merhaba kızlar nasılsınız? öğretmenimin telefonu var mı kimsede? merak ettim bebek doğmuş olmalı bu saate kadar
kızlar yapamıyorum.duramıyorum. sizlere bakmadan duramıyorum. ne yapıcam ben. şuan okadar kötüyümki.oğlumu istiyorum ben. neolur yardım edin ban.
kızlar yapamıyorum.duramıyorum. sizlere bakmadan duramıyorum. ne yapıcam ben. şuan okadar kötüyümki.oğlumu istiyorum ben. neolur yardım edin ban.
sizleri de üzaay hakkım yok. siz burda son heyecanlarnızı paylaşırken benim yaptığım bencillik. Allaha emanet olun sizler de güzl melekleriniz de. ban da dua edin bian önce Allah denizimin kardeşini göndersin.
canım bizler yanındayız bunu unutma seni teseli edecek bir kelime yokk ama şunu bilki hepimiz acını acımız hisettik ve paylaşıyoruz yasınıkızlar yapamıyorum.duramıyorum. sizlere bakmadan duramıyorum. ne yapıcam ben. şuan okadar kötüyümki.oğlumu istiyorum ben. neolur yardım edin ban.
suyum geldi epidural sez olucam opuyorum saolunn akliniza geldikce dua edin tamam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?