2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
slm kızlar cok kötuyum..dunden berı aglıyorum.
23 kasımda drma gitmiştim bana bebgın2200 gr oldunu söyledı raporumu aldım memlekete geldım.dun burdakı dr a gittim oda bana bebgın gelişiminin 2 hafta önde oldugunu söyledı 3400 gr dedı ya olamaz dedım 10 gunde bu kadar alamaz dedım evet dedı bence o ölçüm yanlış dedı .10 gun sonra tekrar gidicem doğum seklıne karar verecek.yanı galıba böle iri olursa sezeryan olucam .ntsye baglandım ama ben aglıyorum oda normal cıktı tansuyon falan benım heryerım şiş cunkı.dedı gebelık zehırlenmesı olmasın neyse hersey iyi.
bebek saglıklı ama gelişimi öde dedı ben dedımkı ya ben okadar kendıme bakan bir hamılelıkte gecırmedım iş vardı yanı yatmadım gurbettede oldugum için öle bakanım yoktu dedım.senın yemenle alaksı yok o iyi yere yerleşmiş dedı.
kızlar dun bir arkdasta dedı sekerı olmasın bebegın.ama bu cıkmazmı testlerden nolur bana yardım edın ben anormalmıyım 35 haftalıgım ama bebgım 37 haftalıkı görunumunde gülsemmı aglasımmı.aklıma siz geldınız.
şimdi asla normal dopum yapamazmıyım bebegımın saglık sorunu cıkarmı

Canım dur bi hemen telaş yapma,burada bebeğinin gelişimi 1-2 hafta önde gidenler olmuştu. Başka bir dr da git istersen hem için rahat eder,bakalım o ne diyecek... Hem Allah hayırlısını versin senin ve bebeğin için hayırlı olan doğum şekli ne ise o olsun. :1hug: Hem şeker demiş arkadaşın ama ne kadar bilgili bu konularda ne diye senin kafanı karıştırıyor alla alla...

Son düzenleme:
benbılırım arkadasım korkma
bebekte seker olsaydı
seker yukleme testın de sende seker cıkar ve dıkkat etmezsen onada gecer dıye bılıyorum ama tam emın dedgılım
normal dogum olabılır 3700 falan 4 kg doguran var.doktorun en ıyısını bılır tabı

Öğretmenim inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucağına... Tüm dualarımız seninle miniğinle....

ayrıca bende 34 haftamda gıttım 2 400falandı bebegım.sımdı 36 haftanın ıcındeyım
bence bı dra daha gıt.bana sankı normal olan dogru olan ılk gıttıgın drdu gıbı geldı.en son arefe gunu gıttım ben

swetcıgımın canımın bebegı denızkemal melek oldu.cennete uçtu canım.hepımız çok uzgunuz

23 kasımda drma gitmiştim bana bebgın2200 gr oldunu söyledı raporumu aldım memlekete geldım.dun burdakı dr a gittim oda bana bebgın gelişiminin 2 hafta önde oldugunu söyledı 3400 gr dedı ya olamaz dedım 10 gunde bu kadar alamaz dedım evet dedı bence o ölçüm yanlış dedı .10 gun sonra tekrar gidicem doğum seklıne karar verecek.yanı galıba böle iri olursa sezeryan olucam .ntsye baglandım ama ben aglıyorum oda normal cıktı tansuyon falan benım heryerım şiş cunkı.dedı gebelık zehırlenmesı olmasın neyse hersey iyi.
bebek saglıklı ama gelişimi öde dedı ben dedımkı ya ben okadar kendıme bakan bir hamılelıkte gecırmedım iş vardı yanı yatmadım gurbettede oldugum için öle bakanım yoktu dedım.senın yemenle alaksı yok o iyi yere yerleşmiş dedı.
kızlar dun bir arkdasta dedı sekerı olmasın bebegın.ama bu cıkmazmı testlerden nolur bana yardım edın ben anormalmıyım 35 haftalıgım ama bebgım 37 haftalıkı görunumunde gülsemmı aglasımmı.aklıma siz geldınız.

benbilirim canım normal doğum yapamıycam diye üzüyosun kendini
Sanki başka üzülcek bişey yokmuş gibi
sweetbaby oğlunu kaybetti, normal yada sezeryan düşüncek halimiz yok
Yeterki sağlıklı doğsunlar

canımdibe vuracak birşey yok çok normal sitelerde araştırma yaparsan önde görünen haftalar normal biliyorum birde neden başka doktora gitmeyip kendini üzüyorsun dr arayıp konuşsana sana şeker hakkında konuşan kişinin uzmanlık alanı ne merak ettimyani kac dogum yaptı kacında böyle sorun yaşamış bırakın bubunu şuşunu dedileri yaa git başka dr bizide haberdar et canım

hayır sevcanım sadece ona üzülmuyorum
bebegın gelişiminn önde olması bir sakıncayaratrmı dun biri benı korkuttu bebegın sekerı olabilir dedı agladım agladım cok streslıyım saglıklı olsunda farketmez tabıkı

bocuk ben suan kayınvalıdemlerdeyım ya desemkı baska dra gitcem abatrtma der cekınıyorum esımde yok..bir kaçamak bulup h.içi gitmeyı planlıyorum.bunu dıyen arkadas cnm 1 bebegı var.kendıne 5kg doğmus .kızlar bu ay en zor ayımız galıba ben herseyden korkuyorum.
sweetıde okuudum dahada korktum üzüldum duygularım karman corman.Rabbım hepımıızn yanında olsun

bocuk ben suan kayınvalıdemlerdeyım ya desemkı baska dra gitcem abatrtma der cekınıyorum esımde yok..bir kaçamak bulup h.içi gitmeyı planlıyorum.bunu dıyen arkadas cnm 1 bebegı var.kendıne 5kg doğmus .kızlar bu ay en zor ayımız galıba ben herseyden korkuyorum.
sweetıde okuudum dahada korktum üzüldum duygularım karman corman.Rabbım hepımıızn yanında olsun

çekinecek birşeyyok canım senin bebegin herkezden önemli hata herşeyden biran bile düşünme birşey olur diye demiyorum bunları sen sakin olki bebek rahatlasın diye yazıyorum inan benim annem evde kardeşimi 5 kilo dogurdu ne annemde nede kardeşimde şeker var eşini ara anesine söylesin ozaman yada dr numarası yokmu ara konuş canım

Back