sizleri de üzaay hakkım yok. siz burda son heyecanlarnızı paylaşırken benim yaptığım bencillik. Allaha emanet olun sizler de güzl melekleriniz de. ban da dua edin bian önce Allah denizimin kardeşini göndersin.
sizleri de üzaay hakkım yok. siz burda son heyecanlarnızı paylaşırken benim yaptığım bencillik. Allaha emanet olun sizler de güzl melekleriniz de. ban da dua edin bian önce Allah denizimin kardeşini göndersin.
denizeliklim
Senin moralini bozmak istemem ama ishalde vücudun cok sivi kaybediyor .Bende gecen hastanedeyken ancak serumla durdurduk sürekli kontrol ettiler.Doktora sordun mu? Bence bekleme ishal kendi gecer diye.
Ögretmenlerle alakasi yoktur herhalde canim zaten grubumuzsa ögretmen sayisi cok.
Sevcan a tel no verme fikri iyi fikir bence ama beni Almanya dan aramak pahali gelir ona .Mümkünse Sevcan bana ev telini versin benim burdaki abone oldugum firma evden evi arayinca ücretsiz.
kızlar bişi soracam kk dan çıkarken oturumu kapatıyormusunuz ben oturumu kpatacak bir yer bulamadım sadece internet sayfasını kapatıyorum ama siteye tekrar girdiğimde kendimi onlayn görüyorum tekrar üye girişi istemiyor bu demek oluyorki benim bilgisayarımdan kk ya giriş yapan biri direk benim sayfama girebiliyor bu sorunu nasıl hallediyorsunuz yani oturumu nerden kapatıyorsunuz bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirin.[/Q
canım sağda en üste senin nick yazan yer varya orda hemen altında çıkış yazıyor oraya basıp çıkıcaksın bastığında bi buton daha çıkıyor kapat yada tamammı ne yazıyordu onada bas kapanır oturumun
bende de oluyordu ama kabızdım o zaman doktorum zorladığın için oluyor merak etme demiştiya kızlar dikkat ettiniz mi bu hafta aksilikler hep öğretmenlik yapan arkadaşlarımızın başına geliyor ay
kötü düşünmek istemiyorum ama bende öğretmen olunca bir an korku bastı
canım öyle düşünme öğretmen çok sitede o yüzden
bende bi kaç gündür çok kötüydüm 4 gündür ishaldim ve artık okadar kötü olmuştumki tahrişten popomdan kan gelmeye başlamıştı bu sabah acile gitmeyi planlıyordum ama kendimi iyi hissdinci vazgeçtim sabahtan beri tuvaletede gitmedim umarım geçmiştir ishalim deminde arkadaşların başına gelenleri okuyunca panik yaptım biraz keşke acile gitsetdim diğe ama şimdilik bir sorun yok kendimi iyi hissediyorum inşallah bi aksilik olmaz paranoyak olacam yakında aayyy umarım öğretmenimin doğumu sorunsuz geçer dualarım onunla.
kızlar yapamıyorum.duramıyorum. sizlere bakmadan duramıyorum. ne yapıcam ben. şuan okadar kötüyümki.oğlumu istiyorum ben. neolur yardım edin ban.
okadar alışmışımki brda olmay. sizlerle bebklerimizi konuşmaya. hala bebeğim içimde sanki. gözyaşalrıma engel olamıyorum. nasıl aşıcam ben bu acıyı. nasıl.yapamıyorum. sanki bi hayal alemindeyim. oğlum içerde uyuyor sanki.Allahım yardım et bana.sizlerin de morlini bozuyorum farkındayım. girmemem gerek. napıyım neolur yardım edin bana. yalvarıyorum. bi akıl verin yoksa kafayı yiycem. yapamıyorum. oğlumu çağırıyorum gelmiyor. elim hep karnımda hiç bişey yok.
sweet canım nasıl sevinçleri paylaşıyorsak hüzünlerde de hep beraber olmalıyızsizleri de üzaay hakkım yok. siz burda son heyecanlarnızı paylaşırken benim yaptığım bencillik. Allaha emanet olun sizler de güzl melekleriniz de. ban da dua edin bian önce Allah denizimin kardeşini göndersin.
kızlar aslında listeyi yapan sevcan arkadaşımıza hepimiz özelden cep no larımızı versek bişey olduğunda en azından orda burda numara aramasak hemen birbirimizden haberlerimizi alabilsek baksanıza hiç belli olmuyor bebişlerin geleceği tarihler olmazmı
Yok canım bana vermeyin nolarınızı
Çünkü benim evde bilgisayar yok, sizden haber alsam da buraya gelip haber veremem
Bence evinde internet olan,devamlı buraya gelen birine versek daha iyi olur.
hergün gelen kim var devamlı bana verin dicem ama bende hergün girmiyorum yatıyorum falan ya bazen anneme gidiyorum bulalım bi arkadaş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?