- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte asıl gece kuşunuz geldii
böcük iyi haberler getir bize ne olur
juliett bakalım kimin kızı önce gelecek senin mi benim mi
benim bebe iyice oyun oynuyo
suyu köpürtüyo yavvdelikafadulden
hosgeldin hoyacarnosa, kimin bebusinin önce gelecegi belli olmaz ama benimki de gelecek gibi görünmüyor, oynuyor ama sanci yok
Hoya
Hosgeldin nasilsiniz bebekle sen?
Kizlar bilginiz var mi kendiniz nasil dogmusunuz yada esiniz.Normal sartlar altinda ama ekstra bi sorun yokken.Doktorlar hep genetik diyor cocukla ilgili bisi oldumu.Bende esimde gec dogmusuz dislerimizide gec cikartmisiz .Oglumda öyle oldu bakalim bu nasil olacak.
hoşşbuldukopuyorumnanaktan
ben yılbaşı gecesi doğurmak istiyorum yaa
sata göre de 1 ocak zaten
posiedon canım senin eşin kızmıyo mu bu kadar kkde takılmana
benimki bazen söyleniyoben de onu uyutup geliyom
benimki de babaya hiç pas vermiyobenimki cok kalpazan
aynı anası
kıcını kımıldatmaya hali tok :roflol:
biz çok iyiyiz meltem teyzesiHoya
Hosgeldin nasilsiniz bebekle sen?
Kizlar bilginiz var mi kendiniz nasil dogmusunuz yada esiniz.Normal sartlar altinda ama ekstra bi sorun yokken.Doktorlar hep genetik diyor cocukla ilgili bisi oldumu.Bende esimde gec dogmusuz dislerimizide gec cikartmisiz .Oglumda öyle oldu bakalim bu nasil olacak.
Esim kiziyor tabi, hatta o evde olunca bilgisyari da alamiyorum hep o haber okuyor.
Ama sen gec geldin bilmiyorsun benim esim Türkiyeye gitti 2 gün yalnizim
senağlama
Yalniz kaldigim icin basiniza eksidim
Denizcim
Sen mi sormusun yanilmiyorsam kilo almadim diye.Son ayda bebek aliyor kiloyu anne almasi sart degil.Ben son ay kilo vermistim oglan kilo almisti.Bu seferde insallah aynisi olur yoksa tam duba oldum nasil gider bu kilolar bilmiyorum.