Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım maşallahgünaydın kızlar nasılsınız bizde kahvaltı yapıyoruz ogluşla babamız çalışıyo bu gün.dün doktora gittik doktorun agzı açık kaldı geçen ay gelişmesi geriden gelebilir 3 buçuk kilo beklemeyin diyordu.bu ay bi baktı ki oglum 3 gün ilerden gidiyo ve 2 kilo 421 gr olmuş.saglıklı ama böbreginde ki genişleme hala mevcut.ama allah düzelmeyecek dert vermesin degil mi?ben 1 kilo almışım.sezeryan olcam ama genel mi epidural mi ona karar veremedim korkuyorum epiduralden.allah nasip ederse diger ay bugünlerde oglumu kucagıma alcam inşallah.bide renkli resmini istedim çok ii pozda degil ama tombik tombik yanakları çok şirin maşallah ogluma![]()
merhaba kızlar..
feyzae arkadaşımızında sancıları varmış dun tekrar nst ye girdi sancıları çıkmış bebek erken gelecek demiş dr bir haftaya kadar sanırım dogum gerçekleşirmiş...
Ay bı kosu banyo tuvaler yıkadım
arada sobayı yaktım
makarnayı da yaktım
banyoyla ugrasırken
sımdı bı kosu yemegı fırına atım
camasırları da makınaya
gelıyorum
maşallah maşallah 41 kere maşallah
yorma kendini bu kadar canım yaa
maşallah canım maşallah
inşallah böbreğindeki sorunda düzelir
ben sezeryanı genel düşünüyorum
çok sagol canım. evet inş. düzelir böbregide ama allah çaresiz dert vermesn degil mi
kızlar ogretmenimle konustum az once dun sezaryan olmus oglusu kuvozdeymıs solunum problemı oldugu ıcın erken almıslar 2900 gr dogmus massallah sut sagıyordu ben aradıgımda sesi iyi geliyordu ama biraz morali bozulmus sutu koyu kıvamlı geliyomus sindirim sisteminde biraz sorun varmıs o yuzden serumla besliyolarmıs insallah bir kac gune duzelir ama oglusu haber vereyim size dedim gecmisi okumaya tam baslamıstım ki ogretmenimin haberini duyunca hemen aradım size de haber vereyim dedim dularımız tum bebislerimizle
ayy m aşallah kilosuda güzelmiş.inş. çıkar bi an önce kuvözden saglıcakla dönerler evlerine.bida ararsan slm ssöyle tamam
kızlar ogretmenimle konustum az once dun sezaryan olmus oglusu kuvozdeymıs solunum problemı oldugu ıcın erken almıslar 2900 gr dogmus massallah sut sagıyordu ben aradıgımda sesi iyi geliyordu ama biraz morali bozulmus sutu koyu kıvamlı geliyomus sindirim sisteminde biraz sorun varmıs o yuzden serumla besliyolarmıs insallah bir kac gune duzelir ama oglusu haber vereyim size dedim gecmisi okumaya tam baslamıstım ki ogretmenimin haberini duyunca hemen aradım size de haber vereyim dedim dularımız tum bebislerimizle
slm kızlar öğretmenım geldımı bebegı olmusmu nasıl gecmıs
benım hala moralım bozuk herkes bebk kılolu ise sekerı olabilir dıyor .kızalr bu testlere yansımazmıydı yada dr demezmıydı bıktım ınsanların eleştirisinden.
bilmeyenler için cuma dra gitim memlekte gelınce doğum yapıcam dr gideyım dıye bebk 3400 dedı 35+3 iken .2 hafta önde gelişim dedı 16 aralıkta gene gitcem ozaman karar verıcekmıs.zaten agladım.birde bu laflar canımı sıkıyor bana bir akıl verın nolur bebktekı seker önceden bilinmesmı dr demedı ama cevredekı herkes dr olmus maşallahhh!!!
iyiki varsınız
slm kızlar öğretmenım geldımı bebegı olmusmu nasıl gecmıs
benım hala moralım bozuk herkes bebk kılolu ise sekerı olabilir dıyor .kızalr bu testlere yansımazmıydı yada dr demezmıydı bıktım ınsanların eleştirisinden.
bilmeyenler için cuma dra gitim memlekte gelınce doğum yapıcam dr gideyım dıye bebk 3400 dedı 35+3 iken .2 hafta önde gelişim dedı 16 aralıkta gene gitcem ozaman karar verıcekmıs.zaten agladım.birde bu laflar canımı sıkıyor bana bir akıl verın nolur bebktekı seker önceden bilinmesmı dr demedı ama cevredekı herkes dr olmus maşallahhh!!!
iyiki varsınız
kızlar saolun ya ıns yoktur
ama olsa dr demesmıydı.seker yuklemesı olsun her ay yapılan rutıon kan seker testlerı olsun cıkmazmıydı ya ben bunu anlayamadım.dr bişety demedi ama bu bizde genetık bizde 4 kg altında bebek yok ama nıye herkes kötu seyler söluyor sankı bıktım ya valla.
kızlar ölüyorum geberiyorum kaburga agrısından yapabilecegim hiç bişi olmadıgınıda biliyorum.poposunu dayıyomuş ,kafası tam olarak dogum kanalına giremediginden darmışta benim gibi olan var mı ya.nefes alamamak neysede bu acı çok fena