• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar şu boğaz yanması öldürüyo beni nerden geliyo o acı su anlamıyorum bu yüzden bişey yiyesimde gelmiyor..bide dün bebegimizin kalan alışverişinide tamaladık artık bitti gibi bişey allah a şükür ..sadece beşiğimiz kaldı ondada acele etmiyoruz ilk 3-4 ay sepet beşikte yatıracagız..dün puset takımı aldık kız 5 parça dedi ama 4 parça çıktı alt açması var dedi ama çıkmadı içinden alt açma.. siz aldınızmı puset takımı sizinkinde varmı alt açma..tekrar gitmeyide hiç gözüm yemiyo orda dikkat etmedim diye sinir oluyorum akşamdan beri...

slm kızlar geldım ben
mevlude gıtmıstım ya,cok kalabalıktı
esımde bugun ıste
yorma kendını fazla dedı
ama ben dururmuyum
yorgunluktan oluyorum
evdede yapılacak bı suru ıs var uykumda var bugun
hava acayıp bulutlu
demet cnm
sana ne guzel eltın bakacakmıs
benımkı ust katımda ölsen dönup arkasına bakmaz noldun dıye
vallaha cok heves edıyorum boyle ıyı anlasanları gorunce

az görüşüyoruz kıskançlık var ama az görüşünce problem olmuyor.birazda karşılıklı saygı.niyet anlaşma olunca iki tarafta da ancak öyle yoksa zor sonuçta elsiniz.iki eltim var allaha şükür ikiside iyi ama az görüşeceksin işin sırrı orda.dinlen işi yarında yaparsın 1 saat olsun kestir biraz

:gitme:

Kizlar esim bu aksam Türkiyeye gidiyor isleri var 2 gün evde bebisle yalniz kalicam.

:sinifsinif:

demet cnm tesekkur ederım
kendısınde saygı olmadıgı ıcın gorusmeyı kestım
herseyı ben bılırım luks takılırım havalarında
poseıdon cnm,
2 gunden bısey olmaz alısırsın
benım esım arefe gunu dahıl bayramda ve 2 gun sonrası hep gece calıstı
yalnızdım ben
halada 2 gece beraber uyuyorsak 3 gece gececı oluyor

bocuk cnm fena degıl.
ben 3 tekerleklılerı sevmıyorum
kraf aldım ben
karft mılle 505 dıye gecıyor
onada bır bak ıstersen
300tl ıdı pesın 270e aldım

selam kızlar
biz doğumdan sonraya bıraktık araba işini
ama kraft düşünüyorum bende
alırken hafif olmasına çift yönlü kullanılabilmesine ve koltuğunun destekli rahat bişi olmasına dikkat etcem bunun için de görmek eniyisi şöyle bir kumaşını ellersin koltuğa bakarsın rahatmı diye

güzelmiş kullışlı mı acaba gözünle gördünmü yoksa internetten mi begendin

korkar mısın yoksa ,tanıdıgın yada arkadaşın yok mu yanında kalabilecek

Korkmam elh. cagirabilecegim arkadaslarim da var ama ben kocami istiyorum :sinifsinif:

iki gün neki kızım benimki 5 aydır yurt dışında ve ankarada kendi ailemden kimse yok

slm ozge
kraft aldım ben
KRAFT MILLE 505 BEBEK ARABASI
HEMEN NETTEN BAK ISTERSEN
FIKRINI BURAYA YAZ BEGENDIN MI
O IC KISIMDAKI SIRTINI KOYDUGUN YER CIKARILIP MAKINADA YIKANIYORMUS
SADECE ONDA O OZELLIKVARMIS
BIDE AYRICA YAGMURLUK VERIYOLAR

iki gün neki kızım benimki 5 aydır yurt dışında ve ankarada kendi ailemden kimse yok

çok zoor ya allah kavuştursun ne kadar sinirimizi bozsalarda olmayıncada özlüyo insan.benimki haftada bi gün sabah 8 gece 12 çalışıyo.bazen çok özlüyorum çok canım sıkılıyo

selam kızlar
biz doğumdan sonraya bıraktık araba işini
ama kraft düşünüyorum bende
alırken hafif olmasına çift yönlü kullanılabilmesine ve koltuğunun destekli rahat bişi olmasına dikkat etcem bunun için de görmek eniyisi şöyle bir kumaşını ellersin koltuğa bakarsın rahatmı diye

bizde dogumdan sonraya bıraktık araba işini.nasılsa hemen kullanamıcaz kadın dogum hastanesi de dibimde zaten portbebe yeter ilk zaman

Walla ben bebegimin makam arabasini en bastan halletim aylar öncesinden annem yolladi buraya evde duruyor. Ama benimki öyle marka felan digil.

çok zoor ya allah kavuştursun ne kadar sinirimizi bozsalarda olmayıncada özlüyo insan.benimki haftada bi gün sabah 8 gece 12 çalışıyo.bazen çok özlüyorum çok canım sıkılıyo

hergün evde olmasına alışkınsınızya ondandır hergün gelecegi saati biliyorsun ogün gelmiyecegini bilmek zamanımı nasıl gecirsem sıkıntısı yaşatıyyyordur

evet ya siz niye ayrıydınız sen başka şehirde o başka şehirde çalışıyodu galba demi

Back