoksa kendimi koyuvericekmiyim onu d abilmiyorum. sırf eşim ve sevdiklerim görsün diye yemek yiyorum ilaç içmek için. ama eşimi mutlu etmek için yola devam etmem gerek diyorum biyandan o baba olmayı çok hakediyo. bi yandan sen şanssız doğmuşsun zorlama daha fazla vazgeç gitsin diyorum. artık zman. aylar gösterecek bunu. maa buralarda olmıcak.neti kapattırıyorum. ilerde ben de hamiş olursam yine bakarım bebişlrinizin resimlerine butdan. neolur dualarınızı eksik etmeyin. meleklrinize söyleyin. bizimd e yüzünmüzü tekrar güldürsün denizimin krdeşlerini hayırlı ve sağlıklısıyla göndersin tez vakitte. hoşçakalın. kendinzie çok iyi bakın. Allaha emanet olunnnnnnn
Sweetciğim en doğru kararı vermişsinhepinize teşekkürler. bugün artık bu siteye son girişlerim. eşim d ebeni daah kötü etkilediğini düşünüp interneti kaptıyoruz. çünkü her an kendime teselli arıyorum. benim durumumda olanlar varmış diye. şimdi bi ikilemdeyim. vazgeçmekle tutunmak arasında. bunu yaşamayan kimse anlaaymaz. yine de yanımda olmaya çalıştığınız için teşekkürler. umarım Allah yine yüzümüzü güldürürür. size sağlıklılı hayırlı evlatalr nasip eder. hepiniz kendizie ii bakın. kkya bir sonraki girişlerim inşallah size yine müjdeli haberler vermek için olur tabi bunun için uzunca bi zaman aihtiyacımız var. bu topik sizler okadar büyük yer etmişsinizki hayatımda. şimdi boşluktayım. ama o hayayllerimzizin sevinçlerimizin olduğu satırlaar baktıkça mahvoluyorum ben. bu boşluğu nasıl doldurucam bilemiyorum. evin heryerinde koca karnımla dolştığım analr geliyo gözümün önüne,karnımı okşayıp oğlum denizim diye seslenişim.bunu atlatabilecekmiyim yoksa kendimi koyuvericekmiyim onu d abilmiyorum. sırf eşim ve sevdiklerim görsün diye yemek yiyorum ilaç içmek için. ama eşimi mutlu etmek için yola devam etmem gerek diyorum biyandan o baba olmayı çok hakediyo. bi yandan sen şanssız doğmuşsun zorlama daha fazla vazgeç gitsin diyorum. artık zman. aylar gösterecek bunu. maa buralarda olmıcak.neti kapattırıyorum. ilerde ben de hamiş olursam yine bakarım bebişlrinizin resimlerine butdan. neolur dualarınızı eksik etmeyin. meleklrinize söyleyin. bizimd e yüzünmüzü tekrar güldürsün denizimin krdeşlerini hayırlı ve sağlıklısıyla göndersin tez vakitte. hoşçakalın. kendinzie çok iyi bakın. Allaha emanet olunnnnnnn
Eda seni kendi Facebookuma ekledim.
gelmedi canım sanırım yanlış kişiyi ekledin
ben dagıldım yine yaaa