• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
iyi haberler bekliyoruz canım

güzel haberlerini bekliyoruz canımyerimseniben

Sevcan35
Ben Namik Kemal Lisesine gitmistim Alsancak ta.Biz babamin tayiniyle gelip sonra Istanbul a geri dönmüstük.Ama oranin yerlisi olsam ordan baska yere gitmezdim.Ayrilirken cok üzülmüstüm zaten.

tutku2012
Güzel haberlerinizi bekliyoruz doktor dönüsü.

sağolun inşallah problem yoktur bugün yine tansiyonum yüksek sanırım..o kadar dikkat ediyorum tuzu çıkardım hayatımdan ama düşmüyor..suyumda daha fazla azalmamıştır inşallah kızlar dua edin bana ve oğluma

Sevcan35
Ben Namik Kemal Lisesine gitmistim Alsancak ta.Biz babamin tayiniyle gelip sonra Istanbul a geri dönmüstük.Ama oranin yerlisi olsam ordan baska yere gitmezdim.Ayrilirken cok üzülmüstüm zaten.

tutku2012
Güzel haberlerinizi bekliyoruz doktor dönüsü.

evet biliyorum o okulu.
İzmir e yolun düşerse,misafirim olabilrsin.herzaman beklerim.yerimseniben

Sevan35
Ne güzel gezip dolasin benim icinde ;)
Canim cok sagol keske gelebilsem insallah kismetimizde vardir yolumuz oralara düser.

bende dün kendime kalın uzun bi hırka aldım ama yinede havalar daha kötü olucak atkı sarıyorum karnıma üşümesin diye ama yinede komik oluyo dün eşim alıyoduu kaban aldırmadım 2 ay için niye almki dedim aldırmadım bide ucuz bişey olsa neyse sanki ev alıyoz

ecrin ne pişiriyon kız akşama yemek konusunda benim bi pilanım yok banada ilham ver aman hergün yemek yapmaktan bıktım valla en iyisi bikerede 1 haftalık yemek yapıcan 1 hafta ısıt ısıt ye

hakoperi
:))))) Bebek ekgidaya baslayinca ne yapicaksin ona ayri yemek vermen gerekecek.4-5 aylik olunca baslicak hele büyüdümü kocayi unutuyo insan cocuga ne yemek yapsam derdine düsüyor.Dün benim oglanda mizmizlik vardi ödevlerini yaparken canimi cikardi aksam yemekleri begenmedi halbuki yedigi seyler bi sürü kusur buldu yeme git öyle yat dedik.Mutfakta gizli gizli ekmek yogurt yemis sabah bana söylüyor sanki görmedim anlamadim :))))

valla bnmde montlarım olmuyor...ama allahtan adana çok soğuk bir yer değil üstüme düğmeli hırkalardan giyip çıkıyorum ....

herkese selam arkadaşlar...

zambakkız ben doktora gittim ama ilginç bişey oldu
doktor dün rahatsızlanmış bugünde ameliyat oluyormuş şansa bak yaa deyip duruyorum ama bir yandan da kendimi "herşeyde bir hayır vardır" diye avutuyorum maalesef başka bir doktor görüşü alamadım bilgilendirmek istedim seni...

ayrıca womarch - krizalit doktorunuz 20 gün olmayabilirmiş ne kadar raporlu olacağı henüz belli değil bayramdan sonra belli olur dediler.... bugün doğum yapacak hastaları varsa ne üzülmüşlerdir ama ........

hakoperi
:))))) Bebek ekgidaya baslayinca ne yapicaksin ona ayri yemek vermen gerekecek.4-5 aylik olunca baslicak hele büyüdümü kocayi unutuyo insan cocuga ne yemek yapsam derdine düsüyor.Dün benim oglanda mizmizlik vardi ödevlerini yaparken canimi cikardi aksam yemekleri begenmedi halbuki yedigi seyler bi sürü kusur buldu yeme git öyle yat dedik.Mutfakta gizli gizli ekmek yogurt yemis sabah bana söylüyor sanki görmedim anlamadim :))))

canım bebeklerimiz için herşeyi yapıyoruz ya ben yemek yapmayı çok seviyorum ama karnım heryere takılıyo onun için mutvağa girmek istemiyorum bide ben iş yaparken çok hızlı yapıyorum sonra bi bakıyorumki heryerim mosmor olmuş dikkatsizim anlican karnımı çok çrpıyorum sağa sola

ecrin ne pişiriyon kız akşama yemek konusunda benim bi pilanım yok banada ilham ver aman hergün yemek yapmaktan bıktım valla en iyisi bikerede 1 haftalık yemek yapıcan 1 hafta ısıt ısıt ye
ben dün akşam bu akşam için bir kuru fasulye yaptım 1 tencere oldu:1shok:,en az 3 gün yeriz sanırsamakannehirkociş bir daha kuru fasulye görmek bile istemiceklaelaelaelaelae
herkese selam arkadaşlar...

zambakkız ben doktora gittim ama ilginç bişey oldu
doktor dün rahatsızlanmış bugünde ameliyat oluyormuş şansa bak yaa deyip duruyorum ama bir yandan da kendimi "herşeyde bir hayır vardır" diye avutuyorum maalesef başka bir doktor görüşü alamadım bilgilendirmek istedim seni...

ayrıca womarch - krizalit doktorunuz 20 gün olmayabilirmiş ne kadar raporlu olacağı henüz belli değil bayramdan sonra belli olur dediler.... bugün doğum yapacak hastaları varsa ne üzülmüşlerdir ama ........
hakkında hayırlısı olsun cnm,bunda da vardır bir hayır,ama sen başka bir dra daha görün,kordon ve plasenta hakkında görüşlerini al cnm

kızlar selaaam
kaç gündür yoktum fırsat bulup giremedim işlerden falan
hee öle ahım şahım bi işte yok ama ne bileyim tembelliğim üzerimde
bide yeni bi kız aldık e şimdi onada göstermem gereken şeyler oluyo bide sürekli bilgisayar başında olursam imam-cemaat ilişkisi imam yaparsa cemaat coşar hesabı çok fazla bilgisayara bakamıyorum :))
ay ne düşünceliyim dimi:))
teyzoşları demride büyüyo tepiniyo bol bol
bende doktora gidip göreceğim günü iple çekiyorum valla
bayramdan sonrakş hafta gidip görücez ay 1 aydır görmemiş olucaz
özlüyo insan be:))
sizlerde iyisinizdir umarım şöle bi dün akşamdan itibaren geçmişe göz gezdirdim o bile 1 saatimi aldı nerdeyse

bi bakırköye gidip gelicem
sonra devam ederim öpüldünüüzz

şefe söyledim yarın işe gelmeyeceğim kızlar.....

zaten öğleye kadar işlerde yoğun değil....

kızlar selaaam
kaç gündür yoktum fırsat bulup giremedim işlerden falan
hee öle ahım şahım bi işte yok ama ne bileyim tembelliğim üzerimde
bide yeni bi kız aldık e şimdi onada göstermem gereken şeyler oluyo bide sürekli bilgisayar başında olursam imam-cemaat ilişkisi imam yaparsa cemaat coşar hesabı çok fazla bilgisayara bakamıyorum :))
ay ne düşünceliyim dimi:))
teyzoşları demride büyüyo tepiniyo bol bol
bende doktora gidip göreceğim günü iple çekiyorum valla
bayramdan sonrakş hafta gidip görücez ay 1 aydır görmemiş olucaz
özlüyo insan be:))
sizlerde iyisinizdir umarım şöle bi dün akşamdan itibaren geçmişe göz gezdirdim o bile 1 saatimi aldı nerdeyse

bi bakırköye gidip gelicem
sonra devam ederim öpüldünüüzz

Selam canım. aman iyi olda gerisi mühim değil. byee

şefe söyledim yarın işe gelmeyeceğim kızlar.....

zaten öğleye kadar işlerde yoğun değil....

bizde sivri teyzesiii bizdee gelmicezzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben dün akşam bu akşam için bir kuru fasulye yaptım 1 tencere oldu:1shok:,en az 3 gün yeriz sanırsamakannehirkociş bir daha kuru fasulye görmek bile istemiceklaelaelaelaelae
:mymeka:
bizimkine üç öğün ver bıkmaz
bi haftadır kuru yap diyo yok alaım yapalım diyorum tamam diyo
öbür gün yine kuru pilav diyo yaa
b12 eksikliği var adamda unutup duruyo

ben bayramda da çalışacam,bizim kurum kurban bayramında çalışan bir kurum,
zaten aileden uzaktayız gelip gidenimiz de yok,
kurbanımızı da bağış yaptığımız için kesme işi olmuyor ,
yani bizim bayram bayram gibi olmuyor,işyerimizdekilerle bayramlaşıyoruz,o kadar..

Back