• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
merhaba millet bugün bizde doktora gittik bebeğim 35+1 günlük kilosu 2400 gr çıktı doktor alt sınırda zayıf dedi,doğum seklini konuştuk ben sezeryan istiyorum doktorum normal doğum öneriyor,kesinlikle normal yapamam dedim psikolojik olarak hazır değilim dedim çok ısrar etmedi 8 aralıkta nst bakılacak hersey normalse bir de 15 aralıkta nst olucak,yine sorun yoksa 20-24 aralıkta da doğum olucak,yani bebeğim yeni yılda bizimle olacak biraz erken olacak çünkü normal doğum 1 ocak falandı,ama napalım öyle olacak ben pek dinlenemeyeceğim 8 aralıkta işden ayrılacam çok bir zaman geçmeden doğum olacak,öyle işte...

Menekşe mrhb cnm benimde tahmini 1 ocak ama bana bişey demedi doktor 20sinden sonra her an bekle dedi bende normal doğum istıyorum doktorumda aynı şeklde normal doğum diyor.bayramdan sonraki hafta kontrolümde belli olacak bakalım .bana nst tarhllerinden bahsetmedi gittiğimde ne olcak bilmiyorum .bnde yılbaşına bizle olacak gb hissediyorum hep konuşuyorum kızım yılbaşı doğabilirsn diye 2010 olsun diye yani kaydirigubbakcemile3

sende takma son haftada 500 gr alan bebk bile varmış.o belli olmuyor benimde bi arkadaşıma çok zayıf olcak dedi son 2 hafta 1 kilo aldı 3,5 kilo doğdu normal yani

geçmiş olsun cnm,ben de öyleyim,daha atlatalı fazla olmamıştı oysa ama yine kaptık soğuğu

Ben de hasta odum yeni atlatiyorum hala siddetli öksürük devam ediyor. üstelik ben ve esim ayni anda hasta olduk. kakri koca ayni anda hasta olmak daha zor kim kime bakicak karisiyor :(

Doktorlar da hersey normal diyor, bise yolmaz diyor ama insan korkuyor yine de.

Aman dikkat etmek gerek bu zamanlarda.

kıslar jüliet den haber yok hiç
en son annesindeydi yoksa eve dönerken yollardamı doğurdu naptı
umarım iyidir sağlığı

kızlar bişe soracam
çok öksürdüğüm zaman karnım çok kasılıyor
ve resmen karın ağrısından kıvranıyorm
acaba bu öksürüklerin bebeğe zararı olurmu
erken doğuma falan sebeb olurmu diye korkmaya başladım
çünkü çok fena öksürüyorum.

slm kızlar biz gene grip olduk yauv oof offf.

Ben de hasta odum yeni atlatiyorum hala siddetli öksürük devam ediyor. üstelik ben ve esim ayni anda hasta olduk. kakri koca ayni anda hasta olmak daha zor kim kime bakicak karisiyor :(

Doktorlar da hersey normal diyor, bise yolmaz diyor ama insan korkuyor yine de.

Aman dikkat etmek gerek bu zamanlarda.

geçmiş olsun cnm,benim kocişte bana kızıyor hasta oldum diye,niye vitaminleri içmemişim,niye dikkat etmemişim diye,o hergün soruyo vitaminleri içtinmi diye ben de savsaklıyorum hep içmiyordum onun için kızıyor:sinifsinif:

Merhaba kizlar
Merhaba oferta biz iyiz sizler nasilsiniz?
Acaba bizim gruptan yilbasi gecesi dogum yapan cikar mi?

ceyce poseidon83 cok gecmis olsun
Biz ailecek vitaminci olduk bu ara.Oglanin benim esimin ayri ayri vitaminleri var.Alarm kuruyorum zamanlari karismasin diye.Bayagida faydasini gördük.

Merhaba kizlar
Merhaba oferta biz iyiz sizler nasilsiniz?
Acaba bizim gruptan yilbasi gecesi dogum yapan cikar mi?

ben 1 ocakta sezeryan olmayı düşünüyorum
tabiki daha erken gelmezse
umarım erken gelmez
ve kızım 2010 bebeği olur.
aslında doktor 25 aralıktan sonra almayı düşünüyordu
ama ben istemedim
birazdaha bekleyip ocakta doğurmaya çalışacam
anlıyacağınız biraz dişimi sıkacamdelikafaduldendelikafadulden

umarım erken gelmez
ama ben istemedim

Madem ayarlayabiliyrsun tarihini bari tam 31 araligi 1 ocaga baglayan saatlerde yap ki kizin her yas gününü dolu dolu kutlasin lülülülülülü

Cok tesekkür ederim Mehlikasu ve meltem, Ben Vitamin de kullanmiyorum aslinda bol bol C Vitamini tüketmeye calisiyorum sadece. Bakalim 14 Araliga kadar aksi bir durum olmazsa doktora gitmicem. zaten 14 ünde randevum var. Su bal zencefil karisimini denicem ins. bu aksam belki ise yarar.

umarım erken gelmez
ama ben istemedim

biz dişimizi sıkar beklerizde denizeliklim bebişler beklermi bilmem 2010 bebeği olsun bnde çok istyorum hergün kızım sakın erken gelme yılbaşı akşamı bile olabilir gel ama 2010da gel diyorum hep inşallah dinler beni :ecrin_bebek:

menekse81
Fetal Kilo Ağırlık Boy Uzunluk Tahmini Ölçümü Bebek Kilosu hesaplama Ağırlık bebek Boyu Hesaplama Doğum Kilosu Tahmini Zayıf küçük Gelişmemiş Kısa Köse cüce Bebek İri Kilolu Obez Bebek
Burdan bak kilo tablosuna o kadarda kücük degil bebegin.

Denizeliklim
Cok gecmis olsun.Bizim doktor bir yakinimiz var iyice yaslandi artik dogumlara girmek istemiyor ama sezeryanda yaptigi dikis estetik daha sonra belli olmadigi icin sürekli cagriliyorum diyordu bize Ama oda bana normal dogumu önermisti.Doktordan doktorada degisiyor demekki dikisi estetik yapanda oluyormus.

Poseidon83
Sen nerdesin?Ben Almanya dayim burdada cok türk var ama bayram organizasyonu hic yok.Kendileri kesip kendi aile olarak görüsürler o kadar.Ama normal is günüyse kimse bayramin farkina varmaz.Bi tek türk markete gitmiceksin arife günü acayip oluyor sanki dünyanin sonu bir daha alisveris yapilmicak gibi :)))Halbuki ertesi gün de acik orasi.

umarım erken gelmez
ama ben istemedim

canım bizim diş sıkmamaızla oluyor mu o iş...
hayır oluyorsa diş bırakmayalım ağzımızda ama...:roflol::roflol:

kızlar bencede sıkın dişinizi ocakta doğum yapın ben 30 aralık doğumluyum ve bir gün yüzünden bir yıl fazladan aldığım için hep sorun yaşadım.yaşıtlarımdan önce daha küçük okula gittim hep yaşım aslında şu da tarih olarak bu diye izah ettim malum bir yaş önemli dimi.oyüzden kendi bebeğimden ocakta doğsun çok istiyorum tabii öncelikle sağlıkla.

ben de 2010 ocakta doğum yapmak istiyorum, sigortamdan yararlanabilmek için. bi de oğlak burcu olursa tam süper olacak :)

Hoya Mehlikasu
Benim esimde kurufasulyeci.Bende bu durumdan faydalaniyorum ptesi günleri temizlik günüm yemekle ugrasamiyacagim icin hemen düdüklüde pisiriyorum :)))))))

Hoya

Ben gecende hastanede yatinca sonda takip idrar torbasini bosalttilar vücutta enfeksiyon vardi birde orda idrar birikiyor bebek baski yapinca ne kadar su icsende iltihap yapiyormus.Ama o islemden sonra ben de tuvaletim geldigini anlayamiyorum.Sadece göbek deligimin altina bir sanci giriyor o zaman anliyorum.Geceleri cok fena oluyor.Gündüz cok su ictigim icin sorun degilde gece su icmesem de 2 kez o sanciyla uyanmak hic güzel degil.Umarim dogumdan sonra kalmaz bu durum.Yada o sanci dogum sancisiyla karismaz yoksa duvarlari tirmalarim herhalde.

Back