2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ay kızlar şu hamilelik ne garip bi şey ya herkesin farklı farklı yerleri acıyor benimde kalça ve alt kasıklarım ağrıyor bebek şeyimden çıacak gibi geliyor ama doktorum bebeğimin dönmediğini şu an yan durduğunu söyledi yani aşağıda falan değil bebeğim ama hep aşağıda basınç var nedendir acep .

ayaklarıdır canım o hissettiğin bence

öğretmenim canım sapasağlam çıkacaksınız hastaneden . hiç moralini bozma canım.

benim de bugun acaip canımı acıtıyor oglus sag tarafta toplanıyor itiyor ama ciddi irkiliyorum canımı acıtıyor feci sekilde bir yerde sertlesiyor birden dun biraz fazla yurudum 4-5 saat kadar ondan mı oldu acaba diye korkmaya basladım size de oluyor mu boyle kızlar sanki cıkacak gibi bir bolgeye toplanıyor ama acaip sertlestiriyor aniden zıplatıyor beni normal mi acaba kontrolume de daha 2 hafta var yine de arayıp sorsam mı acaba

Bana da aynisi oluyor sanki ordan cikacakmis gibi geriyor acitiyor karnimi

jasmin bebegini sitrese sokmuşsun.

anne fazla ayakta kalınca bebekler sitrese giriyo sırt üstü yap dinlen 4.5 saat yürnürmü hiç ben daha yarım saat bile yürümedim şimdiye kadr alışverişten ancak oda dinlenerek..

selam kızlar
öğretmenmden güzel haberler gelmiş cok şükür

bizde bugün kocisle temizlik yaptık
daha doğrusu kociş yaptı ben yön verdim
ama daha fazla yoruldum akannehir
yarında cibilikle yıkmacıdan halılar gelcek
artık rahat rahat bekleyebilirim kızımı

Maasallah ne güzel ben halilari agustos ayinda yikattirdim zamanlama hatasi yaptim yani
:1no2:

bizim evi de esim süpürüyor ben kolay olan kaba isleri yapiyorum ama esimden daha cok yoruluyorum.

Maasallah ne güzel ben halilari agustos ayinda yikattirdim zamanlama hatasi yaptim yani

bizim evi de esim süpürüyor ben kolay olan kaba isleri yapiyorum ama esimden daha cok yoruluyorum.

bende ağustosta vermiştim ama kirlendiler tekrar verdim bende silmekle temizlenmiyor cocuk gibi döküp sacıyoruz kocemle klava:

merhaba arkadaşlar 3 gündür rahatsızdım biraz nst giriyorum sancılarım çıkıyor bebeğimiz 1 haftadan sonra gelir dedi ama beni çok zorlayacak gibi gözüküyor böyle 10 günde sürebilir yalancı doğum sancısı diyor tabir olarak tıpda başka bişey diyorda açılımı yalancı sancıymış.ama ne olursa olsun gidn doktora kızlar ben cuma kötüydü hatta yazdım kk yada gittim sancım çıktı 2 saat hastanede kaldım cumartesi de ve bugünde gittim aynı aralıkla devam ediyor dedi doktor yerleşmiş doğum pozisyonunda dedi gelişimini tamamlamış güzel dedi ama az geçiktrmek için ilaç verdi 10 güne aktarırsak 37 olursa hiçbişeye gerek kalmaz dedi dua edin 10 gün daha beklesin kızım.

Kizlar kalcamda bissürü catlak olustu. demek bütün kiloyu kalcadan almisim.

feyzacım iyi olmanıza sevindim
bebiş biraz daha sabreder insallah
sağlıkla kucağına alırsın :Saruboceq:

Feyzae, dikkat et o zaman hep yat ani hareket yapma ki bebek inmesin. gerci doktor demistir sana ne gerekiyorsa bilirsin sen ne yapacagini. masallah ama bebek gelisimini tamamlamis dogum pozisyonuna dönmüs. Allah sabir versin.

oh oh temizlik bitmiş desene juliett

işi onlar yapıyo yorgunluğu neden siz çekiyonuz yaa

bende ağustosta vermiştim ama kirlendiler tekrar verdim bende silmekle temizlenmiyor cocuk gibi döküp sacıyoruz kocemle klava:
anaam benim kadar kimse dökemez
bugün klahvaltıyı topladım tepsiyi tezgaha koydum daha doğrusu koyamadım
cup yere
bi kere de mantıyı dökmüştüm yere
yemek yerken kurabiye canavarı gibim yememi saymıyom bilee

Canım yaa
inşallah sağlıcakla gelir bebişin
dikkat et kendine on gün çabuk geçer nşallah

Millet dizi izliyor galiba kimse bisey yazmiyor. ya da kocalari uyuyana kadar bekliyorlar mi?

sağolun kızlar ama ben hala çalışıyorum bilen arkadaşlar var 37.haftaya kadr uzatmıştım ama iş arkadaşım amelyat oldu normalde bu hafta raporu bozdurup gitmeyecektim ama devretmem gerekiyor yani işe gitcem ama sürekli istirahat et dedi hiçbir iş yapma.doğum haneye çıkıyorum 3 gündür ahh kızlar psikolojim yerle bir 2 gecedir uyumuyorum.

feyzacım iş yerinle konus
durumnu anlat sakın işe gitme
senin ve bebğinin sağlığı herseyden önemli

canım kuzucugunu mevlam korusun rabbim erşeyin hayırlısını versin :Saruboceq:dualarımız seninle canım

Feyzacım iyi olmanıza sevindim. dur öyle psikolojini hemen bozma. iyi olacak inş. işe gitmek zorunda mısın mutlaka? sen ve bebişin herşeyden önemli biliyorsun

Feyza üzüldüm ya, doktor raporu varsa saglik sorunu varsa bosver isi ya. devredecegin kisiye telle internet ortaminda mail ile bu gibi evde oturabilecegin bi yöntem bulabilirsen iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…