2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar herkes kesin doğum çantasını hazırlamıştır ben hazırlamadım ne koydunuz içine bende yarın hazırlayacam. doğum işi bu belli olmaz bende 35. haftamdayım. bide doğum öncesi ağdayı ne zaman yapacaksınız

Ben de karnimdan agda yapamiyorum artik tüy dökücüyü de doktor bir arkadasim kullanma sakin dedi, son zamamlarda bebegi basi da assagida yakimyasal hersey zarar verir diyor. e napicam dedim Arkadas hicbirsey yapma öyle gir bisey olmaz dedi :sm_confused:

Bir de ben de dogum cantasi hazirlamadim hazirlamicam da. Zaten hemsireler kendi götürdüklerimi steril oldugunu nerden biliyim diyip giydirtmiyormus.

ankara bende hazırlamadım herşey hazır ama çantaya koyulacak bitek.

poseidon öyle pis pis de gidilmezki insan rahatsız olur.aynayla yapsan gene mi olmuyo.gözü kapalı sürsende mi olmuyo. ben sadece acısından çok zor yapıyorum

evet ya siz niye ayrıydınız sen başka şehirde o başka şehirde çalışıyodu galba demi

canım inşaat teknikeri kendisi şirket benzin istasyonları yapıyor eskiden türkkiye içiydi şimdi yurt dışına göndermeye başladılar ben böyle olcagını bile bile onunla evlendim canım

denicem yine bakalim. bir de evlenmeden önce yurtta kaliyordum dogal olarak, cinliler polenler kimse koltuk altini bile almiyor killi killi geziyorlar. Bu temizlik anlayisi biz türklerde var galiba

Anko6
cnm ben 2 hastane cıkısı aldım
bırı bıraz az kalıtelı
onu koydum
bebegı sılmek ıcın bıtane bez
hemsıreye verılcek
3 tane cıtcıt badı,3tane ayaklı alt pıjama
2 tane ayaksız altust takım
bıtane boydan cıtcıtlı elbıse
bebek bezı pısık kremı
ıslak havlu mendılı
bebek corabı 2 tane
agız sılme mendılı
kendım ıcın
1 alt pıjama
1pıjama takım
gecelık arkadasım alcak
hasta bezı 3 tane,orkıd 6 7 tane
kalın yelek 3 cıft corap
gogus pedı
atlet koycam 2 tane
2 3 tane kılot
gogus catlak kremı koycam
tahlıllerımı koydum
kımlıgımı nıkah cuzdanını
umarım yardımcı olabılmısımdır

poseıdon cnm yanlıs anlama
esıne yaptır
bende utana utana ona yaptırdım
doguma yakın bıdaha yaptırırım
benım kardesım doktorluk okuyor
gecende bıttı kadın dogum stajı
kızkardesım dedı
ABLA DOKTORLAR COK SOYLENIYOR KIRLI GORUNCE
AGDA YAPMADAN GITME DEDI

Hadi ya dedikoducu doktorlar :roflol:

Haklisin ben de biseyler düsünücem ama kocama hayatta yaptiramam.

Bende ole derdım ama kontrole gıtcegım sabah dr alltan muayene ederler dıye mecbur kaldım.
Elın adamına utanacagıma esımden utanırım bıraz daha ıyı.
Alltan da muayene etmedı o gun

kızlar bişey daha soracam ben park yatakta 2 tane arasında kaldım.biri baby 2 go pembe gri diğeri stork garden kılıfı çıkıp yıkanabilen pembe. hangisini alacağımı şaşırdım lütfen yardımcı olun zaten kararsız bir insanım

Ağda işi beni de düşündürüyor kızlar. Ben sürekli makine ile alıyordum aksi gibi makinem bozuldu geçen hafta. Ağda bandı deneyim dedim ama o da hafif derimi kaldırdı. Ya ben hiç başkasına ağda yaptırmadım kiii :kedi: kuaföre de gitmem. Sanırım yeni bir epilasyon aleti alıp aynayla halledicem işimi...

Cnm bence ortak bır renk al.kızada erkege de gıtsın.bıdaha bosuna masraf etme.yesıl yada turuncu olabılır

Hadi ya dedikoducu doktorlar :roflol:

Haklisin ben de biseyler düsünücem ama kocama hayatta yaptiramam.

Ben eşime yaptırsam kesin beceremez bi de onun için tartışırız zaten meyilliyiz tartışmaya,en iyisi kendi işimi kendim görürüm benkaydirigubbakcemile3

bende park yatask alıcam kırmızı gri .marka bilmiyorum kraft sanırım .yıkanılabilen nasılki kullanışlı ise onu al.sonuçta avantaj yıkanabilmesi

kızlar bende parkyatak düşünüyordum tekzende bebek yataklarının fiyatlarıyla parkyatakların kiyle aynı fikrim oyüzden degişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…