ben atlayayım hemen...Ayaz babasına benziyo, hem de çok benziyor bence...
Sivribiberim, çağırıp durma oğlunu yaaa...benim kocem de aynısını yapıyor...gelmesinler şimdi, dursunlar durdukları yerde az daha...benim göbeem de çok düştü bu arada...
benim montumun önü tam kapanmıyor,ilk 2 düğmeyi kapatabiliyorum sadece,
matrix gibi geziyoruz ortalıkta:)
bırak açık kalsın şekerimya kızlar bu kabanlar beni çıldırtıcak ya önüm kapanmıyo bi türlü çok komik bi durum ya siz napıyounuz kabanlar konusunda
resmi yok, video çekimi yapabildik.
onu izleyenlerde babasına benzetiyor hep.
ben çok küçük bebeği kimseye benzetemiyorum bilemedim o yüzden.
değişebiliyo amaben atlayayım hemen...Ayaz babasına benziyo, hem de çok benziyor bence...
sağol canımSemihacim
Cok gecmis olsun. Ama bebisin dönmüs bak ne güzel bozma moralini canim herseyin hayirlisi insallah dogumdan sonra seker hastaligida kalmaz.Masallah kilosu güzel.Seker olan annelerde bebek iri olur diye duymustum ben ama bebisin kilosu aylik kilo araliginda .Belki doktor uyari olarak söylüyordur seker hastaligi cok kiside oldugu icin.
selam güzel annaecikler biz geldik...
oğlum bugün pek bi hareketli ya bana dün işyeri dktorum bebeğin baya aşağıya inmiş sen ocağa kalmassın dedi...
çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor...
muhtemel doğum 14 ocak ama gelişimi 1 hafta önde gittiği için bende erken geleceğinin düşünüyorum oğlumun....
o kadar hareketliki akşam eşim karnımı açıp izlerken bak bacağı bak poposu diyor...
dışardan anlaşılıyor artık...
oğlum çok özledim seni...
bu akşam ütü var bizde çantasını hazırlayacağız ama anlaşılan 1 tane değil 2 çanta olacak bi bana bi oğluma....
günaydın maşallah bebeğineGünaydın kızlar opuyorumnanaktan
Akşam doktor amcamıza gittik.
Görkem bebek 1763 gram ve 41 cm olmuş
Anası da 1 ayda 3 kilo almış :sinifsinif:
Bebek 3 kilodan fazla doğar dedi doktorumuz
Oğluşumuz akşam bize güldü ve gözlerini kısıp kısıp kapadı,çok tatlıydı
Doğumunu nasıl istiyosun dedi doktor, herşey yolunda gidiyo dedi
Bende kesinlikle sezeryan istiyorum dedim, sezeryanda anlaştıkdelikafadulden
Zaten doktorda benim normal yapamıycağımı çok iyi biliyo:kedi:
Doğum iznime de 33.haftada çıkıcam yani 12 Aralık son iş günüm
Ama 32 haftalık olarak yazıcak rapora, 1 haftam yanmasın diye
Aslında işim rahat uzatabilirim de falan dedim ama doktor yok dedi uzatma erken çık,dinlen,bebeğini öyle karşıla dedizemuszemus
günaydıngünaydın herkeseopuyorumnanaktan
meltem canım tecrübe farklı bir şey tabii kiGünaydin kizlar
Sevcancim Masallah ikinizede.Benim dogum tarihim 19 ocak bi kac gün gecer diye düsünüyorum.Ayni zamanda dorabiliriz.
Loreena85
Sizede masallah
Kizlar
Su dogum ani icin ben yazayim daha önce normal dogum yapanlarda yazsinlar hem iciniz rahat olsun hemde bilincli gidin doguma.Ben hastaneye gittigimde sabahti o gece sabah kadar sanci cekmistim yatamayip tur atmistim evin icinde yürüyünce geciyordu sancim.Ama simdi düsününce sanki erken gitmisim.O sancilar cok rahatsiz edecek sanci degildi ama ben 1 ekim bekliyordum oglani 4 ekim olmus dogmamisti sanki panik yaptim artik dogsun diye.Doktorda kan yada su gelince hastaneye gelin sancida gelmeyin demisti. Kücücük bi kan gördüm geliyo diye ucarak hastaneye gittik.Bence erken gitmisim.Sancim yoktu gittigimde ama acilma var aksam 6 da gelir bebek dediler.Yani o günü evde gecirip beklesem gider gitmez dogum yapacakmisim.Bazi arkadaslar sanciyi cekip cekip sezeryana girmek istemiyorum diyor onlar icin yazdim.Sanci evde cekilir cünki hastanede makineye bagliyorlar yatar pozisyonda durmak gerekiyor sanci daha cok hissediliyor ayakta dolasinca geciyor.Bu sefer benim niyetim aksi bi durum olmadikca günü geldiginde sancida olsa evde bekleyip suyu geldiginde ambulansi cagirmak.Evde kendini oyalamak daha kolay oluyor zaman daha cabuk geciyor.Cünki beni dogurtan ebe gelip baktiginda daha suyun gelmemis demezmi saatlerce yat yat makineye bagli su gelmemis. Önce su gelecekki bebek dogsun.Bir sorun yoksa normal sartlarda dogum böyle gerceklesiyor.Birde benide Tr deyken alttan kesi yiyince zor diye korkutmuslardi ama hicte öyle olmadi hemde bayan doktor söylemisti neler uydurmus beni sezeryan yapabilmek icin.Dikisler atilinca oturamazsin mi demedi yok öyle bisi gayet güzel oturuyorsun.Oramin paramparca olup cok kötü görüneceginimi söylemedi hicte öyle olmadioktor sapik gibi girip parcalamiyor orayi kücük bi kac dikislik bi kesi atiliyor.
bizim bebe de öyleselam güzel annaecikler biz geldik...
oğlum bugün pek bi hareketli ya bana dün işyeri dktorum bebeğin baya aşağıya inmiş sen ocağa kalmassın dedi...
muhtemel doğum 14 ocak ama gelişimi 1 hafta önde gittiği için bende erken geleceğinin düşünüyorum oğlumun....
o kadar hareketliki akşam eşim karnımı açıp izlerken bak bacağı bak poposu diyor...
bu akşam ütü var bizde çantasını hazırlayacağız ama anlaşılan 1 tane değil 2 çanta olacak bi bana bi oğluma....
hoşgeldin cemileherkese merhaba,
siteye yeni üye oldum, ilk kez yazıyorum. aslında bir süredir takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. ben de 31 haftalık hamileyim, inşallah Ocak 2010'da bir
kızımız olacak. güzel bi site gerçekten, bundan sonra ben de katılımcıyım :)
ya kızlar bu kabanlar beni çıldırtıcak ya önüm kapanmıyo bi türlü çok komik bi durum ya siz napıyounuz kabanlar konusunda
ya kızlar bu kabanlar beni çıldırtıcak ya önüm kapanmıyo bi türlü çok komik bi durum ya siz napıyounuz kabanlar konusunda
inanılmaz uygun canım.benim yapacağım hastaneden dr um 1500 hastanede 2 geceliğine 1800 alıyor yani 3300 ve ssk geçmiyorrrr:bbo:evet sonunda artık tarihimiz belli...
bu arada ben burda özel hastahaneye gidiyorum..
doğum fiyatlarını sordum normal olursa 200 lira sezaryan için 225 dediler..
1 gece hastahane kalınıyormuş sezaryan olursam...ve herşey için de bu fiyat...doktor parası oda parası vs...her şey dahil...
sizce nasıl?
bana uygun geldi açıkçası..
selam güzel annaecikler biz geldik...
herkese merhaba,
siteye yeni üye oldum, ilk kez yazıyorum. aslında bir süredir takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. ben de 31 haftalık hamileyim, inşallah Ocak 2010'da bir kızımız olacak. güzel bi site gerçekten, bundan sonra ben de katılımcıyım :)
evet ya izmir bambaşka.şuan bile bahar havası var dışarda.bende çok seviyorum izmiri.iyiki memleketim burası.sositosositosen hangi liseye gitmiştin.Kizlar
Hepimiz ayni durumdaymisiz cok güldüm ya :))))))
Bende aynen kabani üstten iki citcit kapatip ayni matrix oluyorum siyah bide :)))))Fermuari cekemiyorum.Burda havalar ciddi soguk mecbur kaban giyiyorum ama bu aya kadar önü kapali oldugu icin cogu insan hamile oldugumu bile bilmiyordu.Oglanin okulunda bazi davetler oldu onlar icin cagrildigimda hamileyim filan diyince kadinlar sasirmisti .Ama bu ay göbek birden büyüdü bide ortada kapanmiyor kaban kim görse azmi kaldi doguma diyip duruyor.Cuma günü esim olmicak böyle gel bi kaban alalim dedi ama normal büyük bedenler cok cirkin duruyor cünki göbek disindaki yerlerim omuzlarim mesela eskisi gib oldugu icin büyük beden üstümde berbat durdu.Hamile kiyafetleride nasil pahali 2 ay icin hic mi hic degmez o para bende aynen ecrinin dedigi gibi büyük bi sal aliyorum üstüme artik.
Sevcan35
Izmir ne güzeldir simdi ya ben liseyi orda okumustum ögretmenler gününde hatirliyorum bahcede tören yapardik üstümüze sadece bi kazak giyerdik kaban filan degil.Özledim bak o günleri simdi.
ooo ...Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Akşam doktor amcamıza gittik.
Görkem bebek 1763 gram ve 41 cm olmuş
Anası da 1 ayda 3 kilo almış :sinifsinif:
Bebek 3 kilodan fazla doğar dedi doktorumuz
Oğluşumuz akşam bize güldü ve gözlerini kısıp kısıp kapadı,çok tatlıydı
Doğumunu nasıl istiyosun dedi doktor, herşey yolunda gidiyo dedi
Bende kesinlikle sezeryan istiyorum dedim, sezeryanda anlaştıkdelikafadulden
Zaten doktorda benim normal yapamıycağımı çok iyi biliyo:kedi:
Doğum iznime de 33.haftada çıkıcam yani 12 Aralık son iş günüm
Ama 32 haftalık olarak yazıcak rapora, 1 haftam yanmasın diye
Aslında işim rahat uzatabilirim de falan dedim ama doktor yok dedi uzatma erken çık,dinlen,bebeğini öyle karşıla dedizemuszemus
maşallah maşallah canım bebişine....günaydınlar herkese....
biz de bugün 33_3 haftalık olduk...
dün doktora gittik 2.500 olmuş bebişimiz...
doktor yılbaşından önce 27 28 aralık gibi alırız bebeği dedi...:
sezaryan olduğu için 2 hafta önce alınıyormuş...
hşg.canım aramıza.cemre güzel isim...annesinin ismine de yakın.....hoşbulduk arkadaşlar, teşekkürler ilginize. bu arada adım cemile, kızımızın adı cemre :)
iyi haberler bekliyoruz canımmerhaba teyzoşlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl..biz oğlumla dr a gitcez bugün yine,saat 3 te randevumuz..hastanemizde uzak artık her hafta çekilmiyo ya
merhaba teyzoşlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl..biz oğlumla dr a gitcez bugün yine,saat 3 te randevumuz..hastanemizde uzak artık her hafta çekilmiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?