- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
- 363
merhaba millet bugün bizde doktora gittik bebeğim 35+1 günlük kilosu 2400 gr çıktı doktor alt sınırda zayıf dedi,doğum seklini konuştuk ben sezeryan istiyorum doktorum normal doğum öneriyor,kesinlikle normal yapamam dedim psikolojik olarak hazır değilim dedim çok ısrar etmedi 8 aralıkta nst bakılacak hersey normalse bir de 15 aralıkta nst olucak,yine sorun yoksa 20-24 aralıkta da doğum olucak,yani bebeğim yeni yılda bizimle olacak biraz erken olacak çünkü normal doğum 1 ocak falandı,ama napalım öyle olacak ben pek dinlenemeyeceğim 8 aralıkta işden ayrılacam çok bir zaman geçmeden doğum olacak,öyle işte...
Menekşe mrhb cnm benimde tahmini 1 ocak ama bana bişey demedi doktor 20sinden sonra her an bekle dedi bende normal doğum istıyorum doktorumda aynı şeklde normal doğum diyor.bayramdan sonraki hafta kontrolümde belli olacak bakalım .bana nst tarhllerinden bahsetmedi gittiğimde ne olcak bilmiyorum .bnde yılbaşına bizle olacak gb hissediyorum hep konuşuyorum kızım yılbaşı doğabilirsn diye 2010 olsun diye yani kaydirigubbakcemile3
sende takma son haftada 500 gr alan bebk bile varmış.o belli olmuyor benimde bi arkadaşıma çok zayıf olcak dedi son 2 hafta 1 kilo aldı 3,5 kilo doğdu normal yani