e sen karnına koyup yazacaksan almaz tabi, almasın zaten... ama ben masaüstü gibi kullanıyorum mesela, uzun süre üstünde tutman da ergonomik diil ki culim, yoruluyorsun bir süre sonra. boşver sen notebook, onun yerine daha güzel şeyler iste canım benim kocen seni düşünüyo...
lohusa olunca 40 gün yatcam için lazım olcak laptop
40 gün cıkmıcam yataktan :roflol:
melisada cok uslu bir kız olacağı için uyucak zemuszemus
canım sıkılmasın odada
juli uykuya daldı rüya görüyor kızlar sessiz olun uyanmasın hayaline devam etsin doya doyadelikafadulden
ya kızlar ben sayfa açıkken yeni yazılanları görmüyorum habire ocak anneleri ana sayfaya girip çıkıyorum ozaman güncelleşiyor yani sayfada kalınca öyle en son yazılan kalıyor değişmiyor sizinde öylemi
juli uykuya daldı rüya görüyor kızlar sessiz olun uyanmasın hayaline devam etsin doya doyadelikafadulden
:roflol:
ins. gercek olur ama.
evet kendi güncellenmiyor ama F5 e ya da adres cubugunun sag kismindaki refresh e basarsan ana sayfaya dönmeden sayfa yenilenir
ay yaptım yaptım şükür deli gibi ugraşıyodum yaaah canım bende aynı dertten mustariptim sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular da öğrendim internet sayfasının en üstünde adres satırının yanında biri aşaği biri yukarı bakan iki yeşil ok var kırmızı çarpının yanında oraya basınca sayfa yenileniyor yada f5 tuşuna basıncada aynı görevi görüyor ama f tuşlarının açık olmasına dikkat et.
niie öle dediniz beya kafamçokkarıştı
benim kızım cok uslu olcak
her gün tembihliyom laelaelaelaelae
iyi geceler tombul kuşlar
uyuyamadım yine
posiedon dimple sizi okudukça gülüyom
körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş burası
inşallah kocen hemen gelir posiedon yoksa senin gözler aha böyle kafamçokkarıştı olacak
aşkitom geldim eksik kalmayayım
juli benim de 4 ay önceki halim senin gibiydi ama ben masaüstünün önüne koca kanepeyi koymuştum yayıla yayıla giriyodum internete
sonra eşim bu durumdan rahatsız oldu ve notebook aldı
ama kablolu
odanın içinde gezdiriyom
ayva çekirdeği göğüs ucu için kızlar
bebe emdikten sonra sürülüyomuş
kızlar bu saatlerde bişiler yiyonuz mu
ben hep acım
ne iş annamadım :uhm:
kızlar bu saatlerde bişiler yiyonuz mu
ben hep acım
ne iş annamadım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?