• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
meltem dimple hosgeldiniz a.s.

sırtım ağrıyı yaww
milletin karnı kasığı ağrır
benimde ne varsa sırtımda var kaydirigubbakcemile3

ahh kör olmayasıca herif almadın bana bi laptop :mymeka:

culi en başta seni beklerken görüyor musun sen bizim aceleci sıpaları...hepsi de erkek, bak senin kıza uslu uslu duruyor içeride... sen saırım bizimle doğurucan kaydirigubbakcemile3

juli
sırt agrısı çok pis yaa
gerçi insanın neresi agrısa canıda ordadır derler
bugün kaynanamdan yün yastık aldım
bendekiler silikon hep
belki o iyi gelir
ağırlastıkca sırtıma vuruyo sanki

juli
Senin laptop 18 gün sonra hayirlisi ile kucaginda istedigin yere al götür ;)) Melis gelsin bak laptop filan ararmisin ;)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

culi en başta seni beklerken görüyor musun sen bizim aceleci sıpaları...hepsi de erkek, bak senin kıza uslu uslu duruyor içeride... sen saırım bizimle doğurucan kaydirigubbakcemile3

bence herkes doğurcak en sona ben kalcam :roflol: :roflol:
hiç kıpırtı çıtırtı yok henüz

Laptop önemli ya masaüstünde beldi sirrti hicbisey kalmazki, sudembebis cok oturma o zaman masaüstünün önünde. bel agrilarin artar.

Julliet benim de sirtim agriyor belim agriyor, 40. haftaya dogru artar bu agrilar, :sinifsinif:

meltem, mustekil evin avantajlari ne güzel bol suyla üstünde tepine tepine yikarsiniz ogluna da oyun olur:roflol: Bizim burda hali yikamak yasak apartman oldugu icin.

Sonlara yaklastigimiz gececilerin artmasindan belli oluyor herkeste biraz basliyor galiba geceleri uyuyamamak. ben de cok rahatsiz oluyorum uyuyamiyorum

Kizlar
Ya gecen hamileligimde mantar sorunum olmadigi icin dikkat etmemisim ama mantar iyilesmedigi taktirde normal dogumda bebek dogarken bakteriyi aliyormus ve agzinda pamukcuk olusuyormus.Oglumda pamukcuk filan hic görmedik. Bu sefer olursa ugras dur :( Cuma kontrolüm var insallah iyilesmis olur ama antibiyotik kullanimindan oldugu icin tekrarlarmis.Bakalim ne dicek doktor cumaya. Antibiyotik kullananlar doktora gittiginizde bi sorun derim.Normal dogurmayanlar icin sorun yok .Bende kasinti olmadigi icin anlasilmiyorda ancak doktor biraz örnek alip hemen test yapiyor söylüyor.Agzi pamukcuk olurda zor da emer yanmisim valla.

Bahce iyide kizlar hem cok yorucu hemde cok masrafli. Halilari esim yikiyor elide cabuk gerci benim halilarda pek hali gibi diil kücükler.Öyle oyun yapacak durum olmuyor. Bu gün esim kahvalti etti cikti temizlik yapti buz gibi hava mecbur bakim yapmak zorunda .Ben hic düsünmezdim bahceli ev ama kismetteymis .Durumum olsa otelde yasardim :))

Kizlar
Ya gecen hamileligimde mantar sorunum olmadigi icin dikkat etmemisim ama mantar iyilesmedigi taktirde normal dogumda bebek dogarken bakteriyi aliyormus ve agzinda pamukcuk olusuyormus.Oglumda pamukcuk filan hic görmedik. Bu sefer olursa ugras dur ma kontrolüm var insallah iyilesmis olur ama antibiyotik kullanimindan oldugu icin tekrarlarmis.Bakalim ne dicek doktor cumaya. Antibiyotik kullananlar doktora gittiginizde bi sorun derim.Normal dogurmayanlar icin sorun yok .Bende kasinti olmadigi icin anlasilmiyorda ancak doktor biraz örnek alip hemen test yapiyor söylüyor.Agzi pamukcuk olurda zor da emer yanmisim valla.

yapma yaa
bende hep akıntı var
ama doktor normal dedi
henüz hiç alttan bakmadı bana
ne zaman bızıklar bilmiyom bişide demedi
insallah öle problemle karsılasmayız

birde meltem orda kaç günde cağırıyorlar doktora acaba

meltem ins. bisey olmaz bebege. benim terminime daha 10 gün var sen cumadan sor zaten hemen bisey demiyorlar önce bissürü test yapiyorlar. belki dikkat edersen bebege kadar mantar da iyice yok olur. sikma canini

Kizlar bebeklerin hareketinden sikayet etmisler .Benide koysaniz daracik yere ayaklar iki büklüm dönemezsin kolunu kaldiramazsin bende tekmeyi basardim :))
Bende de oluyor ya icimden ayaklarimi uzatip oturmak geliyor ama isim var .Biraz oturuyorum hadi kalkayim diyorum o zaman denizeliklim aynen dedigin gibi banada oluyor o olay.Bu gün hatta ciglik attirdi en sonunda.

benim karnimin sag kismi da önden gidiyor, bebek beni iyicene yamulttu

:CüvCüv:

Juli
Burda her gidiste alttan bakiyor.Son iki gidisimdede nst ye bagladi 3 hafta ara ile gittim bu sefer 2 haftaya düstük ama ben her hafta ürologada gidip idrar kültürü yaptiriyorum ya enfeksiyonum icin doktorum onuda takip ediyor.Enfeksiyondan erken dogum bekliyorlardi ama sükür görünürde öyle bisi yok .Oglumdada doguma 2 hafta kala gelmistim.Buranin doktor kontrolü normalde nasil bilemiyorum o yüzden.
Denizcim
Ben bu hamilelikte öyle cok test yaptirdimki hatirlamiyorum artik ya .Hani cig etten hayvandan filan gecen bakteri var ya onun icin bile 3 kez yaptilar .Ama mantari doktor ben masada yatarken aninda yanimda test edebiliyor.Ince bir cubugu var ucu pamuklu.Icimde söyle bi gezdiriyor sonra mor bi sivi döküp mikroskopla bakiyor bende o halde bekliyorum. Türkiye deyken hic böyle seyler yapmadi doktorlar.Hic yoktan is cikti iccamasirlarini ayirdim hep biraz camasirsuyunda bekletiyorum sonra kaynatiyorum makinede.Kuruyuncada ütülüyorum agini. Dolaptada herseyden uzak ayri koyuyorum sinir basti.

Allah yardimcin olsun melltem. ben de evlenmeden önce göbegim biir türlü inmiyordu spor yapiyordum yemek yemiyordum yine de göbek duruyordu doktora gittim bana bir liste test verdi icinde Lavman da vardi

ben de vazgectim testleri yaptirmadim

sonra türkiyede gittim doktora hicbir test yapmadan gazdir dedi yolladi beni :)

burda herseye test yapiyorlar ama türkiyedeki doktorlar biraz da deneyimli. test yapmadan anliyorlar sorunu :)

işte asıl gece kuşunuz geldii
böcük iyi haberler getir bize ne olur
juliett bakalım kimin kızı önce gelecek senin mi benim mi
benim bebe iyice oyun oynuyo
suyu köpürtüyo yavvdelikafadulden

Back