Arkadaşlar günaydın...
Sabah sabah kötü haber vermiş olucam sizlere kusura bakmayın.
Ben sizin topicin üyelerinden,listenizde bulunan SWEATBABYnin yakın bi arkadaşıyım.
Hepinize slmları var.
1 Aralık sabahı meleğini cennete uğurladı.Sizlerden dualar bekliyo bebeği için ve sabırlar vermesi için Rabbimin ona.
Ve bir de tavsiyesi var hiç bir ağrıyı geçiştirmesinler,hemen dr.larına gitsinler diyo.
Kendisi hastanede olduğu için benim haber vermemi istedi.
Sanırım çıkınca da belli bi süre uğramaz buralara normal olarak.
Allah sizlerin bebişlerine sağlık versin.
Sweetime de en yakın zaman da bir bebiş daha inşallah...
Arkadaşlar ben de tam bilmiyorum yanında da diilim ne yazıkki.Çok uzak şehirlerdeyiz şu anda.TElefonda eşiyle konuştum.Sabah bi kasılması olmuş,eşi düşmüş ve saniyeler içinde kaybetmişler bebeği.Sebebi bilinmeyen bir vakaaymış.Allahtan arkadaşıma bişi olmamış ben yine de buna şükrediyorum.Tel.de de çok konuşamıyor, ağlamaktan.Ben de onu yormak istemediğim için çok soru sormuyorum.Allah'ın takdiri diyecek bişi yok.İnsan içinden isyan etse de Rabbim en iyisini bilir diyorsunuz sonra.
Sizler kendinize çok iyi bakın işin sonuna bu kadar yakşlaşmışken sakın hiç bir şey için canınızı sıkmayın.İş güç hepsi boş şimdi en önemli şeyler bebekleriniz.Allah hepsini sizlere bağışlasın.Deniz Kemalimi de annesine cennette kavuştursun Rabbim inşallah.
Arkadaşlar günaydın...
Sabah sabah kötü haber vermiş olucam sizlere kusura bakmayın.
Ben sizin topicin üyelerinden,listenizde bulunan SWEATBABYnin yakın bi arkadaşıyım.
Hepinize slmları var.
1 Aralık sabahı meleğini cennete uğurladı.Sizlerden dualar bekliyo bebeği için ve sabırlar vermesi için Rabbimin ona.
Ve bir de tavsiyesi var hiç bir ağrıyı geçiştirmesinler,hemen dr.larına gitsinler diyo.
Kendisi hastanede olduğu için benim haber vermemi istedi.
Sanırım çıkınca da belli bi süre uğramaz buralara normal olarak.
Allah sizlerin bebişlerine sağlık versin.
Sweetime de en yakın zaman da bir bebiş daha inşallah...
allah yardımcısı olsun arkadasımın.
kızlar saat 18,30dan berı mıdemın altı acayıp agrıyor.sankı bebısım orda toplanmıs gıbı...
arada gecıyor yıne nuksedıyor...
sızede oyle oldugu oluyormu.
bıde agız ıcınde yaralar cıkmıs...
bogazımda agrıyor...,
yedıgımden tat alamıyorum...
grıp oldum sanırım
bazen bendede oluyo canım merak etme bişi olmaz uzan sıkışmsın oğluşun
ağzındaki yaralar ve grip içinde bol nar tüket nar bu tarz yaralara birebir biraz yanar ama çok iyi gelir aynı zamnda vitamin kaynağıdır faydasını görürsün kesin
tesekkur ederım cnm,çok sagol.bende cok endıse ettım.neredeyse acıle gıtmeyı dusun dum.nar tavsıyenı deneyecegım.hemen yarın aldıracagım eşime...
kızlar ben rahatsızım
herkese ıyı geceler ben yatıyorum
optum hepınızı
yarın bır yasin okuyalım,yada okutalım.
sweet arkadasımıza
kısmetse ben okuyacagım,allah ızın verırse
yasin herkese ıyı gelır
bebegımız melek olmuştur coktan.
hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?