2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
yani okuduklarimia inanamadim.Allah yardimcisi olsun sabir versin allahım.insallah en kısa surede toparlar ve bebegine kavusur.

2 gündür site açılmıyodu açar açmaz şok oldum bu nası haber böle allah sabır versin arkadaşımıza çok zor ne diyceğimi bilmiyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

swetim basın sağolsun
baska ne denirki bilmiyorum
rabbim sana ve eşine sabırların en büyünü versin

sweetcim Allah sabır versin.. inan boğazım düğümlendi sabahtan beri ağlıyorum....sözün bittiği yer sanırım diyecek bişey bulamıyorum... mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Arkadaşlar günaydın...
Sabah sabah kötü haber vermiş olucam sizlere kusura bakmayın.
Ben sizin topicin üyelerinden,listenizde bulunan SWEATBABYnin yakın bi arkadaşıyım.
Hepinize slmları var.
1 Aralık sabahı meleğini cennete uğurladı.Sizlerden dualar bekliyo bebeği için ve sabırlar vermesi için Rabbimin ona.
Ve bir de tavsiyesi var hiç bir ağrıyı geçiştirmesinler,hemen dr.larına gitsinler diyo.
Kendisi hastanede olduğu için benim haber vermemi istedi.
Sanırım çıkınca da belli bi süre uğramaz buralara normal olarak.
Allah sizlerin bebişlerine sağlık versin.
Sweetime de en yakın zaman da bir bebiş daha inşallah...

darmadağın oldum....inanmıyorum özenerek neler hazırlamıştı..bebek şekerlerini dahi almıştı...bu nasıl olur !!! daha önce de bir bebeğini kaybetmişti yanlış hatırlamıyorsam, en başında kalp atışlarını duyma konusunda ne kadar endişeliydi! Son zamanlarda da endişesi artmıştı bebişin bir iki hafta geri çıkıyordu gelişimi...Allah yardımcısı olsun, buna çok zor sabredilir ama Allah sabırlar versin...

Arkadaşlar ben de tam bilmiyorum yanında da diilim ne yazıkki.Çok uzak şehirlerdeyiz şu anda.TElefonda eşiyle konuştum.Sabah bi kasılması olmuş,eşi düşmüş ve saniyeler içinde kaybetmişler bebeği.Sebebi bilinmeyen bir vakaaymış.Allahtan arkadaşıma bişi olmamış ben yine de buna şükrediyorum.Tel.de de çok konuşamıyor, ağlamaktan.Ben de onu yormak istemediğim için çok soru sormuyorum.Allah'ın takdiri diyecek bişi yok.İnsan içinden isyan etse de Rabbim en iyisini bilir diyorsunuz sonra.
Sizler kendinize çok iyi bakın işin sonuna bu kadar yakşlaşmışken sakın hiç bir şey için canınızı sıkmayın.İş güç hepsi boş şimdi en önemli şeyler bebekleriniz.Allah hepsini sizlere bağışlasın.Deniz Kemalimi de annesine cennette kavuştursun Rabbim inşallah.

inanamıyorum 2 günüdr giremiyorum siteye sweet için çok üzüldüm şimdi okudum buğazım düğümlendi ne denir bilmiyorum allahım sabrını versin inşallah benim en büyük korkum bişey olacak diye bu haber beni çoook üzdü allah sabır versin

Arkadaşlar günaydın...
Sabah sabah kötü haber vermiş olucam sizlere kusura bakmayın.
Ben sizin topicin üyelerinden,listenizde bulunan SWEATBABYnin yakın bi arkadaşıyım.
Hepinize slmları var.
1 Aralık sabahı meleğini cennete uğurladı.Sizlerden dualar bekliyo bebeği için ve sabırlar vermesi için Rabbimin ona.
Ve bir de tavsiyesi var hiç bir ağrıyı geçiştirmesinler,hemen dr.larına gitsinler diyo.
Kendisi hastanede olduğu için benim haber vermemi istedi.
Sanırım çıkınca da belli bi süre uğramaz buralara normal olarak.
Allah sizlerin bebişlerine sağlık versin.
Sweetime de en yakın zaman da bir bebiş daha inşallah...

of ya nasıl bir acı rbbşm bu böyle sabırlar diliyorum bşk sölenecek bir söz malesef yok
siteye giremiyodum şimdi girdim okudum ve şok oldum çok üzgünüm :((

of topik çok sessiz neşesiz sürekli hat veriyor girilmiyor bide böyle haberler alınca insan darmadağın oluyo ya

sweete, eşine ve tüm ailesine Allah'tan sabırlar diliyorum.başı sağolsun hepsinin. inşallah Allah en kısa zamanda bir evlat daha versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allahım sabır versin sweetciğe,eşine, yakınlarına.bebeğine de rahmet etsin rabbim inşallah.gece zaten kötü kötü rüyalar görmüştüm demek çok üzülecekmişim bugün...Allah en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat verir tekrardan sweete..inşallah...Allahım bebeklerimizi ve bizleri korusun inşallah....Amin.....

aaaaaaaaa çok üzüldüm
ne diyecegimi ne yazacagımı şaşırdım
nası olur yaaaa

allah yardımcısı olsun arkadasımın.
kızlar saat 18,30dan berı mıdemın altı acayıp agrıyor.sankı bebısım orda toplanmıs gıbı...
arada gecıyor yıne nuksedıyor...
sızede oyle oldugu oluyormu.
bıde agız ıcınde yaralar cıkmıs...
bogazımda agrıyor...,
yedıgımden tat alamıyorum...
grıp oldum sanırım

allah yardımcısı olsun arkadasımın.
kızlar saat 18,30dan berı mıdemın altı acayıp agrıyor.sankı bebısım orda toplanmıs gıbı...
arada gecıyor yıne nuksedıyor...
sızede oyle oldugu oluyormu.
bıde agız ıcınde yaralar cıkmıs...
bogazımda agrıyor...,
yedıgımden tat alamıyorum...
grıp oldum sanırım

bazen bendede oluyo canım merak etme bişi olmaz uzan sıkışmsın oğluşun
ağzındaki yaralar ve grip içinde bol nar tüket nar bu tarz yaralara birebir biraz yanar ama çok iyi gelir aynı zamnda vitamin kaynağıdır faydasını görürsün kesin

bazen bendede oluyo canım merak etme bişi olmaz uzan sıkışmsın oğluşun
ağzındaki yaralar ve grip içinde bol nar tüket nar bu tarz yaralara birebir biraz yanar ama çok iyi gelir aynı zamnda vitamin kaynağıdır faydasını görürsün kesin

tesekkur ederım cnm,çok sagol.bende cok endıse ettım.neredeyse acıle gıtmeyı dusun dum.nar tavsıyenı deneyecegım.hemen yarın aldıracagım eşime...
kızlar ben rahatsızım
herkese ıyı geceler ben yatıyorum
optum hepınızı
yarın bır yasin okuyalım,yada okutalım.
sweet arkadasımıza
kısmetse ben okuyacagım,allah ızın verırse
yasin herkese ıyı gelır
bebegımız melek olmuştur coktan.
hayırlı geceler

tesekkur ederım cnm,çok sagol.bende cok endıse ettım.neredeyse acıle gıtmeyı dusun dum.nar tavsıyenı deneyecegım.hemen yarın aldıracagım eşime...
kızlar ben rahatsızım
herkese ıyı geceler ben yatıyorum
optum hepınızı
yarın bır yasin okuyalım,yada okutalım.
sweet arkadasımıza
kısmetse ben okuyacagım,allah ızın verırse
yasin herkese ıyı gelır
bebegımız melek olmuştur coktan.
hayırlı geceler

nar çok fydalı canım bolca tüketmekte fayda var
hadi bakalım iyi geceler sna

burda biran düşündümde bu topikte birbirimize ne kadar bağlıyız bir aile gibi. başka hiçkimsenin ilgilenmeyeceği kadar içten ve yakınız birbirimizi çok iyi anlıyoruz. dert ortağıyız yardımcısıyız. yazdıklarımızı düşündümde ağrılarımız kramplarımız hastalıklarımız bebişlerimiz kocişlerimiz göbişlerimiz herşeyimiz beraber yanyana. hergün siteye giriyorum yazılanları okuyorum sormayı düşündüğüm bir soruyu biri sormuş oluyor yada cevap yazmayı düşündüğüm bir şeyin cevabı mutlaka yazılmış söyleyeceklerim hatta düşündüklerim bile bu sitede var zaten o yüzden çoğu zaman sadece okuyup çıkıyorum.

Back