• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
sağolun kızlar ama ben hala çalışıyorum bilen arkadaşlar var 37.haftaya kadr uzatmıştım ama iş arkadaşım amelyat oldu normalde bu hafta raporu bozdurup gitmeyecektim ama devretmem gerekiyor yani işe gitcem ama sürekli istirahat et dedi hiçbir iş yapma.doğum haneye çıkıyorum 3 gündür ahh kızlar psikolojim yerle bir 2 gecedir uyumuyorum.

moralini bozma canım
inşallah her şey yoluna girer
moral bozukluğu stres beyinde doğumu başlat olarak algılanıyormuş

bnde yarın sabah gidip konuşmayı düşünüyorum 5 gün değilde 2 gün gidip devretcem olduğu kadr artık sağlığımdan önemli değil benim kız çok aceleci 37 haftaya bi geçseydim iyi olcak ama bakalım allah bilir ne zman olcağını yinede ben tedbirimi alıyımda

neyse ben çıkıyım kızlar kasıklarım batıyor yarın yazarım yine .iyi geceler öptüm herşey için teşkkürler bana dua edin

bnde yarın sabah gidip konuşmayı düşünüyorum 5 gün değilde 2 gün gidip devretcem olduğu kadr artık sağlığımdan önemli değil benim kız çok aceleci 37 haftaya bi geçseydim iyi olcak ama bakalım allah bilir ne zman olcağını yinede ben tedbirimi alıyımda

bence de canım. aslımda hiç gitmesen çok daha iyi ama.

merhaba arkadaşlar 3 gündür rahatsızdım biraz nst giriyorum sancılarım çıkıyor bebeğimiz 1 haftadan sonra gelir dedi ama beni çok zorlayacak gibi gözüküyor böyle 10 günde sürebilir yalancı doğum sancısı diyor tabir olarak tıpda başka bişey diyorda açılımı yalancı sancıymış.ama ne olursa olsun gidn doktora kızlar ben cuma kötüydü hatta yazdım kk yada gittim sancım çıktı 2 saat hastanede kaldım cumartesi de ve bugünde gittim aynı aralıkla devam ediyor dedi doktor yerleşmiş doğum pozisyonunda dedi gelişimini tamamlamış güzel dedi ama az geçiktrmek için ilaç verdi 10 güne aktarırsak 37 olursa hiçbişeye gerek kalmaz dedi dua edin 10 gün daha beklesin kızım.

inş canım ama dinlen işi falan ertele ya gitme bebişin herşeyden önemli

FEYZAE
Cok gecmis olsun.Bosver isyeri batmaz bi kac günle idare etsinler ya :(( Doktor 10 gün dediyse ne olur 10 gün sabret yatarak gecir kimseyide kafana takma. Bizide habersi birakma dua ediyoruz senin icin morlain bozuldugunda aklina gelsin ;)

Merhaba
Dimple2 nasilsin canim bu gün ?

Denizcim
Merhaba sorma yatmadan ilac koyuyorum ya alttan hic kolay olmuyor onu beklerken iyi oluyor forumda dolasmak :)) Halimi bi görsen.

meltem dimple hosgeldiniz a.s.

sırtım ağrıyı yaww
milletin karnı kasığı ağrır
benimde ne varsa sırtımda var kaydirigubbakcemile3

ahh kör olmayasıca herif almadın bana bi laptop :mymeka:

selam kızlar
öğretmenmden güzel haberler gelmiş cok şükür

bizde bugün kocisle temizlik yaptık
daha doğrusu kociş yaptı ben yön verdim
ama daha fazla yoruldum akannehir
yarında cibilikle yıkmacıdan halılar gelcek
artık rahat rahat bekleyebilirim kızımı
ohhh juliii miss gibi olmusturr evler valla haftada bır bende kocişe yaptırıyorumm az kıymet bılır belkı oncelerı hıc elını surmezdıde kaydirigubbakcemile3
kızlar ogretmenimle konustum az once dun sezaryan olmus oglusu kuvozdeymıs solunum problemı oldugu ıcın erken almıslar 2900 gr dogmus massallah sut sagıyordu ben aradıgımda sesi iyi geliyordu ama biraz morali bozulmus sutu koyu kıvamlı geliyomus sindirim sisteminde biraz sorun varmıs o yuzden serumla besliyolarmıs insallah bir kac gune duzelir ama oglusu haber vereyim size dedim gecmisi okumaya tam baslamıstım ki ogretmenimin haberini duyunca hemen aradım size de haber vereyim dedim dularımız tum bebislerimizle
çok sevındımm darısı bızlerın basına saglıcakla ınsallahh ufak tefek seyler olacak tabıkıde sag saglım kucaklarımıza alalım yeterkı

juli
Güzel günlerde kirlensin halilarin.Hic kirlenmese daha iyi ya :)) Biz yazin cok sicak havayi buldukmu bahcede kendimiz yikiyoruz daha dogrusu esimin su basincli makinesi var o yikiyor.Artik onu yapiyor ya bana baska bisey istemem.

sudembebis
Facebook a bak Deniz oraya eklemis iyiler sükür.
saol meltem abla baktımm ıyılermıs sukur dahada ıyı olurlarr ınsallahh

sırtım ağrıyı yaww
milletin karnı kasığı ağrır
benimde ne varsa sırtımda var kaydirigubbakcemile3

ahh kör olmayasıca herif almadın bana bi laptop :mymeka:[/COLOR][/B][/QUOTE]

ahhh sorma sormaa bende o dertten şikayetciyimm bittim sırt agrılarındaann ve sandalye tepesınde oturmaktankaydirigubbakcemile3

poseidon
aynen gece kuşları dökülmeye başladı

meltem
dün komalıktım ama şükür bu gün daha iyiyim

juli
sırt agrısı çok pis yaa
gerçi insanın neresi agrısa canıda ordadır derler

juli
Senin laptop 18 gün sonra hayirlisi ile kucaginda istedigin yere al götür ;)) Melis gelsin bak laptop filan ararmisin ;)

ohhh juliii miss gibi olmusturr evler valla haftada bır bende kocişe yaptırıyorumm az kıymet bılır belkı oncelerı hıc elını surmezdıde kaydirigubbakcemile3

çok sevındımm darısı bızlerın basına saglıcakla ınsallahh ufak tefek seyler olacak tabıkıde sag saglım kucaklarımıza alalım yeterkı
öyle valla
kendi yapınca kıymetli oluyo kirletmiyo evi :roflol:

juli
Güzel günlerde kirlensin halilarin.Hic kirlenmese daha iyi ya :)) Biz yazin cok sicak havayi buldukmu bahcede kendimiz yikiyoruz daha dogrusu esimin su basincli makinesi var o yikiyor.Artik onu yapiyor ya bana baska bisey istemem.

ne güzel bahce oayı var
kendin mis gibi yaparsın
bizde anca yıkamacılara veriyoz
kendi yaptığına benzemese de hiç yoktan iyidir

Back