sağolun kızlar ama ben hala çalışıyorum bilen arkadaşlar var 37.haftaya kadr uzatmıştım ama iş arkadaşım amelyat oldu normalde bu hafta raporu bozdurup gitmeyecektim ama devretmem gerekiyor yani işe gitcem ama sürekli istirahat et dedi hiçbir iş yapma.doğum haneye çıkıyorum 3 gündür ahh kızlar psikolojim yerle bir 2 gecedir uyumuyorum.
bnde yarın sabah gidip konuşmayı düşünüyorum 5 gün değilde 2 gün gidip devretcem olduğu kadr artık sağlığımdan önemli değil benim kız çok aceleci 37 haftaya bi geçseydim iyi olcak ama bakalım allah bilir ne zman olcağını yinede ben tedbirimi alıyımda
merhaba arkadaşlar 3 gündür rahatsızdım biraz nst giriyorum sancılarım çıkıyor bebeğimiz 1 haftadan sonra gelir dedi ama beni çok zorlayacak gibi gözüküyor böyle 10 günde sürebilir yalancı doğum sancısı diyor tabir olarak tıpda başka bişey diyorda açılımı yalancı sancıymış.ama ne olursa olsun gidn doktora kızlar ben cuma kötüydü hatta yazdım kk yada gittim sancım çıktı 2 saat hastanede kaldım cumartesi de ve bugünde gittim aynı aralıkla devam ediyor dedi doktor yerleşmiş doğum pozisyonunda dedi gelişimini tamamlamış güzel dedi ama az geçiktrmek için ilaç verdi 10 güne aktarırsak 37 olursa hiçbişeye gerek kalmaz dedi dua edin 10 gün daha beklesin kızım.
ohhh juliii miss gibi olmusturr evler valla haftada bır bende kocişe yaptırıyorumm az kıymet bılır belkı oncelerı hıc elını surmezdıde kaydirigubbakcemile3selam kızlar
öğretmenmden güzel haberler gelmiş cok şükür
bizde bugün kocisle temizlik yaptık
daha doğrusu kociş yaptı ben yön verdim
ama daha fazla yoruldum akannehir
yarında cibilikle yıkmacıdan halılar gelcek
artık rahat rahat bekleyebilirim kızımı
çok sevındımm darısı bızlerın basına saglıcakla ınsallahh ufak tefek seyler olacak tabıkıde sag saglım kucaklarımıza alalım yeterkıkızlar ogretmenimle konustum az once dun sezaryan olmus oglusu kuvozdeymıs solunum problemı oldugu ıcın erken almıslar 2900 gr dogmus massallah sut sagıyordu ben aradıgımda sesi iyi geliyordu ama biraz morali bozulmus sutu koyu kıvamlı geliyomus sindirim sisteminde biraz sorun varmıs o yuzden serumla besliyolarmıs insallah bir kac gune duzelir ama oglusu haber vereyim size dedim gecmisi okumaya tam baslamıstım ki ogretmenimin haberini duyunca hemen aradım size de haber vereyim dedim dularımız tum bebislerimizle
saol meltem abla baktımm ıyılermıs sukur dahada ıyı olurlarr ınsallahhsudembebis
Facebook a bak Deniz oraya eklemis iyiler sükür.
öyle vallaohhh juliii miss gibi olmusturr evler valla haftada bır bende kocişe yaptırıyorumm az kıymet bılır belkı oncelerı hıc elını surmezdıde kaydirigubbakcemile3
çok sevındımm darısı bızlerın basına saglıcakla ınsallahh ufak tefek seyler olacak tabıkıde sag saglım kucaklarımıza alalım yeterkı
juli
Güzel günlerde kirlensin halilarin.Hic kirlenmese daha iyi ya :)) Biz yazin cok sicak havayi buldukmu bahcede kendimiz yikiyoruz daha dogrusu esimin su basincli makinesi var o yikiyor.Artik onu yapiyor ya bana baska bisey istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?