2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
günaydın kızlar nasılsınız? ben iyice ağırlaştım işe gelip gitmek tam bir eziyet 20 dk mesafeyi 40 dk gelip gidıyorum.11 aralık son iş günümdü ama ben dayanamadığım için bu hafta izne ayrılcaktım ama sağolsun burdaki bi arkadaş çok güzel kazık attı bana ameliyat oluyor bugün bayramdan sonra hiç gelmedi işe ve 8 hafta rapor alıyormuş tam ben gideceğim dönemde olanlara bakarmısn ? yıl sonu kapanışlar felan ben haftaya gelmek zorundayım tam bir kabus ayrıca 2mizin işte olmaması raporlu olması çok kötü oldu yerine 1 kişi alcaklar belkide ben döndüğümde işimi bulamıycam çok kötü moralim bozuk ne olcak bilmyorum

cnm 1 haftan kalmış izne ayrılmana,az daha sabır,1 hafta dediğin ne ki,haftalar çok çabuk geçiyor,benim de 2 hafta var izne ayrılmama çok çabuk geçeceğine inanıyorum,iş konusunda da karamsar düşünme inş. kaybetmessin işini

günaydın kızlar nasılsınız? ben iyice ağırlaştım işe gelip gitmek tam bir eziyet 20 dk mesafeyi 40 dk gelip gidıyorum.11 aralık son iş günümdü ama ben dayanamadığım için bu hafta izne ayrılcaktım ama sağolsun burdaki bi arkadaş çok güzel kazık attı bana ameliyat oluyor bugün bayramdan sonra hiç gelmedi işe ve 8 hafta rapor alıyormuş tam ben gideceğim dönemde olanlara bakarmısn ? yıl sonu kapanışlar felan ben haftaya gelmek zorundayım tam bir kabus ayrıca 2mizin işte olmaması raporlu olması çok kötü oldu yerine 1 kişi alcaklar belkide ben döndüğümde işimi bulamıycam çok kötü moralim bozuk ne olcak bilmyorum

canım canını sıkma sağlık olsun
ne olacağı belli olmazki
sende kafandan ayrılmıyosun yani
şimdiden dert etme
Allah bi kapıyı açar birini kapatır
hakkında hayırlısı olsun inşallah

cnm 1 haftan kalmış izne ayrılmana,az daha sabır,1 hafta dediğin ne ki,haftalar çok çabuk geçiyor,benim de 2 hafta var izne ayrılmama çok çabuk geçeceğine inanıyorum,iş konusunda da karamsar düşünme inş. kaybetmessin işini

İnşallah canım iş konusunda ne olursa olcak artık bişey diyemem .mehlikasu inanırmısın 1 hafta öyle büyüyor ki gözümde sanki 1 ay gb çok ağırlaştım birde kaşıntı başladı göbüşümde delirtyor beni

seninde az kalmış hayırlısı senin tahmini doğum ne zaman peki ?

Arkadaşın resmen kazık atmış sana kötükedihüso
1 hafta daha bekliyememiş mi
Benim yerimede 1 kişi alıcaklar, geçici diyolar ama ben geçici olduğuna pek inanmıyorum
Bende döndüğümde işimi bulamayabilirim kafamçokkarıştı

canım canını sıkma sağlık olsun
ne olacağı belli olmazki
sende kafandan ayrılmıyosun yani
şimdiden dert etme
Allah bi kapıyı açar birini kapatır
hakkında hayırlısı olsun inşallah

teşkkür ederim semihacım aslında iş konusunuda çok takmadım ama o arkadaşın attığı kazık benim sinirlermi bozdu erkek milleti ne anlarki zaten .dizindeki menüsküsden ameliyat oluyor bi aceleside yok yani neyse hayırlısı insanlar çok garip .

benim hiç diş kanamam olmadı semihacım ama nette bunun normal olduğu yazıyor

bende aylardır var dr da normal dedi aslında ama
şu sıralar arttı sanki
o kadar süt yoğurtta tüketiyorum emme

ayy az kaldı sivrim baya heyecanlıyım artık

Günaydın arkadaşlar...

Sevcan ben 2 keredir nst ye giriyorum 25-tl veriyorum hastaneye 2 hafta sonrada dopplere dedi habire para anasını sattiiiim :))

Feyzacım inşallah Allah güç kuvvet versin sana ve hepimize sık dişini sayılı gün ne de olsa bak bu haftayı bitirdik bile sayılır.... bende çok zorlanıyorum otururken kalkarken evde de öyle çok yorgun argın hissediyorum kendimi....hamilelik ne zormuş deyip duruyorum habire....

kızlar ben şampuan ve bebek yağı olarak bübchen diye bir marka aldım fikri olan varmı ? sebamedin de sabununu aldım başka ne almam lazımdı bilemedim...

Arkadaşın resmen kazık atmış sana kötükedihüso
1 hafta daha bekliyememiş mi
Benim yerimede 1 kişi alıcaklar, geçici diyolar ama ben geçici olduğuna pek inanmıyorum
Bende döndüğümde işimi bulamayabilirim kafamçokkarıştı

sevcancım inan işe döndüğümde işi bulamdığımdan çok o arkadaşın yaptığı kötü oldu bana iş yüküm çok arttı burdaki arkadaşa devrediyordum tam bu hafta şimdi onun işlerinide biz yapıyoruz ve taa 25nden beri işlememiş üff yetştrcem ne yapıyım.

senin ne zman bityor sen uzatmıyosun dimi 37.haftaya kadr.kaç haftalıktın unuttum ben ya yoksa uzattınmı

günaydın kızla sitede sorun var yine hiç bişey olmuyo giremiyorum bile dünden beri sininr oldum çok şey kaçırmadım umarım doğuran varmı

Günaydın arkadaşlar...

Sevcan ben 2 keredir nst ye giriyorum 25-tl veriyorum hastaneye 2 hafta sonrada dopplere dedi habire para anasını sattiiiim :))

Feyzacım inşallah Allah güç kuvvet versin sana ve hepimize sık dişini sayılı gün ne de olsa bak bu haftayı bitirdik bile sayılır.... bende çok zorlanıyorum otururken kalkarken evde de öyle çok yorgun argın hissediyorum kendimi....hamilelik ne zormuş deyip duruyorum habire....

kızlar ben şampuan ve bebek yağı olarak bübchen diye bir marka aldım fikri olan varmı ? sebamedin de sabununu aldım başka ne almam lazımdı bilemedim...

sağol canım teşkkürler dayancağız artık 1 hafta daha geeçr kaç ay geçti bumu geçmeyecek

ben hiç nst ye girmedim kızlar cumartesi gitcem bakalım ne yapcak belki girerim 32.haftada gittm 36. haftada gel herşey normal dedi.merak ediyorum aslında nasıl bişey diye

Arkadaşlar günaydın...
Sabah sabah kötü haber vermiş olucam sizlere kusura bakmayın.
Ben sizin topicin üyelerinden,listenizde bulunan SWEATBABYnin yakın bi arkadaşıyım.
Hepinize slmları var.
1 Aralık sabahı meleğini cennete uğurladı.Sizlerden dualar bekliyo bebeği için ve sabırlar vermesi için Rabbimin ona.
Ve bir de tavsiyesi var hiç bir ağrıyı geçiştirmesinler,hemen dr.larına gitsinler diyo.
Kendisi hastanede olduğu için benim haber vermemi istedi.
Sanırım çıkınca da belli bi süre uğramaz buralara normal olarak.
Allah sizlerin bebişlerine sağlık versin.
Sweetime de en yakın zaman da bir bebiş daha inşallah...

Arkadaşlar günaydın...
Ben sizin topicin üyelerinden,listenizde bulunan SWEATBABYnin yakın bi arkadaşıyım.
Hepinize slmları var.
1 Aralık sabahı meleğini cennete uğurladı.Sizlerden dualar bekliyo bebeği için ve sabırlar vermesi için Rabbimin ona.
Ve bir de tavsiyesi var hiç bir ağrıyı geçiştirmesinler,hemen dr.larına gitsinler diyo.

inanmıyorum canım ya allah yardımcısı olsun çok üzüldüm .çok selam söyle nasıl kötü oldum elim ayağım boşaldı nasıl oldu sorun neymiş ne oldu ki ?

üff içim daralıyordu zaten sen yardım et allahım

ayyy nasıl yaaaa....
içimden bir ses açma bu topiği bugün diyordu sabahtan beri...
ya Allahım yaaa...ya ben çok yoruldum ağlamaktan...neden, ne olmuş anlatr mısınız lütfen....
Allahım sabır versin, Allahım yardım etsin ayyy...

Arkadaşlar günaydın...
Hepinize slmları var.

çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin,ya nolmuşki kaybetti bebeğini,swetin pek sorunu yoktu,bir ara enfeksiyon çıkmıştı sanırım,çok üzüldüm,ne diyeceğimi bilemiyorum,Rabbim tüm hamileleri ve bebeklerini korusun swete de sabır versin ve en kısa va hayırlı bir zamanda da sağlıklı evlat versin:Saruboceq:

33-34 haftalıktı ya çok üzüldüm canım arkadaşım allah yardım etsin dularımız seninle sweetbaby

Arkadaşlar günaydın...
Hepinize slmları var.

Canım çok üzüldük Allah sabırlar versin güç kuvvet versin ona inşallah çabucak toparlayıp hayırlısı ile yeni bir bebek sahibi olur ... sorun neydi acaba :((((((((((((

Arkadaşlar günaydın...
Hepinize slmları var.

ne söyliceğimi bilemiyorum okuyunca dondum kaldım ağlamaktan baygınlık geçiricem Allahım sabır versin sweete ona onu çok sevdiğimizi söyle allahım herşeyin hayırlısını versin dayanma gücü vesin daha fazla bişey yazamicam çok kötü oldum çünkü swetti öptüğümüzü söyle herzaman yanındayız

Back