• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hosgeldin hoyacarnosa, kimin bebusinin önce gelecegi belli olmaz ama benimki de gelecek gibi görünmüyor, oynuyor ama sanci yok

Denizcim
Burdaki doktorlara kazara bisi demicen didik didik ederler adami.Allahtan sigorta ödüyorda parayi sigortaya sorumlular kafalarina göre is yapmaktan cekinirler.Esimin akli cikiyor ben bisi dicemde pat hastanede yatiracaklar beni diye.Cünki geldigimden beri bayagi hastane yollari arsinladim cesit cesit konudan oglanda aynen ama cok faydasini da gördüm o ayri. Esimde doktorlara artik cikartin evde mahfolduk diye yalvarmaktan gözü korktu.Türkiye de hic hastanede yatmamistim cok da korkardim öyle bisi basima gelir diye ama burda baktim herkes yatip yatip cikiyor. Aslinda adamlar hakli antibiyotik veriyor bana mesela evde kullaninca tablet vermek zorunda oda tam verimli olmuyor.2 gece yatsam oysa serumla iki kola bagliyor sabaha kadar faydasi oluyor. Ama artik bebekte geliyor hic bisi icin hastaneye gitmek istemiyorum dogum son olsun.

işte asıl gece kuşunuz geldii
böcük iyi haberler getir bize ne olur
juliett bakalım kimin kızı önce gelecek senin mi benim mi
benim bebe iyice oyun oynuyo
suyu köpürtüyo yavvdelikafadulden

benimki cok kalpazan
aynı anası
kıcını kımıldatmaya hali tok :roflol:

Hoya
Hosgeldin nasilsiniz bebekle sen?

Kizlar bilginiz var mi kendiniz nasil dogmusunuz yada esiniz.Normal sartlar altinda ama ekstra bi sorun yokken.Doktorlar hep genetik diyor cocukla ilgili bisi oldumu.Bende esimde gec dogmusuz dislerimizide gec cikartmisiz .Oglumda öyle oldu bakalim bu nasil olacak.

hosgeldin hoyacarnosa, kimin bebusinin önce gelecegi belli olmaz ama benimki de gelecek gibi görünmüyor, oynuyor ama sanci yok

hoşşbuldukopuyorumnanaktan
ben yılbaşı gecesi doğurmak istiyorum yaa
sata göre de 1 ocak zaten
posiedon canım senin eşin kızmıyo mu bu kadar kkde takılmana
benimki bazen söyleniyokaydirigubbakcemile4 ben de onu uyutup geliyom

Hoya

Kizlar bilginiz var mi kendiniz nasil dogmusunuz yada esiniz.Normal sartlar altinda ama ekstra bi sorun yokken.Doktorlar hep genetik diyor cocukla ilgili bisi oldumu.Bende esimde gec dogmusuz dislerimizide gec cikartmisiz .Oglumda öyle oldu bakalim bu nasil olacak.

ben de genetik oldugunu duydum ama anneme soruyorum amaan dogurduk iste diyor hatirlamiyork i:sm_confused:

hoşşbuldukopuyorumnanaktan
ben yılbaşı gecesi doğurmak istiyorum yaa
sata göre de 1 ocak zaten
posiedon canım senin eşin kızmıyo mu bu kadar kkde takılmana
benimki bazen söyleniyokaydirigubbakcemile4 ben de onu uyutup geliyom

Esim kiziyor tabi, hatta o evde olunca bilgisyari da alamiyorum hep o haber okuyor.

Ama sen gec geldin bilmiyorsun benim esim Türkiyeye gitti 2 gün yalnizim

senağlama

Yalniz kaldigim icin basiniza eksidim

Son düzenleme:
]

benimki cok kalpazan
aynı anası
kıcını kımıldatmaya hali tok :roflol:
benimki de babaya hiç pas vermiyo
bi kere babası karnıma yatmıştı tvye bakıyodu ona bi tepik attı adam sarsıldı valla
pek cadı
bana çekmişkaydirigubbakcemile3:oklava:

Hoya

biz çok iyiyiz meltem teyzesi
akşam yemekten sonra yalancı sancılar geliyor yarım saate de geçiyor
onun dışında iyiyiz
annem seni çok kolay doğurdum bi problem olmadı dedi
hatta kadın doğuma gitmeden evi temizlemiş camları silmiş
bi tencere sarma sarmış
gece de doğuma gitmiş
ertesi gün eve gelmiş
babaannem de hamamdan gelmiş bir sürü kirli çamaşırla
annem o haliyle bi de onları yıkamış
bu arada abilerim 3 ve 4 yaşındalarmış

Esim kiziyor tabi, hatta o evde olunca bilgisyari da alamiyorum hep o haber okuyor.

Ama sen gec geldin bilmiyorsun benim esim Türkiyeye gitti 2 gün yalnizim

senağlama

Yalniz kaldigim icin basiniza eksidim

Allah kavuştursun
tadını çıkaralım anam
benimki de gündüz bir iki saat bak sonra benle ilgilen diyo
sanki kafasını maçtan kaldırabiliyo da
beyim tvye bakacakmış ben de ona bakacakmışım
ne komik
şu sıralar bişey demiyo
kkde vakit geçirince ağlamıyom ya yalnızım diye,
işine geliyo

Semihacim
Yoksun ama belki görürsün dogum sancisi bende hic altta olmadi . Hep cektigim sanci göbek ve beldeydi.En son sanki cok dar bir korse giydirmisler onu cekistirip duruyorlar gibi hissetttim nefes alamazsin ya dar bisi giyince öyle nefesim kesildi.Ama alttan hic bisi hissetmedim .Midem fena oldu midemi cikarip atasim geldi ama bu sürekli olmuyor.Makineye bagladilar oldugu zaman ciddi yükseliyordu deger.Ama suyum gelmemisti ebe yardim etti zaten suyumun gelmesi ile dogurdum.O yüzden diyorum erken gitmisim hastaneye.Bu sefer su gelene kadar evde durucam. Ayni karnimda midemde hissettigim agriyi makineye bagli yatarak yasamak cok kötü.Evde en azindan yatagimda istedigim sekilde kivranirim ya .Hastanede makineye baglaniyorsun mum gibi durmak cok zor.

Hoya eski nesil öyleymis gecen gün bir teyzeye sordum nasil dogurdun diye. evde dogum yapmis göbegi de kendi kesmis :1shok:

Hoya eski nesil öyleymis gecen gün bir teyzeye sordum nasil dogurdun diye. evde dogum yapmis göbegi de kendi kesmis :1shok:

Denizcim Hoya insallah annelerinize benzersiniz kolay olur dogumunuz.

Denizcim
Buralarda doktorlar pek önemsemiyor agda yapmisin yada öyle birakmisin. Ben Istanbul da agdaciya gidiyordum hep ama burda güvenebildigim temiz bi yer bulamadim hala :( Kendimde yapamiyorum o yüzden makine aldim alistim artik makineye.Oglumda asiri killanma olmustu heryerimde bu seferede iyice azalma oldu tersine. Gecen sefer ayak tirnaklarimida zor kestim makinenin tras kismini kullanmam mecbur onu kullandim bu sefer yardim eden biri olsa iyi olurdu banyoda düserim diye korktumda bakalim birdahakine nasil olacak.

Benim kayinvaldem 11 dogum yapmis ama kadincagizin rahimini almislar sonuncu dogumda.Cok zorluk cektigini söyler hep.Mutlaka is yaparken dogurmus camasir filan yikarken gelivermis cocuk ama cok tehlikeli yirtilma oldugunda mutlaka dikis atilmasi gerek yoksa rahim kanserine kadar gidebiliyor mikrop kaparsa. Aman neler anlatir benim kayinvaldem.bez yikayamadigi icin onlarin orda kirmizi bir toprak varmis onu bezin icine koyarlarmis kadinlar bebek altini yapinca bez kirlenmezmis.Cocuk öyle rahat olmadigi icinde ayaklandimi hemen tuvaletini ögrenirmis beze gerek kalmazmis.Burda yuvaya basliyorlar 3 yasi doldurmuslar hala altlar bagli.

ankara0606
Sen demir ilaci kullanmiyor musun? Bu aylarda bebek depo yapiyormus demiri anne demirsiz kaliyormus mutlaka sor doktoruna cok zor olur yoksa senin icin.

Denizcim
Sen mi sormusun yanilmiyorsam kilo almadim diye.Son ayda bebek aliyor kiloyu anne almasi sart degil.Ben son ay kilo vermistim oglan kilo almisti.Bu seferde insallah aynisi olur yoksa tam duba oldum nasil gider bu kilolar bilmiyorum.

Denizcim
Sen mi sormusun yanilmiyorsam kilo almadim diye.Son ayda bebek aliyor kiloyu anne almasi sart degil.Ben son ay kilo vermistim oglan kilo almisti.Bu seferde insallah aynisi olur yoksa tam duba oldum nasil gider bu kilolar bilmiyorum.

Ben de dogru orantili düsünüp ben kilo almadiysam acaba bebek de beslenemedi mi diye korktum ama elh. icim rahatladi kilo almam gerekmedigini ögrenince.

iyi geceler kızlar a.s.
gece gece yine netten alısveriş yaptım dayanamayıp :mymeka:
en iyisi yatayım

Back