Selam canım. aman iyi olda gerisi mühim değil. byee
bizde sivri teyzesiii bizdee gelmicezzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben bayramda da çalışacam,bizim kurum kurban bayramında çalışan bir kurum,
zaten aileden uzaktayız gelip gidenimiz de yok,
kurbanımızı da bağış yaptığımız için kesme işi olmuyor ,
yani bizim bayram bayram gibi olmuyor,işyerimizdekilerle bayramlaşıyoruz,o kadar..
kızlar yaa
benim kasıklarımda bacaklarımda ve karnımda öyle bir ağrı vardı ki oturamıyordum yürüyemiyordum
bi saat falan çektim
sonra tuvalete gittim
ağrı falan kalmadı meğerse tuvaletim varmış afedersiniz
ben tuvaletimin geldiğini anlamıyorum artık :roflol:
çok ayıp ama ne yapayım çok güldüm kendime
hakkında hayırlısı olsun cnm,bunda da vardır bir hayır,ama sen başka bir dra daha görün,kordon ve plasenta hakkında görüşlerini al cnm
canım yaa nerde çalışıyosun sen?
kızlar selam :kedi:
nasılsınız bakalım
süpriz benim oğlan pozisyonu buldu dönmüş :)
ama nafile
uzun çıkan bacak boyuda büyük olan kafasıda normal çıktı artık 2 hafta ilerde çıkıyodu sadece 2gün ileri çıktı bu sefer
en önemliside vüzcudu büyük çıktı bu sefer şekerden etkilenmiş
dikkat etmiyomusun dedi
uff diyetle yatıp kalkıyoruz bide
kilosuda 2600 +- 400 yani 2200 ün üstü dedi
nst iyiydi
şekerden dolayı akciğerleri geç gelişeceği için bi sorun çıkmazsa suyun gelmez kanama falan olmazsa 39. haftada alırız dedi
plesanta yaşlanması devam eğer bebeğin gelişiminde bi durum olursada ona göre değerlendirecek
3 hafta sonra gel dedi yeni tarihim 15 aralık yani 37. haftada
ya bide gebelikten sonra şeker hastası olma ihtimalim %70 miş
ben yılbaşında pasta yemeyi planlamıştım dr diyete bi nevi devam dedi senağlama
bakalım kısmet herşey
nedense morelim bozuldu bugün ama :gitme:
tek temennim sağlıcakla gelmesi :Saruboceq:
hay allahım ya yakında paranoyak olcaz.....delikafadulden
darulaceze de cnm,bizim kuruma bağış geliyor kurban bayramında,onun için tüm birimler çalışıyor,makbuz kesim işi,bağışçılara ikram,kurbanın kesimhaneye taşınması kesilmesi vs vs birsürü iş oluyor,ayrıca hastabakıcılar,hemşireler kurumda kalan acezelerla ilgileniyorlar,ben kendi her zamanki yerimdeyim bayramda rahatım da sıkılıyorum bi tek,arada bahçeye inip gezerim artık...
darulaceze de cnm,bizim kuruma bağış geliyor kurban bayramında,onun için tüm birimler çalışıyor,makbuz kesim işi,bağışçılara ikram,kurbanın kesimhaneye taşınması kesilmesi vs vs birsürü iş oluyor,ayrıca hastabakıcılar,hemşireler kurumda kalan acezelerla ilgileniyorlar,ben kendi her zamanki yerimdeyim bayramda rahatım da sıkılıyorum bi tek,arada bahçeye inip gezerim artık...
arkadasım bikac gün önce epiduralle sezeryan oldu
böyle bi rahatlık yok diyor,kız ameliyattan cıkmıs beni aradı ben dogurdum diye
benimde aklımda bu aralar epiduralle sezeryan olmak var hayırlısı
Ben normal yapicam ins.
Ben de son anda sezeryan olmaktan korkuyorum karnimda sürekli ameliyat izi tasimak istemiyorum.
Zaten burda acil bir durum olmadan sezeryan tercih edemiyoruz. Hersey normalse mecburen normal dogum oluyor.
Ins hepimizin dogumu kolay olur ve bebislerimiz saglikli olur.
poseidon83
Hosgeldin aramiza hayirli dogumlar.
Sevcan35
Ben su an kullandigim eskimek üzere olan kapali ev terligimi götürecegim:Evde giymeye yeni terlik aldim .Hastaneden gelen terligi evde tekrar kullanamam diye düsündüm.Gecen sefer acik plastik havuz terligi götürmüstüm dus aldigimda giyerim diye ama hic rahat edemedim o terliklerle.
Kizlar
Ben bilmiyorum bir sorum var epiduralle sezeryanla dogum yapanlar bebek dogar dogmaz emzirebilmisler mi?
merhaba millet bugün bizde doktora gittik bebeğim 35+1 günlük kilosu 2400 gr çıktı doktor alt sınırda zayıf dedi,doğum seklini konuştuk ben sezeryan istiyorum doktorum normal doğum öneriyor,kesinlikle normal yapamam dedim psikolojik olarak hazır değilim dedim çok ısrar etmedi 8 aralıkta nst bakılacak hersey normalse bir de 15 aralıkta nst olucak,yine sorun yoksa 20-24 aralıkta da doğum olucak,yani bebeğim yeni yılda bizimle olacak biraz erken olacak çünkü normal doğum 1 ocak falandı,ama napalım öyle olacak ben pek dinlenemeyeceğim 8 aralıkta işden ayrılacam çok bir zaman geçmeden doğum olacak,öyle işte...
canım merhaba. sen kilosunda filan bakma. sağlıklı olsun yeter. bir problem olsa drun söylerdi zaten. kendini yormamaya çalış. nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun yeterki sağlıkla gelsin inş.
ibb'desin yani kayışdağındaki darülacizedemi canım?
bende zabıtadayım canım ibbde...kaydirigubbakcemile5
senin görevin nedir canım?
bide sözleşmelimisin?
geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine,üşütmemeye çalış..selam kızlar birkaç gündür yokum çok hastaydım bronşit türü bir hastalık olmuşum öksürmekten ciğerlerim parçalandı üç gündür yatıyordum bugün biraz kendime keldim ilaç kullanamadığım için buharla tedavi olmaya çalışıyorum aman kendinize dikkat edin hamileyken hasta olmak gerçekten çok zormuş.
bende kesinlikle epidural sezeryan olacam ilk doğumum genel sezeryandı oda çok rahattı ama bu kez epiduralı denicem.
canım öyle bariz bir amaliyat izi oluşmuyor bende hiç belli değil geçen ağdaya gittiğimde ağdamı yapan kız sezeryan olduğuma inanamadı hiç iz görünmüyor dedi.
canım ben genel anesteziyle doğum yapmıştım kendime gelir gelmez emzirmeye başlamıştım ama benim sütün 6-7 aylık hamileykek şakır şakır akıyodu zatan hamileliğin son üç ayında gğüs pedleriyle geziyordum.
maşaallah bebeğine cnmmerhaba millet bugün bizde doktora gittik bebeğim 35+1 günlük kilosu 2400 gr çıktı doktor alt sınırda zayıf dedi,doğum seklini konuştuk ben sezeryan istiyorum doktorum normal doğum öneriyor,kesinlikle normal yapamam dedim psikolojik olarak hazır değilim dedim çok ısrar etmedi 8 aralıkta nst bakılacak hersey normalse bir de 15 aralıkta nst olucak,yine sorun yoksa 20-24 aralıkta da doğum olucak,yani bebeğim yeni yılda bizimle olacak biraz erken olacak çünkü normal doğum 1 ocak falandı,ama napalım öyle olacak ben pek dinlenemeyeceğim 8 aralıkta işden ayrılacam çok bir zaman geçmeden doğum olacak,öyle işte...
herkese selam arkadaşlar...
zambakkız ben doktora gittim ama ilginç bişey oldu
doktor dün rahatsızlanmış bugünde ameliyat oluyormuş şansa bak yaa deyip duruyorum ama bir yandan da kendimi "herşeyde bir hayır vardır" diye avutuyorum maalesef başka bir doktor görüşü alamadım bilgilendirmek istedim seni...
ayrıca womarch - krizalit doktorunuz 20 gün olmayabilirmiş ne kadar raporlu olacağı henüz belli değil bayramdan sonra belli olur dediler.... bugün doğum yapacak hastaları varsa ne üzülmüşlerdir ama ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?