iyi haberler bekliyoruz canım
güzel haberlerini bekliyoruz canımyerimseniben
Sevcan35
Ben Namik Kemal Lisesine gitmistim Alsancak ta.Biz babamin tayiniyle gelip sonra Istanbul a geri dönmüstük.Ama oranin yerlisi olsam ordan baska yere gitmezdim.Ayrilirken cok üzülmüstüm zaten.
tutku2012
Güzel haberlerinizi bekliyoruz doktor dönüsü.
Sevcan35
Ben Namik Kemal Lisesine gitmistim Alsancak ta.Biz babamin tayiniyle gelip sonra Istanbul a geri dönmüstük.Ama oranin yerlisi olsam ordan baska yere gitmezdim.Ayrilirken cok üzülmüstüm zaten.
tutku2012
Güzel haberlerinizi bekliyoruz doktor dönüsü.
hakoperi
:))))) Bebek ekgidaya baslayinca ne yapicaksin ona ayri yemek vermen gerekecek.4-5 aylik olunca baslicak hele büyüdümü kocayi unutuyo insan cocuga ne yemek yapsam derdine düsüyor.Dün benim oglanda mizmizlik vardi ödevlerini yaparken canimi cikardi aksam yemekleri begenmedi halbuki yedigi seyler bi sürü kusur buldu yeme git öyle yat dedik.Mutfakta gizli gizli ekmek yogurt yemis sabah bana söylüyor sanki görmedim anlamadim :))))
güzel haberlerle inş tutkucummerhaba teyzoşlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl..biz oğlumla dr a gitcez bugün yine,saat 3 te randevumuz..hastanemizde uzak artık her hafta çekilmiyo ya
ben dün akşam bu akşam için bir kuru fasulye yaptım 1 tencere oldu:1shok:,en az 3 gün yeriz sanırsamakannehirkociş bir daha kuru fasulye görmek bile istemiceklaelaelaelaelaeecrin ne pişiriyon kız akşama yemek konusunda benim bi pilanım yok banada ilham ver aman hergün yemek yapmaktan bıktım valla en iyisi bikerede 1 haftalık yemek yapıcan 1 hafta ısıt ısıt ye
hakkında hayırlısı olsun cnm,bunda da vardır bir hayır,ama sen başka bir dra daha görün,kordon ve plasenta hakkında görüşlerini al cnmherkese selam arkadaşlar...
zambakkız ben doktora gittim ama ilginç bişey oldu
doktor dün rahatsızlanmış bugünde ameliyat oluyormuş şansa bak yaa deyip duruyorum ama bir yandan da kendimi "herşeyde bir hayır vardır" diye avutuyorum maalesef başka bir doktor görüşü alamadım bilgilendirmek istedim seni...
ayrıca womarch - krizalit doktorunuz 20 gün olmayabilirmiş ne kadar raporlu olacağı henüz belli değil bayramdan sonra belli olur dediler.... bugün doğum yapacak hastaları varsa ne üzülmüşlerdir ama ........
mehlikasu bayrama ne pişiricen kız
kızlar selaaam
kaç gündür yoktum fırsat bulup giremedim işlerden falan
hee öle ahım şahım bi işte yok ama ne bileyim tembelliğim üzerimde
bide yeni bi kız aldık e şimdi onada göstermem gereken şeyler oluyo bide sürekli bilgisayar başında olursam imam-cemaat ilişkisi imam yaparsa cemaat coşar hesabı çok fazla bilgisayara bakamıyorum :))
ay ne düşünceliyim dimi:))
teyzoşları demride büyüyo tepiniyo bol bol
bende doktora gidip göreceğim günü iple çekiyorum valla
bayramdan sonrakş hafta gidip görücez ay 1 aydır görmemiş olucaz
özlüyo insan be:))
sizlerde iyisinizdir umarım şöle bi dün akşamdan itibaren geçmişe göz gezdirdim o bile 1 saatimi aldı nerdeyse
bi bakırköye gidip gelicem
sonra devam ederim öpüldünüüzz
şefe söyledim yarın işe gelmeyeceğim kızlar.....
zaten öğleye kadar işlerde yoğun değil....
bizimkine üç öğün ver bıkmazben dün akşam bu akşam için bir kuru fasulye yaptım 1 tencere oldu:1shok:,en az 3 gün yeriz sanırsamakannehirkociş bir daha kuru fasulye görmek bile istemiceklaelaelaelaelae
:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?