2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
iyi akşamlar arkadaşlar bilgisayarım arızalıydı 2 aydır giremedim siteye yeni yapıldı hemen girdim ama malesef çok kötü bi haberle karşılaştım sweet arkadaşımıza çok üzüldümm allah sabır versin başı sağolsun hiç kolay değil allahım yardımcısı olsun

az önce sweetin son yazdıgı mesajı okudum
erken dogumdan falan bahsediyo

ooffffff
Allah hiçbirimizin emegini boşa vermesin

burda biran düşündümde bu topikte birbirimize ne kadar bağlıyız bir aile gibi. başka hiçkimsenin ilgilenmeyeceği kadar içten ve yakınız birbirimizi çok iyi anlıyoruz. dert ortağıyız yardımcısıyız. yazdıklarımızı düşündümde ağrılarımız kramplarımız hastalıklarımız bebişlerimiz kocişlerimiz göbişlerimiz herşeyimiz beraber yanyana. hergün siteye giriyorum yazılanları okuyorum sormayı düşündüğüm bir soruyu biri sormuş oluyor yada cevap yazmayı düşündüğüm bir şeyin cevabı mutlaka yazılmış söyleyeceklerim hatta düşündüklerim bile bu sitede var zaten o yüzden çoğu zaman sadece okuyup çıkıyorum.

evet ya iyi ki varsın kk
iyi ki varsın topiğimiz
bu haberden sonra sitenin açılmasına bile sevinemedim

kızlar size katılıyorum burada sizler varken kendimi hiç yanlız hissetmiyorum artık biliyorum kibir derdim olsa yada bir sorum olsa burda beni anlayacak biri mutlaka var.bende uyumaya gidiyorum şimdi dualarımız bu gece swett arkadaşımız için olsun.rabbim sabır versin.

Arkadaşlar günaydın...
Sabah sabah kötü haber vermiş olucam sizlere kusura bakmayın.
Ben sizin topicin üyelerinden,listenizde bulunan SWEATBABYnin yakın bi arkadaşıyım.
Hepinize slmları var.
1 Aralık sabahı meleğini cennete uğurladı.Sizlerden dualar bekliyo bebeği için ve sabırlar vermesi için Rabbimin ona.
Ve bir de tavsiyesi var hiç bir ağrıyı geçiştirmesinler,hemen dr.larına gitsinler diyo.
Kendisi hastanede olduğu için benim haber vermemi istedi.
Sanırım çıkınca da belli bi süre uğramaz buralara normal olarak.
Allah sizlerin bebişlerine sağlık versin.
Sweetime de en yakın zaman da bir bebiş daha inşallah...

inanamiyorum ya nasil olur gece gece altust oldum simdi gordum yazilani allahim sweetimize ve esine cok cok sabirlar versin melegimize deniz kemalimiz de cennette simdi ne soylenir ki baska sozun bittigi yer burasi allah tum meleklerimizi korusun

sweetcimin haberini okudum sok oldum
ne zor bir sinav..
Allahim arkadasimiza ve esine sabirlarin en buyugunu versin
sozun bittigi yerdeyim..
cok uzgunum
Meleklerimiz Allaha emanet..

allah yardımcısı olsun arkadasımın.
kızlar saat 18,30dan berı mıdemın altı acayıp agrıyor.sankı bebısım orda toplanmıs gıbı...
arada gecıyor yıne nuksedıyor...
sızede oyle oldugu oluyormu.
bıde agız ıcınde yaralar cıkmıs...
bogazımda agrıyor...,
yedıgımden tat alamıyorum...
grıp oldum sanırım
geçmiş olsun...bol bol c vitaminli meyve ye..benim de 2-3 gündür kasıklarımda ağrı var.Allahtan fazla uzun sürmüyor...böyle böyle atlatacağız bu son ayı Allahın izniyle...bu seneki grip de bi fena.zor iyileştim valla antibiyotikle filan.sana da geçmiş olsun kendine iyi bak...

Arkadaşlar günaydın...
Sabah sabah kötü haber vermiş olucam sizlere kusura bakmayın.
Ben sizin topicin üyelerinden,listenizde bulunan SWEATBABYnin yakın bi arkadaşıyım.
Hepinize slmları var.
1 Aralık sabahı meleğini cennete uğurladı.Sizlerden dualar bekliyo bebeği için ve sabırlar vermesi için Rabbimin ona.
Ve bir de tavsiyesi var hiç bir ağrıyı geçiştirmesinler,hemen dr.larına gitsinler diyo.
Kendisi hastanede olduğu için benim haber vermemi istedi.
Sanırım çıkınca da belli bi süre uğramaz buralara normal olarak.
Allah sizlerin bebişlerine sağlık versin.
Sweetime de en yakın zaman da bir bebiş daha inşallah...

inanmıyorum inanmak istemiyorum nasıl olur......mafoldumbenmafoldumben
şimdi okudum çok üzüldüm ama sebebi ne?

çok üzücü...
allah yardımcısı olsun swetbaby nin...
hepinizin başı sağolsun...
allah hiçbirimize yaşatmasın böyle bir acıyı...

dün duydum sweetı ama sıtede arıza vardı bısey yazamadım şok oldum ya o kadar uzuldumku dun aksama kadar öyle dolandım ortalıkta Allah kımseye gostermesın cook zor bısey..Allahım hepimize sağlık sıhhat versın yavrularımıza kavuştursun sağ salim..

günaydın kızlar
dün facebook'ta öğrenmiştim bu acı haberi, ne denir ne söylenir hiö bilmiyorum sözün bittiği yer dedikleri bu heralde...keşke elimizden sweet'in acısını dindirecek bişey gelse koklayamadan cennete uğurladı meleğini....Allah sweet'e en kısa zamanda yeni bir bebek versin inşallah sağlıkla sıhhatle....

bundan yaklaşık 20 yıl önce amcamların bebeğinin de yengemin karnındayken kalbi durmuştu ben o zamanlar anlayamamıştım doğmamış bebek için neden bu kadar üzülüyorlar ağlıyorlar diye, ama Allahım kimsenin başına vermesin varlığını öğrendiğimizden beri bebeklerimiz hayatlarımızın vazgeçilmez birer parçası, hele ki hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra onlarsız olmayı düşünemiyoruz bile....

offffffffffffff çok zor Allahım sweet'e ve eşine sabır ver bize de bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip et amin

günaydın arkadaşlar,
sweetbayın durumu sürekli aklıma geliyor,çok üzülüyorum,
Rabbim yardımcısı olsun,sweete,eşine ve yakınlarına sabır versin,
ben de bugün bir Yasin okucam inş.dua edecem,inş. çabuk atlatırlar ve toparlanırlar,
Rabbim sweetbay arkadaşımıza en hayırlı ve kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin,
bizleri ve meleklerimizi de korusun:Saruboceq:

allah yardımcısı olsun arkadasımın.
kızlar saat 18,30dan berı mıdemın altı acayıp agrıyor.sankı bebısım orda toplanmıs gıbı...
arada gecıyor yıne nuksedıyor...
sızede oyle oldugu oluyormu.
bıde agız ıcınde yaralar cıkmıs...
bogazımda agrıyor...,
yedıgımden tat alamıyorum...
grıp oldum sanırım

canım aynı durum bende de oluyor,bebeğim toplanıyor baskı yapıyor,sırtıma vuruyor ağrısı,böyle olunca çok acı çekiyorum ama geçiyor sonra,
bir de geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine,

selam kızlar
sabah sabah kötü haberle karşılaştım Allahım ya şoktayım
sweette ve ailesine Allahtan sabır diliyorum
çok ama çok zor bir durum
hepimizin başı sağolsun
meleklerimiz Allaha emanet...:Saruboceq:

benımde bugun 3 te randevum var dra gıdıcem of korkuyorum ya inşallah bısey cıkmaz zaman geldıkce dahada korkar oldum.inşallah yavrum ıyıdır..

günaydın annecikler...
bugün kızımızı görmeye gidiyoruz, ilk nstmiz var...inşallah iyi haberlerle geliriz...
Allahım yavrularımızı bağışlasın bize...
hatırlamak istemiyorum içim acıyor ama sweete de bol bol sabır versin...

benımde bugun 3 te randevum var dra gıdıcem of korkuyorum ya inşallah bısey cıkmaz zaman geldıkce dahada korkar oldum.inşallah yavrum ıyıdır..

günaydın annecikler...
bugün kızımızı görmeye gidiyoruz, ilk nstmiz var...inşallah iyi haberlerle geliriz...
Allahım yavrularımızı bağışlasın bize...
hatırlamak istemiyorum içim acıyor ama sweete de bol bol sabır versin...

güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar

ayvalık,betty inş. güzel haberlerle gelirsiniz..
biz de dün nst ye girdik,aslında bayramdan önce çağırmıştı dr ama savsaklamıştım düne kadar,
dün nihayet gittim,çok şükür güzel çıktı nst miz,1 hafta sonra da kontrole gidecem inş.

Back