2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
saol pamığum a.s.

denizcim ishal şidettli ise mutlaka git doktora
seni halsiz bırakmasın
doğumda güce ihtiyacımız var

mavimorcumm benim doktor bişi demedi ama düşünmüyorum
ne kaldı sunun surasında

kızlar aslında listeyi yapan sevcan arkadaşımıza hepimiz özelden cep no larımızı versek bişey olduğunda en azından orda burda numara aramasak hemen birbirimizden haberlerimizi alabilsek baksanıza hiç belli olmuyor bebişlerin geleceği tarihler olmazmı

kızlar yapamıyorum.duramıyorum. sizlere bakmadan duramıyorum. ne yapıcam ben. şuan okadar kötüyümki.oğlumu istiyorum ben. neolur yardım edin ban.

kızlar yapamıyorum.duramıyorum. sizlere bakmadan duramıyorum. ne yapıcam ben. şuan okadar kötüyümki.oğlumu istiyorum ben. neolur yardım edin ban.

canım benim
inanki bizde senin kadar üzüldük ağladık denizimiz için
rabbim böyle yazmıs
lütfen kendini yıprtma
en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın insallah
biliyorum hiç bi kelime seni teselli etmiyor ama
ne olur canım
artık geleceğe bak
kendini bi an evvel toparla

nbr kızlar nasılsınız
sweetım asagıda gördum senı üzüntünü paylaştıgımı bilmenı isterım canım.hersey Allahtan rabbım bu acınında mukafatını en güzel sekılde verır.öpüyprum senı

okadar alışmışımki brda olmay. sizlerle bebklerimizi konuşmaya. hala bebeğim içimde sanki. gözyaşalrıma engel olamıyorum. nasıl aşıcam ben bu acıyı. nasıl.yapamıyorum. sanki bi hayal alemindeyim. oğlum içerde uyuyor sanki.Allahım yardım et bana.sizlerin de morlini bozuyorum farkındayım. girmemem gerek. napıyım neolur yardım edin bana. yalvarıyorum. bi akıl verin yoksa kafayı yiycem. yapamıyorum. oğlumu çağırıyorum gelmiyor. elim hep karnımda hiç bişey yok.

swett cnmm senın acını en derınden paylasıyoruz
agattın bızı.dualarımız senınle.rabbım yardımcın olsun.ınsallah yıne bırgun bebegın olacak.
sen guclu bır annesın
denızkemalımız melek oldu cennette.o hepımızın yavrusu ıdı.
rabbım sana ve esıne sabırların enbuyugunu versın

canım benim keşke imkanımız olsa sana acını dindirecek bişey yapabilsek allaha dua etmekten ona sığınmaktan başka bişey gelmez elimizden keşke ist olsaydın inan yanında olmayı çok isterdim seni tanımıyorum ama inanki içim çok acıyor hepimiz aynı durumdayız allahtan hayırlısını dilemekten başka yapacak bişeyimiz yok allahım sana sabırların en büyüğünü versin yavrum seni çok seviyoruz unutma olurmu

sizleri de üzaay hakkım yok. siz burda son heyecanlarnızı paylaşırken benim yaptığım bencillik. Allaha emanet olun sizler de güzl melekleriniz de. ban da dua edin bian önce Allah denizimin kardeşini göndersin.

cnm ole dusunme.
SEN BIZIM CANIMIZSIN.ELIMIZDEN FARKLI BISEY GELSE KESKE.
SWEEETCIM DUA ET BOL BOL.RABBIME SIGIN LUTFEN PARALAMA KENDINI.RABBIMIN VARDIR BIR BILDIGI.DAULARINI EKSIK ETME....AGLAMA DIYEMEM AGLA ACILIRSIN AMA PARCALAMA KENDINI...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.YALNIZ KALMA MUMKUNSE.BU SENI DAHA COK DUSUNMEYE UZUNTUYE ITER

sizleri de üzaay hakkım yok. siz burda son heyecanlarnızı paylaşırken benim yaptığım bencillik. Allaha emanet olun sizler de güzl melekleriniz de. ban da dua edin bian önce Allah denizimin kardeşini göndersin.

dualarımız hep seninle canım sen kendini birazda olsa iyi hissedeceksen hep gel canım öyle düşünme

Yok cnm bızı uzdugunu dusunme.yapabılecegım bısey varsa yardımcı olayım.yakın olsa gelırım ınan.ama kocaelı deyım ben

Evet hep gel olurmu.ama uzulme...esas sen uzulursen bızdaha kotu oluruz

Sweet
Burda olmak sana iyi geliyorsa kal canim.Seni görmek sahsen bana iyi geliyor. Beni üzmüyorsun bu zor sürec atlatmanda elimizden gelen bisey olursa mutlu oluruz.

canım bizler yanındayız bunu unutma seni teseli edecek bir kelime yokk ama şunu bilki hepimiz acını acımız hisettik ve paylaşıyoruz yasını
dualarım seninle rabime dünden beri dua ediyorum sana sabır versin ve aklını korusun diye

allah yardımcın olsun swett..

takdir böyleymiş.ne dicemi bilemiyorum çok korkuyorum

allah meleklerimizi korusun.

sanada sabrın en büyügünü versin dicek bişey bulamıyorum çok zor bir durum..

ayrıca neden rahatsız edesen üzüntün azalcaksa hep burda ol ..paylaşki sıkıntın biraz daha hafifilesin.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…