2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

tskler canım inşallah ıyı donerız ..maşallah dıyım o zaman sana nsten hayırlı olsun:)))
bakalım benı sokacakmı nstye

günaydın kızlar
betiş güzel haberlerle gel inşallah:Saruboceq:

Allahım sürekli aklımda sweet gece rüyamda uyuyamadın
kalktım 2 buçukmuş teheccüd namazı kıldım yıllardan sonra ilk
sweet e hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:

bugun park yatağın içine nevresım dıktırecektım daha bakmadım ama kumaşı dikimi ne kadar olur bılmıyorum ama şimdi netten baktım taçın 49 tl cokta guzel napsam acabafisfisfis

Allah kabul etsin semihacığım

Allah kabul etsin cnm

ne yaprağınIZ kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

bugun park yatağın içine nevresım dıktırecektım daha bakmadım ama kumaşı dikimi ne kadar olur bılmıyorum ama şimdi netten baktım taçın 49 tl cokta guzel napsam acabafisfisfis

bende taç ınkini eveli gün nakit 40 tl aldım.ben uğraşma derim hazırlar çok güzel.gene kendin bilirsin canım.

günaydın kızlar nasılsınız .benimde moralim çok bozuk sweet aklımdan hiç çıkmadı 2-3 saatlk uyku ile geldim işe allah yardım etsin

amin kızlar sağolun
Allah kabul etsin inşallah
ayvalık canım bende park yatağımıza taç ın organik nevresim takımını aldım 50 liraya senin bahsettiğinde organik olanımı
organik kumaş daha güzel onada bak
uğraşma bencede

ayvalık canım bence hazır olanı beğendiysen diktiirmekle uğraşma dikilen istediğin gibi olmayabilir, hem maliyet olarak da kumaşı dikiş parası derken yaklaşık aynı hesaba gelir

ben de aynı,dün facebook da görünce şok oldum..akşamdan beri tırım tırım dolaşıyorum evde herşeye dalaşıyorum,ağlıyorum,gece uyandıkça dua ettim,allah sweet e eşine sabırlar versin..hepimizin bebeklerine sağlık versin,kimseye bu acıları yaşatmasın (

yok canım normal olan bak sımdı organıkmı alsam acaba o 60 kusur yazıyodu nette ama o daha sağlıklıdır tabı..ama sen 50 ye ıyı almıssın normal olanı zaten 49 lıra dıyo

kontrole gitcek arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz

vete nakıtte 40a ınerler bencede ya uğraşmayayım..ne renk aldın ben nette beyaz pooh lu olanı cok beğendım ınsallah bulurum

beyazın üzerine gri li kırmızılı kalpler var.bide bi çizgi film kahramanı var adını bilmiyorum.nevresimin ve yastığının birisinin ortasında onun baskısı var.benim çok hoşuma gitti.benim park yatağım kırmızı olduğu için açık renk tercih ettim.

günaydın kızlar...
uzun zamandır giremedim siteye...
çok ağırlaştım zorla yürüyorum artık...
doğum tarihimiz kesinleşti artık...28 aralık pazartesi olacak...sezaryan olacağım için...
bu arada sweet ne oldu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…