bnde yarın itibariyle o duyguyu yaşacağım ama kısa süreli olcak galiba dinlenmem açısından benim doğumum en geç 15 güne kadr olcak doktorun dedğine göre hatta 10güne kadr
mesela her ayağa kalktığımda oluyor neredeyse ama çok kısa sürüp geçiyor bu arada hiç ağrı sancı olmuyor ama son günlerde sıklaşması canımı sıktı :çok üzgünüm:
bnde yarın itibariyle o duyguyu yaşacağım ama kısa süreli olcak galiba dinlenmem açısından benim doğumum en geç 15 güne kadr olcak doktorun dedğine göre hatta 10güne kadr
herhangi bir sorunum yok canım sadece cuma sancılandım kasılmalarım adet sancısı gb sancılarım oldu doktora gittim ve sancı çıktı 3 gün üst üste nst girdim ilaç verdi içmemi ve dinlerek uzatcağını söyledi ama her an bekle dedi .bizde çok erken olacak diye bi bekleme içerisndeyiz hakkımzdan hayırlsı 2 hafta beklese çok iyi olacak 22 aralığı devirsek oğlak burcu olsun bari
bu yalancı sancılar 26. haftada bile başlayabiliyor.ama genel olarak 30. hft. civarı.dikkat etmek gereken on dakikda bir den az olması,ve giderek şiddetinin ve sıklığının artmaması.sancı geldiğinde sol tarafına uzanıp dinlen,4-5 bardak su iç ki zaten günde en az 2 litre su içmeli bir gebe hele de rahatsız eden kasılmaların varsa 3 litr içmelisin. erken kasılmaların ilk tedavisinde damardan sıvı veriliyor zaten eğer düzelmez ise ilaç tedavisine başlanıyor.benimde bir ara her ayağa kalkışımda kasılmam oluyordu,hala ara ara oluyor. sıvı gerçekten ii geliyor ihmal etmeyin arkadaşlar.dinlenmek de çok önemli tabi.:)ama ne olursa olsun şüpheniz versa doktorunuza gidin ,mutlaka yerimseniben
Ben de benimkinin yay olmasini istemiyorum kizlarin yay burcu iyi oluyor da erkeklerin yay burcu cekilmiyor sanki, özgürlügüne düskün erkekten koca olmaz ki gelinime yazik
teşekkür ederim bilgiler için
sizde doktorsunuz galiba sıvı bol almaya çalışıyorum doktoruma ulaşamadım acaba başka doktora gitsemmi diye düşünüyorum cuma kendi doktorumda randevum var ama içim rahatlasın tedirgin oluyorum
birde nbeni sağlık ocağından aradı hemşirem şimdi domuz gribi aşısı başlamış istersen ol dedi eşimde ol diyor neyacağımı bilmiyorumfisfisfis
Ben de benimkinin yay olmasini istemiyorum kizlarin yay burcu iyi oluyor da erkeklerin yay burcu cekilmiyor sanki, özgürlügüne düskün erkekten koca olmaz ki gelinime yazik
poseidon çok güldüm şimdi sana kaydirigubbakcemile3 oğlunu değil gelinini düşünüyorsun öylemi allahım ya düşündüğün şeye bak
benim kızım olcak allah nasip ederse oğlak burcunun özellklerini çok seviyotum eşimde annmde oğlak istyorum ki kızımda oğlak burcu olsun
teşekkür ederim bilgiler için
sizde doktorsunuz galiba sıvı bol almaya çalışıyorum doktoruma ulaşamadım acaba başka doktora gitsemmi diye düşünüyorum cuma kendi doktorumda randevum var ama içim rahatlasın tedirgin oluyorum
birde nbeni sağlık ocağından aradı hemşirem şimdi domuz gribi aşısı başlamış istersen ol dedi eşimde ol diyor neyacağımı bilmiyorumfisfisfis
heralde kimseye vermicez oğullarımızı biz onları doğurana kadar neler çekiyoruz sonra gelsin elin kızı alsın gitsin yolarım o gelini valla ben biraz kıskanç bi kaynana olucam galiba
ben de oğlak olsun istiyorum ya burcunu ama kovada olabilir kova istemiyorum ona göre doğuracam işallah
hula kocaelide nerde doktorluk yapıyosun canım
sağol cnm,pamuk yorganım var o da çok kalın daha çok terletirse diye korkuyorum kullanmaya,aslında hamilelikten kaynaklanan bir durum sanırsam,çünkü geçen senelerde hiç böyle sorunum yoktu,olmassa battaniyeyle yatmayı deneyeyim birde,battaniyeniz üzerine de bir pike örterim daha iyi olur,hatta bugün deneyeyim ben bunua.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?