ay kızlar şu hamilelik ne garip bi şey ya herkesin farklı farklı yerleri acıyor benimde kalça ve alt kasıklarım ağrıyor bebek şeyimden çıacak gibi geliyor ama doktorum bebeğimin dönmediğini şu an yan durduğunu söyledi yani aşağıda falan değil bebeğim ama hep aşağıda basınç var nedendir acep .
benim de bugun acaip canımı acıtıyor oglus sag tarafta toplanıyor itiyor ama ciddi irkiliyorum canımı acıtıyor feci sekilde bir yerde sertlesiyor birden dun biraz fazla yurudum 4-5 saat kadar ondan mı oldu acaba diye korkmaya basladım size de oluyor mu boyle kızlar sanki cıkacak gibi bir bolgeye toplanıyor ama acaip sertlestiriyor aniden zıplatıyor beni normal mi acaba kontrolume de daha 2 hafta var yine de arayıp sorsam mı acaba
selam kızlar
öğretmenmden güzel haberler gelmiş cok şükür
bizde bugün kocisle temizlik yaptık
daha doğrusu kociş yaptı ben yön verdim
ama daha fazla yoruldum akannehir
yarında cibilikle yıkmacıdan halılar gelcek
artık rahat rahat bekleyebilirim kızımı
Maasallah ne güzel ben halilari agustos ayinda yikattirdim zamanlama hatasi yaptim yani
:1no2:
bizim evi de esim süpürüyor ben kolay olan kaba isleri yapiyorum ama esimden daha cok yoruluyorum.
oh oh temizlik bitmiş desene juliettselam kızlar
öğretmenmden güzel haberler gelmiş cok şükür
bizde bugün kocisle temizlik yaptık
daha doğrusu kociş yaptı ben yön verdim
ama daha fazla yoruldum akannehir
yarında cibilikle yıkmacıdan halılar gelcek
artık rahat rahat bekleyebilirim kızımı
işi onlar yapıyo yorgunluğu neden siz çekiyonuz yaaMaasallah ne güzel ben halilari agustos ayinda yikattirdim zamanlama hatasi yaptim yani
:1no2:
bizim evi de esim süpürüyor ben kolay olan kaba isleri yapiyorum ama esimden daha cok yoruluyorum.
anaam benim kadar kimse dökemezbende ağustosta vermiştim ama kirlendiler tekrar verdim bende silmekle temizlenmiyor cocuk gibi döküp sacıyoruz kocemleklava:
merhaba arkadaşlar 3 gündür rahatsızdım biraz nst giriyorum sancılarım çıkıyor bebeğimiz 1 haftadan sonra gelir dedi ama beni çok zorlayacak gibi gözüküyor böyle 10 günde sürebilir yalancı doğum sancısı diyor tabir olarak tıpda başka bişey diyorda açılımı yalancı sancıymış.ama ne olursa olsun gidn doktora kızlar ben cuma kötüydü hatta yazdım kk yada gittim sancım çıktı 2 saat hastanede kaldım cumartesi de ve bugünde gittim aynı aralıkla devam ediyor dedi doktor yerleşmiş doğum pozisyonunda dedi gelişimini tamamlamış güzel dedi ama az geçiktrmek için ilaç verdi 10 güne aktarırsak 37 olursa hiçbişeye gerek kalmaz dedi dua edin 10 gün daha beklesin kızım.
merhaba arkadaşlar 3 gündür rahatsızdım biraz nst giriyorum sancılarım çıkıyor bebeğimiz 1 haftadan sonra gelir dedi ama beni çok zorlayacak gibi gözüküyor böyle 10 günde sürebilir yalancı doğum sancısı diyor tabir olarak tıpda başka bişey diyorda açılımı yalancı sancıymış.ama ne olursa olsun gidn doktora kızlar ben cuma kötüydü hatta yazdım kk yada gittim sancım çıktı 2 saat hastanede kaldım cumartesi de ve bugünde gittim aynı aralıkla devam ediyor dedi doktor yerleşmiş doğum pozisyonunda dedi gelişimini tamamlamış güzel dedi ama az geçiktrmek için ilaç verdi 10 güne aktarırsak 37 olursa hiçbişeye gerek kalmaz dedi dua edin 10 gün daha beklesin kızım.
sağolun kızlar ama ben hala çalışıyorum bilen arkadaşlar var 37.haftaya kadr uzatmıştım ama iş arkadaşım amelyat oldu normalde bu hafta raporu bozdurup gitmeyecektim ama devretmem gerekiyor yani işe gitcem ama sürekli istirahat et dedi hiçbir iş yapma.doğum haneye çıkıyorum 3 gündür ahh kızlar psikolojim yerle bir 2 gecedir uyumuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?