Hoyacarnosa cnm bende bu aksam cok kasındım
erkek bacagına dondu bacaklarım
ayrıca moralım cok bozuk
uyku tutmuyor
valla daha önceki hamileliklerimde böyle taşlaşma yaşamamıştım yani bu kadar şiddetlisini.ama Allahtan fazla uzun sürmüyor.benim de bacaklarım şiş.ama öyle görmemde bulanıklık filan olmuyor.internette okumuştum eğer şişmeyle brlikte görmede bulanıklık da varsa hemen dr a başvurun diyor.bence sen bi dr a git canım önemli olabilirkaduscum hosgeldın
bende aralıklarla hala o agrı var ya
normal dır dımı
ben de bu aralar diyetimi bozdum valla evde pasta yapıp yedim.sonra da bacaklarım şişti aslında çok az kaldı doğuma.sabretmek gerek...ben bu ara yemek işini çok abartıyorum sonra da vicdan azabı duyuyorum off ya şekerimde var ama şu dakikada bunları yazarken bile aklıma yemeklerden başka bişey gelmiyor ne yapacağım ben böyle
bebeğin şu anda kaç kilo öğretmenim ?iri mi?canim benimde ilk olacak Allah nasip ederse
epidural ile istiyorum gerci ben.ama baklaım..bende seker oldugundan bebeğin iri olma riski var.o durumda normal olmaz dedi doktorum.bakalım herseyin hayirlisi.beni belirsizlik urukutuyor normal dogumda.yani gecemi sancilanicam nasıl gidicem vs.
gelir gelir merak etme doğumdan bir kaç gün önce olsa da gelir bence...o kadar merhametsiz olamaz...Tesekkur ederım
eŞım de cok kızgın annesıne,
gozum de bıttı dıyor
annecım gelecek dogumdan sonra bakalım
ya ben bakarım bebegıme,
ama ılk zamanlar soyle 1 hafta 10 gun yanımda bırı olsa
nasıl yıkanır tututlur bakarım
ama yok ıŞte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?