Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda biran düşündümde bu topikte birbirimize ne kadar bağlıyız bir aile gibi. başka hiçkimsenin ilgilenmeyeceği kadar içten ve yakınız birbirimizi çok iyi anlıyoruz. dert ortağıyız yardımcısıyız. yazdıklarımızı düşündümde ağrılarımız kramplarımız hastalıklarımız bebişlerimiz kocişlerimiz göbişlerimiz herşeyimiz beraber yanyana. hergün siteye giriyorum yazılanları okuyorum sormayı düşündüğüm bir soruyu biri sormuş oluyor yada cevap yazmayı düşündüğüm bir şeyin cevabı mutlaka yazılmış söyleyeceklerim hatta düşündüklerim bile bu sitede var zaten o yüzden çoğu zaman sadece okuyup çıkıyorum.
Arkadaşlar günaydın...
Sabah sabah kötü haber vermiş olucam sizlere kusura bakmayın.
Ben sizin topicin üyelerinden,listenizde bulunan SWEATBABYnin yakın bi arkadaşıyım.
Hepinize slmları var.
1 Aralık sabahı meleğini cennete uğurladı.Sizlerden dualar bekliyo bebeği için ve sabırlar vermesi için Rabbimin ona.
Ve bir de tavsiyesi var hiç bir ağrıyı geçiştirmesinler,hemen dr.larına gitsinler diyo.
Kendisi hastanede olduğu için benim haber vermemi istedi.
Sanırım çıkınca da belli bi süre uğramaz buralara normal olarak.
Allah sizlerin bebişlerine sağlık versin.
Sweetime de en yakın zaman da bir bebiş daha inşallah...
geçmiş olsun...bol bol c vitaminli meyve ye..benim de 2-3 gündür kasıklarımda ağrı var.Allahtan fazla uzun sürmüyor...böyle böyle atlatacağız bu son ayı Allahın izniyle...bu seneki grip de bi fena.zor iyileştim valla antibiyotikle filan.sana da geçmiş olsun kendine iyi bak...allah yardımcısı olsun arkadasımın.
kızlar saat 18,30dan berı mıdemın altı acayıp agrıyor.sankı bebısım orda toplanmıs gıbı...
arada gecıyor yıne nuksedıyor...
sızede oyle oldugu oluyormu.
bıde agız ıcınde yaralar cıkmıs...
bogazımda agrıyor...,
yedıgımden tat alamıyorum...
grıp oldum sanırım
Arkadaşlar günaydın...
Sabah sabah kötü haber vermiş olucam sizlere kusura bakmayın.
Ben sizin topicin üyelerinden,listenizde bulunan SWEATBABYnin yakın bi arkadaşıyım.
Hepinize slmları var.
1 Aralık sabahı meleğini cennete uğurladı.Sizlerden dualar bekliyo bebeği için ve sabırlar vermesi için Rabbimin ona.
Ve bir de tavsiyesi var hiç bir ağrıyı geçiştirmesinler,hemen dr.larına gitsinler diyo.
Kendisi hastanede olduğu için benim haber vermemi istedi.
Sanırım çıkınca da belli bi süre uğramaz buralara normal olarak.
Allah sizlerin bebişlerine sağlık versin.
Sweetime de en yakın zaman da bir bebiş daha inşallah...
allah yardımcısı olsun arkadasımın.
kızlar saat 18,30dan berı mıdemın altı acayıp agrıyor.sankı bebısım orda toplanmıs gıbı...
arada gecıyor yıne nuksedıyor...
sızede oyle oldugu oluyormu.
bıde agız ıcınde yaralar cıkmıs...
bogazımda agrıyor...,
yedıgımden tat alamıyorum...
grıp oldum sanırım
benımde bugun 3 te randevum var dra gıdıcem of korkuyorum ya inşallah bısey cıkmaz zaman geldıkce dahada korkar oldum.inşallah yavrum ıyıdır..
günaydın annecikler...
bugün kızımızı görmeye gidiyoruz, ilk nstmiz var...inşallah iyi haberlerle geliriz...
Allahım yavrularımızı bağışlasın bize...
hatırlamak istemiyorum içim acıyor ama sweete de bol bol sabır versin...