2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

hastanede çok birarada kaldık adamla, ondan başka insan görmedim hiç.
aynada yoktu zaten, habire ona baktım sanırsam püfffffff
değişcek benim oğlum büyüdükçe, anasına benziycek
:dilcikar:

gunaydın kızlarr...
hako üzerine ince bir şal al kamufle et kapanmayan kısmı genelde öyle yapıyorlar anlaşılmıyor :)))kaydirigubbakcemile3

benim montumun önü tam kapanmıyor,ilk 2 düğmeyi kapatabiliyorum sadece,
matrix gibi geziyoruz ortalıkta:)

ya kızlar bu kabanlar beni çıldırtıcak ya önüm kapanmıyo bi türlü çok komik bi durum ya siz napıyounuz kabanlar konusunda
bırak açık kalsın şekerim
ben öyle yapıyorum

resmi yok, video çekimi yapabildik.
onu izleyenlerde babasına benzetiyor hep.
ben çok küçük bebeği kimseye benzetemiyorum bilemedim o yüzden.

ben atlayayım hemen...Ayaz babasına benziyo, hem de çok benziyor bence...
değişebiliyo ama
amann sağlıcakla anasının kucağına konsunda

sağol canım
inşallah bakalım

pişştt sakin ol bakem
daha var sıranı bekle sen
benimde hazır değil çantam

sevcan 35 iyi güzel hoşta yiyebilecekmiyim acep :))
sağolasın canım

günaydın maşallah bebeğine

günaydın herkeseopuyorumnanaktan
günaydın

meltem canım tecrübe farklı bir şey tabii ki
teşekkürlerbilgilendirmen için

bizim bebe de öyle
ben de dün akşamüstü ütüye başladım 3 ssate yakın ütü yaptım
arada yemek dinlenme namaz derken..
canım çıktı yaa
minicik şeyler
ama çok uğraştırıyo

hoşgeldin cemile
sen de benim gibi kız annesisin ne güzel

ya kızlar bu kabanlar beni çıldırtıcak ya önüm kapanmıyo bi türlü çok komik bi durum ya siz napıyounuz kabanlar konusunda

ben eylül ayında indirimden bi hamile kabanı aldım40 liraya
onu giyiyom
buralar çok soğuk değil eğer yağmur yağarsa üzerime şal alıyorum pamuklu pek rahat
oluyor

ne yapıcaz göbekler fora tabiki valla bu göbeği hangi kaban kapatabilirki zaten.
ben kendime geçen yıl bi hırka almıştım altı geniş içime onu giyip üstüme kabanı geçiriyorum
böylece göbüşüm daha az üşümüş oluyor

Kizlar
Hepimiz ayni durumdaymisiz cok güldüm ya :))))))
Bende aynen kabani üstten iki citcit kapatip ayni matrix oluyorum siyah bide :)))))Fermuari cekemiyorum.Burda havalar ciddi soguk mecbur kaban giyiyorum ama bu aya kadar önü kapali oldugu icin cogu insan hamile oldugumu bile bilmiyordu.Oglanin okulunda bazi davetler oldu onlar icin cagrildigimda hamileyim filan diyince kadinlar sasirmisti .Ama bu ay göbek birden büyüdü bide ortada kapanmiyor kaban kim görse azmi kaldi doguma diyip duruyor.Cuma günü esim olmicak böyle gel bi kaban alalim dedi ama normal büyük bedenler cok cirkin duruyor cünki göbek disindaki yerlerim omuzlarim mesela eskisi gib oldugu icin büyük beden üstümde berbat durdu.Hamile kiyafetleride nasil pahali 2 ay icin hic mi hic degmez o para bende aynen ecrinin dedigi gibi büyük bi sal aliyorum üstüme artik.
Sevcan35
Izmir ne güzeldir simdi ya ben liseyi orda okumustum ögretmenler gününde hatirliyorum bahcede tören yapardik üstümüze sadece bi kazak giyerdik kaban filan degil.Özledim bak o günleri simdi.

ben ödünç aldım kabanı bir arkadaşımdan, doğurana kadar...
napim Ankara buz gibi, önü açık da dolaşılamıyor, ince bişeyle de...almaya kalksam yazık dünyanın parası 1-2 ay için...
ama sıcak olsa giyerdim önü açık sanırsam...

inanılmaz uygun canım.benim yapacağım hastaneden dr um 1500 hastanede 2 geceliğine 1800 alıyor yani 3300 ve ssk geçmiyorrrr:bbo:
allahtan özel sigortam var.

hoşgeldin sivri teyzemmmmmmmm.yorma kendiniiiiii

merhaba canım. maşallah kızına

allahtan izmirde havalr güzelde uzun merserize tarzı ceketlerle çıkıyorum sokağa. yoksa bitmiştimakannehir

evet ya izmir bambaşka.şuan bile bahar havası var dışarda.bende çok seviyorum izmiri.iyiki memleketim burası.sositosositosen hangi liseye gitmiştin.

ooo ... maşallah oğluna sevcancım...koca adam olmuş artık....
maşallah maşallah canım bebişine....
hoşbulduk arkadaşlar, teşekkürler ilginize. bu arada adım cemile, kızımızın adı cemre :)
hşg.canım aramıza.cemre güzel isim...annesinin ismine de yakın.....

merhaba teyzoşlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl..biz oğlumla dr a gitcez bugün yine,saat 3 te randevumuz..hastanemizde uzak artık her hafta çekilmiyo ya

59500
Dün gece yazmisin simdi gördüm.Benim bulundugum eyalette hastane doktor sigorta olayi cok cok iyi Allaha sükürki iyi cünki geldim geleli basima gelmeyen hastalik kalmadi .Bide evdeyim calismiyorum Istanbul dayken calismaktan izin alip bi doktora zor giderdim burdaki gibi hasta olsam yanmistim.
Özgecim bencede tanisin ebeyle anestesi uzmaniyla burda ben baska seylerden bi kac kez ameliyata girdim oglumda öyle .Buradaki hastanede doktor kontrolü yaptiktan sonra anestezi doktoruna yolluyor oda bazi testler yapiyor birazda neler yapacagini anlatiyor.Ben narkozdan cok korkan bi insanim bu cok iyi oluyor bana.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
bende bugun arkadaşıma gitcem yemegin pişmesini bekliyorum yemegimi yapayımda geç gelirim rahat rahat oturururm:))
benimde kabanın önü kapanıyor hala ama dar oluyor çok komik:))))))))))))

Sevcan35
Ben Namik Kemal Lisesine gitmistim Alsancak ta.Biz babamin tayiniyle gelip sonra Istanbul a geri dönmüstük.Ama oranin yerlisi olsam ordan baska yere gitmezdim.Ayrilirken cok üzülmüstüm zaten.

tutku2012
Güzel haberlerinizi bekliyoruz doktor dönüsü.

kızlar ben çıkıyorum
birazcık dolaşıp hava alalım oğluşumlazemuszemus
size iyi sohbetler
hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…